bambi

Don't want to miss a thing



Åh, va jag saknar dom just nu. Det är så jobbigt när jag ringer hem och sambon berättar vad dom gör. Leah vill inte sitta ner när man håller i henne, hon vill bara ställa sig upp. Så har hon inte gjort förut, vad är det jag missar???

När Zack skulle prata med mig så la han telefonen på huvudet och sjöng en liten sång om Teletubbies... haha... gullungen. Gud va jag hade velat se det!

Det är ju såna ögonblick som jag inte vill missa och det gör ont i hjärtat att jag inte är hos min familj. Men snart. Förhoppningsvis så blir det bara en natt till, sen hoppas jag att jag får krama om mina älsklingar!
#1 - Linda Andersson

Jag hoppas med dig att du får åka hem imorgon, utan några restriktioner!!!

#2 - Sara

varför gör du det?<3

#3 - A

va sööööööööt

#4 - Sara

ok, men du värkar inte glad...

#5 - Marika

Åh vad söta!:)

Hej!:)

kika gärna in hos mig:)

#6 - Eva Guillén e BlatteBella.Se

Sån fin blogg du har, jag kommer defnitivt att börja följa den!!! :D Så fina prylar och kläder, och speciellt barnen, jättesött :D.

#7 - Lisa

Oj, gissa om dessa båda guldklimpar bidrar till Din friska återkomst och förmåga att övervinna Din sjukdom! Ja, jag tror de helar mer än vad några radioaktiva strålar i världen kan göra, det räcker ju att bara titta på dem så blir man så glad, stark och lycklig :) Allt gott! Kram från Lisa :)

#8 - Evelina

Kämpa på duktiga du!!!

#9 - joanna hansson

aw, så söt!!

#10 - Carro

Sööta :)