bambi

En i varje skinka
Ja, nu har jag varit på Karolinska hela förmiddagen och blivit stucken både här och där. Mest där... en sån här i ena skinkan (andra tar dom imorgon i andra skinkan):



Tur att dom omfattas av högkostnadsskyddet säger jag bara:


Efter sprutan så fick jag sitta och vänta en halvtimme (och äta en macka för en femtilapp) för att se att jag inte skulle drabbas utav någon biverkning (yrsel, illamående, huvudvärk, etc). Och då var inte Leah mycket till sällskap eftersom hon hade slocknat:



Även om det är jobbigt att vistas på Radiumhemmet bland andra cancersjuka så är det svårt att vara ledsen när man har den här med sig:


Dom andra patienterna på Radiumhemmet (och personalen också) verkar i allafall uppskatta hennes närvaro och hennes "prat". Hon har börjat "prata" så otroligt mycket nu! Säger ba-ba-ba hela tiden  :)
#1 - Sigrid

Ja det är helt grotestkt vad mycket pengar läkemedel och typ röntgen kostar, tack gode gud för att vi bor i Sverige...!



Hur känns det att inte få träffa Leah och Zack på några dagar sen?

#2 - Amanda

Jösses! Säger jag bara. Leah är verkligen gudomligt söt.. a baby made in heaven, typ. Helt bedårande! (och det har absolut inget att göra med att hon har snippa.. den ser man ju liksom inte, och alla snippor ser likadana ut liksom. men just LEAH som individ är verkligen löjligt söt!)

#3 - Martina

Stor eloge för ditt positiva sätt trots denna jobbiga situation, tycker att du är otroligt cool och stark, även om jag förstår att det innerst inne inte känns sååå bra! Du verkar vara en stor kämpe, alla styrka i världen skickar jag över här till dig!

Kram Martina

#4 - Sarah

Jag förstår att Leah är en glädjekälla när hon är där med dig. Hon ser ju så go och söt ut!

#5 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Som sagt skatt är en fantastiskt bra sak.



Men du, jag fattar inte vad det är? Varför sticker dem dej nu?

#6 - Lotten Ek

Jag måste fråga var du köpt din urfina plånbok någonstans?

#7 - Anonym

Lotten Ek Den kommer ifrån: http://www.folkmalmo.se/se/ (Orla Kiely heter märket)

#8 - Gaymasen

JISSES vilket pris! fy fan.. Haha.

#9 - Linda

Barn på sjukhus är nog som barn på begravningar: vackra glädjestrålar som förmedlar liv, framtid och hopp. :)

#10 - Avenymamma

Kämpa på och fortsätt blogga, ditt skrivande ger oss andra perspektiv på livet vilket behövs i bland! I min familj finns det just nu en del cancer så jag vet hur jävlig sjukdomen är! Kram A