bambi

En strålande bambi


Min dator tycker inte riktigt om att jag är radioaktiv. Uppkopplingen la av också... men jag hoppas att det ska funka nu.


Det kom in två fysiker med denna vagn. Burken till vänster med det blåa locket är gjord av bly och där i låg kapseln som jag svalde.

Den ena fysikerna förklarade en massa för andre. Det är så jobbigt när dom gör så där och pratar om en som om man inte är där och så låter det som om man är någon försökskanin som dom ska göra en massa konstiga grejer med. Som "nu blir hon radioaktiv och då måste vi backa undan minst en meter", "nu kanske patienten mår illa"..osv..

Nu får jag inte äta eller dricka något på en timme (för att inte kräkas en massa). Sen ska jag dricka massor för det radioaktiva ämnet utsöndras via urinet.

Det är en mycket trevlig avdelning för övrigt. Mycket trevlig personal. Dom kom in med den här fina brickan till mig. Jag har då aldrig fått en massa färsk frukt, Loka och choklad när jag har legat på sjukhus förut.



Det var några av er som frågade om jag inte kunde prata med barnen via Skype eller liknande. Tyvärr har ju inte sambon någon webkamera på sin dator... det är ju synd  :(
#1 - fröken K

Den kan han ju köpa illa kvickt! Kostar väl en 200 kr på Clas Ohlson. Så slipper du känna dig ensam. :)

Hoppas du mår bra, och slipper kräkas så du kan äta massa choklad.

#2 - Linda

Precis, en sån kamera kostar ju inte många kronor och är busenkel att installera! Tycker han ska köpa en så ni kan prata med varandra och du kan vinka till barnen. :-)

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Åh, tack för tipset! Jag vet inte bara om jag kan få honom att bege sig ut i snö-ovädret här i Stockholm med två barn.... men imorgon kommer hans föräldrar över så då kanske!

#4 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag läser varje ord du skriver med stort intresse.

Tänker på dej mkt nu.

Tittar in här hela tiden för att se om du skrivit ngt nytt.



Det var ju skitsmart att köpa webcamera.

#5 - Mimmi

Tills han fixat en webkamera till sin dator kan ju barnen se dig i alla fall. Men det kanske gör saken värre för dem, att de kan se dig men att du inte är hemma.

Hoppas du inte behöver vara där längre än beräknat.

#6 - Annica

Vad trevligt att du fick en liten "mys"-bricka! Hur länge skulle du vara isolerad? 2 dygn?

#7 - Hälsa & Träning

Skickar massa, massa styrka till dig och hoppas att du trots allt får en liiiiite bra helg!

#8 - Linda

Kramar till dig, Bambi!

#9 - Love and be proud

Hej Bambi, det var ett tag sedan jag var inne hos dig.. läser att mycket har förändrats här hos dig.. vill bara skicka dig en massa styrka! kram