bambi

En svensexa tar ut sin rätt


Igår eftermiddag/kväll stack jag och barnen över till Anna. Jag räknade med att sambon skulle vara borta hela natten på sin svensexa. Så vi åt tacos, glass och drack vin hemma hos Anna. Det var jättemysigt och skönt att inte sitta hemma själv med barnen och vänta på att sambon skulle komma hem.


På väg hem!


Jag kände ändå att jag inte ville borta allt för sent med barnen så straxt efter kl. 21 så började vi bege oss hemåt. Innan vi hade kommit hem, runt kl. 21.30 så ringer sambon (för första gången på hela dagen) och undrar vart vi är!!! Då var han redan hemma!

När vi kom hem så såg han ut så här:



Han pratade bara om hur illa han mådde och hur ont han hade i hela kroppen. Han fick ju boxas mot en proffsboxare och han sa att han har ALDRIG i hela sitt liv varit så slut i kroppen som då. Bara efter uppvärmnnigen så var han helt slut och fick ligga på golvet i 10 minuter och vila.

Sen så hade han förstås inte en chans mot proffset och han säger att han tror att boxaren bröt ett revben på honom?? Det gör väldigt ont när han hostar. Men gör det inte ont bara man andas då?

Han var i allafall helt slut efter boxningspasset och SPYDDE till och med efter det (och då hade han inte börjat dricka alkohol än). Han låg på golvet i en halvtimme av utmattning och trodde nästan att han skulle få bryta svensexan då. Men dom gav honom vatten och efter en stund så piggnade han till.

Sen så var det lunch och iväg och spela något som liknande paintball men utan färg i kulorna. Sambon fick klä ut sig i en fårdräkt och det var alla mot honom (stackarn!). Så nu ser han ju ut så här:



Sen så var det relax och julbord. Dom började dricka lite under relaxen redan så under julbordet så satt sambon inne på toa och spydde en massa. Stackarn... han är inte van vid att dricka så mycket så han drog hem redan kl. 21. Dom andra försökte få med honom på strippklubb men han åkte hem istället... haha  :)

När vi pratade om kvällen så sa han hela tiden hur mycket han älskade mig. Han fick nämligen reda på att det var jag som ringde en av hans vänner och bad honom ordna en svensexa åt honom. Eftersom vi inte har bjudit några vänner på bröllopet så är det ingen riktigt som har koll på det och därför tror jag att det inte är någon som har tagit tag i det själv. Men jag visste hur mycket sambon har saknat sina vänner så jag kände att jag verkligen ville att han skulle få en heldag utan barnen och bara få ha roligt med vännerna. Det verkar som om han verkligen uppskattade det i allafall för han har varit jätteglad och bara pratat om hur bra det känns att vi ska gifta oss  :)
#1 - Anonym

Lät som en fruktansvärt otrevlig svensexa! Vad är det för roligt med att få någon att bli misshandlad och förnedrad?



Tacka vet jag trevliga svensexor och möhippor där man verkligen haft bruden/brudgummen i fokus och gjort sånt som man vet att dom blir glad av!!

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - snart bröllop och föräldraledig i Thailand!! ♥ ♥ ♥

Anonym Nu så tog jag ju bara upp det värsta. Hans kompis hade planerat en jättebra svensexa tyckte sambon. Det var saker han gillar och han sa att dagen var helt perfekt och då får jag ju tro på honom :)

#3 - Elise

Min man har en revbensfraktur nu. Ont när man hostar- vanligt symtom, djupandning, skrattar. Däremot så är det vanligt att det gör ondare efter någon/några dagar. Läakren gör inget åt det, ska endast åka in om han får svårt att andas (punkterad lunga?) så ät alvedon, ipren mm

#4 - elli

SKulle du ha blivit sur om han hade följt med på strippklubb. Jag skulle bli förbannad om min sambos vänner försökte dra iväg honom på en strippklubb. Om min sambo gick på strippklubb så skulle jag dumpa honom utan att blinka.

#5 - Linda

Hujamejjen, det låter som en väldigt smärtsam svensexa - men om han hade kul så är det ju huvudsaken! :-D