bambi

Existerar Gunilla ens?
Usch, fan, jag börjar snart gråta. Den där Gunilla på UD går ju inte att få tag på. Vi skickade in alla våra papper (hindersprövning, vittnes-påskrifter, mm mm) för 2-3 månader sen och har inte hört något från UD.

Jag började bli nervös förra veckan så då ringde jag till den där Gunilla som ska ha hand om det. Men nej, hon hade semester... till idag! Jag ringer henne kl. 9 imorse, nej, hon ska återkomma kl. 11.45. Jag ställer klockan på ringning och ringer 11.45, nej, då trycker hon bort mig och när jag ringer några minuter senare så säger telefonsvararen att hon ska återkomma kl. 15.

Jag blir väldigt frustrerad och ringer växeln och frågar om jag inte kan få prata med någon annan. Finns det inte någon annan som har hand om utländska vigslar??? Nej, dom har telefontid kl. 14. Jag får återkomma då... Jag börjar bli väldigt väldigt less på att jaga den där Gunilla. När vi har gjort allt i god tid, så ska det bli så här....
#1 - Sarah

Fan vad jobbiga dom är! Jag håller tummarna för er.

#2 - Anna

Det funkar inte att knalla dit och face-to-face tala om för Gunilla att hon är slö? Eller demonstrativt sätta sig på rumpan i korridoren utanför Gunillas kontor och vägra flytta sig förrän hon behagar göra det hon är anställd för?