bambi

Från sorg till glädje
På senaste tiden så har jag suttit här framför datorn med tårar i ögonen när jag har skrivit många av inläggen. Speciellt inläggen precis innan jag skulle bli inlagd och inläggen då jag saknar barnen.

Även om jag inte har skrivit rakt ut att jag har suttit här med tårarna rinnandes nerför kinderna så kanske det har lyst igenom mina ord ändå. För ni har kommit med era fina ord och lämnat så värmande kommentarer till mig. Kommentarer som jag har tänkt på i flera dagar och som har funnits i mitt hjärta.

Efter fredag så hoppas jag att sorgens ord ska bli kärlekens ord, då jag mer kommer att blogga om vår resa till Thailand och vårt bröllop. Jag hoppas att ni kommer att finnas här och läsa varje ord även fast det inte kommer att vara sorgen som präglar denna blogg utan glädjen.

Idag ska vi nämligen ta en tur till thailändska ambassaden och ordna med visum (nej, det blev aldrig ordnat förut men det tar bara 4 dagar). Sen måste vi ringa till UD och höra vart våra vigselpapper har tagit vägen! Det har nog gått 3 månader sen vi skickade dom till UD och vi har inte hört något ifrån dom. Jag börjar bli riktigt nervös angående den lagliga biten (som måste gå via UD och ambassaden).

Egentligen är inte den lagliga biten den viktigaste, utan vår kärlekscermoni. Men jag vill gärna att samma datum ska stå på pappret som då vi står på stranden och lovar varandra evig trohet.
#1 - Ewa

Jag vill passa på att tacka dig för en fin blogg. Du skriver så bra om allt, både ups and downs, det är så livet ser ut. Men väldigt djupa dalar för dig just nu när du fått din behandling mot cancern. Måste ge otroligt många tankar och även tårar.



Underbart att ni nu ska åka iväg på er resa, massor av kärlek, löften och vara tillsammans tid.



Det är ni värda, hela familjen. :)

#2 - Angelica & Viggo

Jag kommer garanterat alltid fortsätta följa din blogg. Det är den bästa jag tycker jag. Så himla skön och ärlig!

Tänker på er nu verkligen.



Kan en 1,5 årig pojk ha denna tröjan från Katvig? Tycker den är så himla fin i färgerna, men många tycekr väl den är tjejig.



http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=6740&m=207&page=2&rnum=32

#3 - Susanne N

Lycka till <3<3



Kram

Sussi

#4 - Sofi

Lycka till med att få reda på papprena, förstår om du är lite nervös över det! Tänk, snart är ni i Thailand :D



Måste svara Angelica och Viggo också bara.. KLART han kan ha den där tröjan!! Jag hade lätt köpt den till min son som är nästan 3 år, om jag kände att jag hade råd med det :/

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Angelica Åh, den var ju jättefin! Den var inte alls jättetjejig. Den hade jag absolut kunnat sätta på Zack!

#6 - Sigrid

Självklart! I sorg och glädje, lycka och ilska! Det är det som är det fina, att se vem du är och följa ditt liv! kram!