bambi

Gräset är grönare


Varför ska man alltid längta efter det man inte har? Andra stunder skulle jag kunna ge vad som helst för att få hur mycket tid (i fred) framför datorn och flera sovmorgonar. Men nu när jag kommer att få det så känns det lika lockande längre. Jag vill hellre gosa med mina barn. Och lukta på Leahs huvud, som fortfarande luktar bebis. Snart försvinner det. Jag vet inte hur många dagar till hon kommer att lukta bebis, men några av dom kommer jag att missa nu...

Och Zack som säger nya ord varje dag. Massor med nya ord och roliga uttryck sprutar ur honom! Han berättar så roliga saker. Saker som jag inte kommer få höra nu på några dagar. När han ropade "mamma! mamma! mamma!" mitt i natten nu senaste natten så tänkte jag att nästa gång han ropar på mig mitt i natten så kommer jag kanske inte kunna komma   :(
#1 - Ester

Usch jag blir så ledsen. Har två barn i typ samma ålder och tanken som du beskriver känns så outhärdlig. Här får du inga hårda ord eller dumma kommentarer. Jag lider med dig och förstår att det känns hemskt. Att bara försvinna sådär utan att riktigt kunna förklara för barnen var man tar vägen eller hur länge. Usch! Jag tänker på dig!

#2 - Mrs_A- Mom and the city

Förstår hur du känner, men tänk istället på att dessa få dagar ifrån dem kommer förmodligen ge dig så många extra dagar framöver att spendera med dem, som en förlängning :)



Även om de först blir lite ledsna när mamma inte är där så glömmer barn så fort och vips så är du tillbaka.

#3 - Evelina

Förstår verkligen att det är tufft för dig. Men ni har många år tillsammans framför er och de kommer få spendera dem med en frisk, glad mamma :-) DET är huvudsaken!



Kramar!

#4 - Anonym

ja usch det är tufft. Hoppas du slipper vara ifrån dina barn allt för länge. Även om du inte skulle slippa så är de dagarna jobbiga, men det går, och tiden man har med dem sedan och innan förstås värderar man oerhört starkt. Det blir mycket gos innan och efter :) Jag kände knappt igen min yngsta när jag hade varit borta, kändes det som. Det var hemskt! Nu är han väldigt mammig och jag njuter :)

#5 - Cissi

Det är klart det känns jätte jobbigt. Men för att tänka positivt så är det på ett sätt bra att dom får klara sig utan mamma, dom vet att du alltid finns där men att du kanske inte alltid är vid deras sida fysiskt.



Det kommer gå BRA! Fina du försök inte tänka om vad som blir jobbigt med att vara borta...Då blir det gärna jobbigare än vad det behöver vara. Du har ju världens bästa pappa åt dom så du kan nog slappna av och tänka att dom har det bra!



Kram

#6 - Hallontuva

Det gör ont att läsa om dina tankar inför det som kommer. Jag har inte varit där och kan inte förstå, men jag kan tänka mig hur jobbigt det måste vara för dig. Tänk på allt bra som kommer, långresan till Thailand, ett underbart bröllop och ett helt liv tillsammans! Tänker på dig!

#7 - Sarah

Jag förstår dig :(

#8 - Fifiness

Åh babysmell, tycker att min Kaka luktar det ibland (eller så inbillar jag mig).

Tänk på att du inte kommer vara borta från dom i flera månader eller så, kanske en klen tröst?

#9 - Barnshoppingbloggen Lina

Skickar många styrkekramar! Det här kommer du att ta dig igenom kanon bra!

#10 - Linda

Vilken stark och underbar kvinna du är! Detta kommer du klara:)

#11 - Linda

vilken fantastisk bild!



#12 - Karin

Du får helt enkelt tänka att du gör det här nu för att få spendera resten (många fler dagar än om du inte gör det!) av ditt liv tillsammans med dina älsklingar!