bambi

Julmys hos Lush
Äntligen fungerar blogg.se igen!



Igår så var jag på Julmys hos Lush, med mig hade jag Natashja och Anna. Det bjöds på varm glögg, pepparkakor, lussekatter och energidryck.






Vi fick lite information om deras julsortiment. En rolig nyhet denna jul är en duschgéle som heter Glögg som inspirerats av den svenska glöggen. Finns bara nu under julen.



Med oss hem fick vi en liten goodiebag, med bland annat en av mina julfavoriter - Iced Wine Jelly som är en tvålgéle som doftar ljuvligt!



Alla Lushs julprodukter hittar du i deras webshop här!
#1 - Hälsa & Träning

Åå, jag ÄLSKAR Lush och deras produkter! Hoppas att tomten är snäll och ger mig ett paket innehållandes något trevligt därifrån :) För några år sedan fick jag ett "massagehjärta" som alltså var hård massageolja format som ett hjärta som smälte när man drog den över huden. Den luktade vit och mörk choklad tror jag... En riktig favorit!

#2 - LADY DAHMER

amir verkar inte ha bloggat än -



men kolla här http://rahlenfeldt.blogg.se/2010/december/lush-goodiebag.html



och här:



http://www.improveme.se/EllenF/129818



du, såg du att jag snyggade till den där dåliga bilden, utan blixt? (det är bilden längst ner i mitt inlägg) med lite foto-tjopp kan man få till det mesta!

#3 - LADY DAHMER

du, den där fredrik -- vem är han? Har han med Lush att göra?

#4 - Maol

Jag älskar LUSH. Jag gillar allt det naturliga de står för och för att de är emot djurförsök. Jag önskar att LUSH fanns i värmland.

#5 - Tess

Gillar Lush! Men ska helst veta innan jag går in där vad jag ska ha. För får snabbt huvudvärk p.g.a. de starka dofterna. Riktigt tråkigt :-/