bambi

Leah förbereder sig inför resan



Sedan någon månad tillbaka så har Leah börjat äta 8-månaders burkar och det går jättebra! Hon äter överkokt spaghetti, ärtor, mm. Mosad banan går också bra. Så då kanske vi inte behöver ha så fasligt mycket barnmat med oss ändå? Mestadels välling i allafall eftersom jag tänker mig att hon kan äta ris + en massa sås och mosad frukt därnere.

Vi ska prov-packa väskorna i helgen för att hur mycket vi egentligen får med oss. Det är ju en hel del som ska med.

Jag har fått lånat lite praktiska saker av en vän. Bland annat en jätterosa (som hon uttryckte det) filt med SPF 50+, jättebra att lägga över barnen när dom sover. Sen så har jag även fått låna denna, som tydligen är oumbärlig enligt vännen:



Den tar ju ganska så stor plats. Men vännen säger att hon hade inte kunnat vara utan den när dom var i Thailand i 2 veckor. Så vi får se om den får plats. Det gäller ju att prioritera.

Flytvästar till barnen ska vi iallafall ha med! Sambon var lite tveksam till det först. Men det kommer ju inte finnas på båtarna och vi kommer åka båt en hel del. Det känns som en "billig" livförsäkring till barnen. Det känns verkligen som ett måste. Vi har fått låna en av en kompis och så kommer vi få låna en av svärföräldrarna som hade ne som var för stor för Zack förra året och borde passa nu.


Jag läste en artikel om en kille som har varit i ALLA självständiga länder i världen. Hans tips när man packar är att BARA packa det absolut nödvändigaste, och sen ta bort hälften! Haha, vette tusan hur det ska gå till....



Idag ska jag iväg på kontroll på sjukhuset igen. Hoppas att all strålning är borta. Glöm inte att delta i alla roliga tävlingar som är igång på bloggen just nu: Vinn ett valfritt babypplagg från Lollopard (sista dagen idag!!), Vinn en fin juloutfit till bebisen från Frans & Friends och Vinn en Tassimo!
#1 - Lena D

När vi ö-luffade runt i Thailand för precis 1 år sedan fanns det flytvästar på alla båtar. Dock kanske inte för barn under 1 år så det kan vara värt att ta med. Men som sagt, det ska finnas, ananrs är det inte en seriös speed-boat firma.

#2 - Linda

Den där simringen du visar, som barnet kan sitta i, brukar finnas i uppblåsbara varianter. Tror de kallas för floatis eller något i den stilen. Jag hade i alla fall en sådan för väldigt längesen till ett av mina barn. Superbra att ha med när man ska bada tyckte jag.

#3 - mrsjanuary

Hmm har oxå börjat fundera lite på vad man ska ha med sig till S när vi åker till Thailand. Nu ska vi bara vara borta i 2 v, men ändå. Just det där med mat funderar jag en hel del på.

Lycka till idag!

Kram

#4 - sara

Strålningen är säkert borta nu! :) Visst är det svårt att packa?

#5 - tildan

något som tog plats men blev välanvänt när vi var i Thailand och I var 8 månade var hörselskydd!

Låter kanske inte så behövligt men framförallt när vi åkte de små båtarna som jag inte minns vad de heter använde hon dom och även när vi var på de stora flygplatserna :)

#6 - Karlskronamamman

Lycka till på sjukhuset, håller tummarna för att all strålning är borta nu så du kan gosa riktigt ordentligt med dina änglar!

#7 - Anonym

Fin blogg :)



Kolla in på min för att läsa om pinsamheter, storbloggarna, veckans babe och mycket annat :)