bambi

Luciafirande på dagis



Som dom har tränat och tränat och Zack har sjungit hela helgen. Men så när det var show-time så satt han bara där tyst... haha.

Jag filmade allt för att sambon kunde inte närvara (han har ju missta så mycket jobb nu på sistonde när jag har varit sjukskriven), men det är ju lite roligt att se dom andra barnen i allafall  :)

Som ni ser så var Zack tomte i år. Det är förra årets tomtedräkt som fortfarande passar. Leah har också julkläder från förra året... en julbody som Zack hade förra året också... haha  :)


#1 - melinda

Gud vad bedårande!

#2 - Fifiness

Åh den där julbodyn hade min Kaka förra året också.

#3 - Carolina

Jättefin body på Leah :) Orkade inte köpa någon tomtedräkt, för vi orkar inte gå på lussandet, hehe, vi behöver sova härhemma ;)

#4 - Ann-Louise

Det var samma sak här, William hade lärt sig alla sångerna och sjunger dom hela tiden här hemma, men när det var dags på förskolan igår satt han knäpptyst i mitt knä och sjöng inte alls :-) Lite läskigt kanske med allt folk som tittade på.

#5 - Annica

Sötisar! Mina killar var tomtar! Min äldsta skulle egentligen vara snickare! Men jag tog med tomteutstyrseln och han valde det iallafall. Den äldsta tyckte det var läskigt med alla blixtar (fotograferandet) o den minsta kröp upp i mitt knä när han fick syn på mig :)

#6 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Åh vad söta de är! :-) Översta bilden på Zack är ju bara SÅ gullig! :-)