bambi

Semester för både oss och katten



Vad händer med vår lägenhet när vi är borta i två månader?

Svar: Först så tänkte vi sätta ut en annons och hyra ut lägenheten i två månader. Varför betala en massa hyra för att bara förvara våra saker. Dessutom så har vi inga värdefulla saker, billiga möbler och inga dyrbara Picasso-tavlor. Så om vi någon gång ska hyra ut lägenheten i andra hand så är det väl nu, innan vi skaffar en massa saker vi är rädda om?

Men så fick vi höra om en vän som har slutat studera och skulle flytta hem till sina föräldrar eftersom han inte fick bo kvar i sin studentlägenhet. Så vi frågade honom ifall han vill hyra vår lägenhet i två månader och det ville han!

Han har även gått med på att vara kattvakt (han gillar katter och speciellt Hera). Så det är ju toppen att kunna slå två flugor i en smäll! Hyra ut lägenheten och få kattvakt! Vi har reducerat hyran lite för att kompensera honom för kattvaktsbiten (och för att han är vår vän).

Det känns så skönt att slippa oroa sig över vad det är för konstig typ som bor i vår lägenhet medans vi är borta och att Hera får vara hemma och känna sig trygg. Det blir ju även lite semester för henne. Semester från att bli jagad och dragen i pälsen. Det blir bara klappar och gos i två månader.  :)
#1 - Anonym

Undrar vad hon kommer att tänka... "Jag bor kvar på samma ställe... men mina människor är utbytta?"

#2 - Jenny

Fantastiskt att alla bitar faller på plats! Vilken resa ni kommer göra!

#3 - Amanda

Åh, vilken fin misse! Och vad tur att det löste sig så bra. Är det en liten birmahona ni har? Jag/vi har nämligen en också (brunmaskad). Hon är veeerkligen speciell.. har läst att just birmahonor kan vara lite "fisförnäma". Stämmer det på er Hera?

Våran Pucci är keligheten personifierad. Klappar man henne inte så svansar hon runt i lägenheten och pip-jamar tills man kommer. Och det duger BARA om man följer efter henne.. hon stannar aldrig och vill bli klappad, utan det är följa john som gäller. flinar Sedan är hon fisförnäm med allt, med maten, gos, med lek.. ja you name it. En riktig diva!

Nyfiken på hur er Hera är.. för jag har som sagt läst att birma-brudar är lite egna. ;)