bambi

Tips från er läsare

Det är ju underbart när ni delar med er av era tips på julklappar, mm. Som Ida som tipsade om att man idag får en gratis handduk från Marabou i deras julkalender. Dom delar ut 5000 st. när jag hade anmält mig så fanns det bara 2301 kvar, så skynda er!

Ni hittar den här: http://www.marabou.se/julkalendern/?lucka=9


Sen fick jag en fråga från Angelica som undrar om hennes 1,5 åriga son kan ha denna tröja från Katvig:



Jag som älskar lila! Jag tyckte den var super-duper fin! Jag skulle absolut kunna sätta denna fina tröja på Zack, men så har han haft mycket "tjejigare" kläder än denna tröja (som jag inte alls tycker är tjejig). Och just IDAG så är det ju 30% rabatt på Katvig hos Babyshop, så kanske bäst att passa på?

#1 - LADY DAHMER | confessions of a neurotic attentionwhore

vilken underbar tröja! Vill ha!



sv. hahaha jag kunde inte låta bli. Jag fick panik på allt puttinutt.

#2 - Ida

Min son har många lila plagg.. Jag älskar lila och båda min flicka och pojke går med lila kläder. Tycker faktiskt det är en unisex färg. =)

#3 - Johanna

Tack för tipset :-D

#4 - Ida

Har sagt det förut att jag gillar din heder och så, men har du gjort det sjölv :D

#5 - Angelica & Viggo

Tack! Det blir den tröjan till min lille Viggo. Han kommer bli jätte fin i den.



Bambi, har du tips på roliga barnklädersaffärer i Stockholm, i stan, som säljer bla Molo, Katvig och de andra kända märkena? Ska dit i helgen, se idol och shoppa på lör =)

#6 - Amanda

Superfin tröja! Men jag blir lite ledsen av att folk går och undrar om en pojke kan ha den på sig? What the fuck? Det gör mig bara än mer bestämd på att åtminstone ge mina barn (och även förskolebarnen jag kommer att jobba med om några år) tillgång till allt. Utan att könskoda och ha sig. Tröjan är liksom ljuslila, mörklila och babyblå? Verkar som om pojkar MÅSTE ha grådassigt och flickor MÅSTE ha mes-rosa, lila och rött annars är något "fel". /suckar..

#7 - lovisa

godmorgon:9

#8 - Pernilla

Tack!

Vilket kul och bra tips.

#9 - Angelica & Viggo

Amanda:

Jag är folket som går och undrar som du skrev... Det är mitt första barn och jag önskar att klä min son könsneutralt för jag gillar inte tex när man kommer till dagis och alla pojkar har blått och bilar och alla tjejer har rosa och blommor. Men jag gillar inte rosa och för mycekt puttinutt överhuvudtaget varken till flicka eller pojk. Att jag yttrar en fråga om en pojk kan ha denna tröjan är mest för att jag var tveksam om den är puttinuttig i verkligheten. Jag vill verkligen att min son ska ha möjlighet att ha på sig vad som hels så klart, men när det blir för mycket princesslikt eller för pojktufft så gillar jag det inte.

=)

#10 - Lina

Oh, vilken snygg tröja! Försöker få barn och kan bara inte hålla mig från att kolla på balla könsneutrala klöder. Är helt förälskad i Röda Hunds babykläder!



Var på öppna förskolan (med mitt sladdissyskon) häromdagen i den lilla byn jag bor i där jag för första gången såg ett barn man inte genast kunde "se" könet på. Barnet hade lila/rosa/svart-randig tröja med svart väst över, lila byxor och en gulorange sjal från villervalla. Så härligt! Hörde sedan att barnets mamma kallade barnet vid ett typiskt killnamn... så där ser man, att det börjar komma även i de minsta av byar ;D

#11 - Amanda

Angelica & Viggo - Ok, då vet jag. :-) Det var absolut inte menat som någon pik, och egentligen var det inte menat till dig över huvudtaget. Bara "folk" i allmän mening, eftersom att jag vet att det finns många som är såpass extrema att de tvärvägrar att ha annat än rosa gullgull på flickor och mörkt och macho-murrigt på pojkar. Men tröjan var jättefin hursomhelst, så den ska nog passa din lille perfekt! :)