Vad får Zack och Leah i julklapp?

Julklapparna som ni såg under julgranen är till Zack och Leah och allihopa kommer från O-råsa. Jag gillar leksaker i trä och väljer hellre det än leksaker i plast om det går.

Till Zack blir det en prickig och fin brödrost:En rosa flöjt eftersom han älskar musik (han har redan en xylofon och en tamburin):


Och så ett par blåa maraccas:Och så till Leah ett blått lok från Rubbabu, som passar perfekt till henne som alltid stoppar in allt i munnen eftersom den är giftfri och gjord av återvunnen gummi.Tusen tack till O-råsa som skickade dom fina leksakerna till oss!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Susanne N
2010-12-12 @ 18:49:16

Sååå fina julklappar du ger barnen.Jag vet ännu inte vad det blir under julgranen hos oss. Fast åt mina syskon barn har de faktiskt fått håll bara julklappar, en av dem var faktiskt en xylofon. När jag såg den tänkte jag:perfekt denna passar perfekt för ... så har .. att klinka för sin mor & far i tid och otid. perfekt.

Kanske inte mor & far gillar det, men jag gillade idén hihihi. ( hämnden är ljuv)Många krammar

Sussi

Daniel
2010-12-12 @ 18:55:48 Blogg: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Härligt! Den rosa flöjten skulle jag inte tacka nej till!

Tess
2010-12-12 @ 21:58:53 Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Jag föredrar också trä framför plast. Känns som att det håller bättre också. Jag har kvar en massa leksaker från när jag var liten och de är nästan allihop i trä.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet