bambi

Varför injektioner nu?
Jag försöker att inte tänka på den där elaka kommentaren, men det är svårt. Jag brukar inte ta åt mig av dom få elaka kommentarer jag får, men nu är jag nog lite extra känslig. TACK för alla era uppmuntrande kommentarer! Dom gör att det känns bättre ska ni veta. Men det är så dumt att en endaste liten kommentar kan förstöra så mycket.

Nina ställde en fråga som jag tänkte svara på:

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Som sagt skatt är en fantastiskt bra sak.

Men du, jag fattar inte vad det är? Varför sticker dem dej nu?

2010-12-01 @ 16:02:46
URL: http://ninaruthstrom.se


Svar: Jag vet inte om jag har fattat allting rätt. Men så här har jag förstått det. Dessa två injektioner förbereder det som är kvar av sköldkörteln för strålbehandlingen (som jag får i tablettform imorgon).

Injektionerna motverkar Levaxinet (medicinen som jag tar), förut så fick man vara utan Levaxin i flera veckor men då mådde folk så otroligt dåligt så nu gör man så här istället. Så då när kommer sköldkörteln vara jättesugen på jod. Då när jag tar jod som är radioaktivt så kommer den suga åt sig utav det och det hamnar bara där och tar död på dom små rester som finns kvar av sköldkörteln.

Även fast dom har opererat bort sköldkörteln så sitter den på stämbanden så det är svårt att få bort ALLT utan att skada stämbanden. Så då tar man bort dom sista resterna med hjälp av strålning. När ALL sköldkörtel är borta så är risken mycket liten att någon tumör ska komma tillbaka. Tillfrisknaden för denna sortens cancer ligger på 98-99% när man har gått igenom hela behandlingen.
#1 - Angelica & Viggo

Tycker så synd om dig att du ska drabbas just nu av en sån hemsk människa som inte tänker efter innan hon yttrar sig. Försök tänka att hon säkerligen inte själv går och är positiv och glad åt allt i sitt liv hela tiden, bara för att det finns andra som har det sämre.

Lider verkligen med dig med att du ska vara utan dina små änglar i flera dagar. Dina små trollungar verkar underbara! Tänker på er!

Många kramar från en mamma till underbara Viggo 1,5 år som tycker att man utan tvekan SKA känna som du nu och vara ledsen för egen situation. Det är ditt och din familjs liv du lever i och ingen annans.

#2 - Jennie

Försök att inte ta åt dig , det finns dessvärre sådana människor precis överallt .

DU är positiv & Stark och det gör nog ont i många , men det är ju ingenting du kan rå för , du är ju DU ! :)



Fortsätt så & försök att inte ta åt dig !

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Tack för svaret.

Ja men då tror jag att jag fattar.



Usch inte låta din dyrbara energi gå åt pga puckon som missbrukar internet å kastar ur sig grejer som de förmodligen aldrig skulle göra face to face. B L Ä för sånt.



Hejar på dej!

#4 - Emma says style, love & rock and roll.

det var ju en riktigt pissig kommentar. Det är som att jag får inte må dåligt om någon mår sämre, eller jag får inte klaga över sjukdom om någon är sjukare.



näe jag skulle nog också mått dåligt av den där kommentaren.

#5 - Martina

Det är väl pga stämbanden som de gör cellgiftbehandlingen i tablettform också? Eller?