bambi

Vinn årets julklapp - en Tassimo!

Nu fortsätter dom roliga tävlingarna här på bloggen. Idag är det en julröd Tassimo som ni har chansen att vinna. Ni kanske minns att jag fick hem en egen Tassimo för ett tag sen? Jag kan helt ärligt säga att vi älskar den! Sambon säger att den gör det godaste kaffet han någonsin smakat och jag älskar att kunna ta en kopp varm choklad på kvällen. Den är så smidig att ha så att man enkelt kan bjuda vänner på en Latte Machiatto, Cappuccino eller en Espresso. Så jag är verkligen superglad att jag får ge någon av er kära läsare en också!



Vinsten är alltså en röd Tassimo inklusive ett startkit med kapslar. Hela paketet är värt 2000 kronor och kommer med bud hem till vinnaren!

För att vara med och tävla så behöver du bara svara på frågan i en kommentar till detta inlägg:

Varför önskar du och din familj er en Tassimo i julklapp?

Tävlingen pågår till och med den 15 december



P.S. Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadress-fältet. Om du har en blogg så får du jättegärna länka också, men det är inget krav!

 

#1 - Fanny

Jag vill vinna en tassimo och överraska min kära man med. Jag är gravid med vårt andra barn och är rätt så gnällig och jobbig just nu (precis som förra gången :) och jag tycker han förtjänar lite gott kaffe här hemma, för att han inte bara står ut med mig, utan är snäll och förstående också! Håller tummarna och hoppas...

#2 - Nea

Min man har sagta tt han en dag ska lära mig att dricka kaffe och "bli vuxen". Och jag vägrar dricka vanligt kokekaffe men hade han bjudit på sån här lyxkaffe så hade jag nog kunnat joina honom en kväll med en kopp kaffe!!..det hade han älskat.



Och jag och barnen älskar världens bästa pappa och han har verkligen gjort sig förtjänat av en kaffemaskin.



Kram

#3 - Sandra Gevert

Hej.

Våran familj önskar oss en Tassimo i julklapp för att vi bara älskar varma drycker i alla dess smaker

och speciellt kaffe, då våran kaffe bryggare går på sin sista suck och vi verkligen inte har pengar i överflöd just nu , skulle det ju passa bra att vinna denna, som vi haft ögonen på..

Sambon ska även börja plugga nu i januari och då kan jag tänka mig att åtgången av koffein kommer stiga :D



Tack för en super blogg som jag följer var dag =)

#4 - Hanna

Jag skulle vilja vinna denna för att jag önskat mig en espressomaskin i 6 år nu men inte haft råd då jag haft det tajt ekonomiskt med bla. studentekonomi.

I perioder har jag jobbat lite extra på caféer och blivit en riktigt kaffenörd (och barista) så nu skulle det vara superspännande att få testa om allt gott man hört om Tassimo stämmer! Sedan skulle det pryda upp köket fint också! =)

Kram

#5 - ulrica

Såklart vill jag vinna den ultimata kaffemaskinen. Den gör ju allt....kokar kaffe o skummar mjölk, en egen barista!

Sen e det ju tidssparade att bara trycka på en knapp istället för att fylla vatten, räkna skopor, leta reda på kaffe filter...etc..

#6 - jeanette

Jag skulle så gärna vilja vinna den för att ge den som en julklapp till min blivande man han ÄLSKAR kaffe och vi har inge kaffebryggare alls utan han får beställa kaffe dagligen på fiket i centrum så han skulle nog bli så nöjd med en egen kaffemaskin :)

Kram Jeanette

#7 - Hanna

Hej! en otroligt rolig tävling måste jag säga! :D



Jag skulle vilja vinna en Tassimo då jag fortfarande bor hemma hos mina föräldrar och pluggar 9 mil från min hembostad. Koffein av alla dess smaker behövs, men inte nog med det.

Jag vill att min familj ska kunna använda den. Efter att de i tre års tid stått ut med mitt gnällande om att pendla varje dag. Jag har inte kunnat köpa något åt dom i julklapp då mina pengar försvinner åt att samåka i bil in till skolan de få gånger jag kan.



Därför skulle jag vilja vinna denna och kunna göra mina föräldra otroligt glada, och då kan ju mamma dricka alla sina olika kaffesorter hemma!



Hoppas på en oändligt massa tur!

Kram, Hanna

#8 - Elise

Vi vill vinna en Tassimo för den bästa stunden på dagen är när vi precis kommit innanför dörren efter jobb och förskola. Då tar vi alltid varsin kopp varm choklad och kaffe, och pratar om hur dagen varit. En Tassimo skulle sätta ytterligare guldkant på den stunden.

#9 - Lisa

Jag skulle vilja ge denna till min sambo i julklapp. Han ser alltid till mig först, och jag skulle vilja göra detsamma för honom. Han älskar kaffe, särskilt att prova olika sorter, men då jag inte dricker kaffe har han inte tyckt att det är värt det att köpa en vanlig kaffebryggare. Den här skulle passa perfekt i vårt kök med röda accenter, han skulle få prova en massa goda kaffesmaker, och jag skulle kunna göra honom sällskap med en kopp härlig choklad.

#10 - Hanna K

Jag skulle vilja vinna en Tassimo av två anledningar. Dels för att det är så smidigt att snabbt kunna göra en kopp kaffe, särskilt smidigt tex på morgonen när man bara vill ha en kopp och inte alltid prioriterar den tiden, men med humör därefter. Sen är jag jättenyfiken på den varma chokladen, den skulle sitta fint efter en dag ute med snölek med sonen! En Tassimo skulle verkligen sitta fint till julen i vår familj.

#11 - Karolina

Jag önskar mig en Tassimo mest i min familj, jag är 18 år och dricker inte kaffe, alla säger att det är dags att lära sig, men en såndan här maskin skulle jag kunna prova mig fram för att förhoppningsvis lära mig att tycka om kaffe i alla dess sorter. Min familj är kaffe älskare och skulle bli jätte glada om de kunde fixa olika sorters kaffe med en sådan lyxig maskin, även jag skulle kunna använda denna till när jag flyttar hemmifrån efter studenten.

#12 - Annica

oj en tassimo! jag upplyste min oupplyste käre make häromdagen att det finns en produkt som heter tassimo...

Varför skulle vi vilja ha den i julklapp... jag och storsonen (snart 4 år) älskar choklad, där ingår också varm chokladdryck :) Maken dricker väldigt gärna kaffe men då han är den ende i familjen så har det blivit så att han får nöja sig med pulverkaffe. En tassimo skulle ge min make en god kopp kaffe i olika utformanden om jag förstår rätt och så skulle tassimo ge mig o storsonen en god kopp varm choklad, dessutom såg jag att det finns Milka choklad till denna tassimo. Behöver jag säga att Milka choklad är min favorit choklad :) Ja kort o gott det skulle bli en härlig o uppskattad julklapp till mig och min familj.

#13 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Eftersom jag själv inte är någon kaffedrickare så skulle det vara väldigt roligt att kunna bjuda alla mina kära kaffedrickande vänner och familj på riktigt gott kaffe och allt annat man kan fixa i en Tassimo! För egen del skulle jag väldigt gärna vilja prova chokladdrycken som du har skrivit om tidigare, och säkert finns det en massa andra spännande varma drycker att tillaga där i! :)

#14 - Bina - everydaymolly

Åhhh - om jag hade sån tur! Ja då skulle jag ge den i present till min mamma (och mig) och därmed trygga att jag får gott kaffe varje gång jag kommer dit. (Nej - de dricker inte kaffe och har ingen bryggare så jag får stå ut med perkulatorkaffe som jag inte kan med)



Grattis till flytten - skoj!

KRAM

#15 - Matilda

Jag skulle vilja vinna Tassimon så att jag kan ge den till min älskade mamma i julklapp! Nu bor hon i princip ensam hemma kvar i vårt hus; mina två storasyskon är utflugna för längesedan, jag har flyttat för att plugga på annan ort och min lillebror är mest ute och ränner. Det har hänt så mycket i vår familj de senaste två åren (det har varit sjukdomar och bortgångar). Trots allt är min mamma stark och lika kärleksfull mot oss barn som hon alltid har varit. Hon stöttar oss i vått & torrt och finns alltid där för oss! Hon är väldigt omtänksam och sätter alla andras behov före sina egna (som ju mammor har en tendens att göra;). Jag skulle så gärna vilja ge henne något tillbaka som ett litet bevis på vilken otroligt uppskattad&älskad mamma hon är. Eftersom hon som sagt har en del stunder för sig själv hemma så vet jag att hon skulle uppskatta en Tassimo, så att hon kan göra sig en kopp kaffe eller varm choklad, krypa upp i soffan med hunden och bara mysa :)

#16 - Ewa

Att lätt som en plätt göra kaffe och choklad

gör hela min familj jublande glad

Röd och vacker Tassimon pryder vårt kök

slut på slabb och slaskigt bök

Med ett knappryck står kopp på kopp i lååång rad.

Tomten snälla, gör mig megaglad!



#17 - Sara

Jag vill vinna en tessimo för jag har alltid haft det stora problemet med att alla som hälsar på oss dricker olika, vissa dricker te, vissa kaffe och vissa choklad. Själv dricker jag inte kaffe, medan mina föräldrar älskar det och mina kompisar och sambo älskar choklad och jag älskar te. ;) Dessutom har det aldrig blivit att jag orkat skaffa mig en riktigt kaffepanna just för att jag inte dricker kaffe så har det känts som en onödig utgift. Detta skulle ju alltså vara det ultimata för min lilla familj. Hoppas på det bästa :) Jag brukar ha otur med sådant här men jag håller tummarna :) (ps, tycker din blogg är jättetrevligt att läsa) :) Kram

#18 - Anna - Mamma till 2 små troll :)

vilken rolig tävling.

Varför vi önskar denna super bra kaffemaskinen? Ja det svaret är lätt. Vi har två barn en bebis och en 2åring. Bebisen somnar någongång på morgonen (Ca kl 04) och 2åringen stiger upp mellan 05-06.00 sen har vi även 2 hundar som ska ha sin morgonrunda och det sker innan sambon sticker till jobbet 06. Så en god kopp kaffe är ett måste för att starta denna dag.

#19 - Anonym

Åh vad kul tävling! Nummer 1 på min önskelista. Både jag och min sambo älskar kaffe och jag älskar roliga köksapparater men dock tillåter inte vår ekonomi att vi köper det själv! Skulle jätte gärna vilja bjuda familjen på gott kaffe till jul! <3



#20 - kim

Åh vad kul tävling! Nummer 1 på min önskelista. Både jag och min sambo älskar kaffe och jag älskar roliga köksapparater men dock tillåter inte vår ekonomi att vi köper det själv! Skulle jätte gärna vilja bjuda familjen på gott kaffe till jul! <3

#21 - Marie

Grattis till flytten! :-)



Jag vill vinna en tassimo till mina underbara barn (storebror är 4,5 år och lillebror är 3 år)! De älskar att gå till pulkabacken och ta varmvhoklad med sig. Med en Tassimo skulle både vi och de bli superglada!



Tack för en mycket läsvärd och inspirerande blogg!

#22 - Anonym

min familj behöver ingen men JAG, för det är bara jag som dricker kaffe och då vore det toppen att få underbart gott kaffe varje gång!

#23 - Mica

Hej hej!



Jag skulle bli överlycklig om jag vann en Tassimo!

Jag börjar jobbet klockan sex, måste åka hemifrån halv. Ska jag dessutom vakna till lite innan måste kaffebryggaren sättas på cirkus halv fem, för kaffet blir lagom pissljummet om man inte låter det stå och värmas upp på den lilla plattan i minst 20 minuter :)

Sen råkar man alltid göra en eller två koppar för mycket som sedan behöver hällas ut i diskhon!

Vore underbart att få sova ut i en halvtimme extra samt få dundergott kaffe!



Kram :)

#24 - Emma Andersson

Jag skulle verkligen vilja vinna en Tassimo till min underbara sambo som stöttar mig i vått och torrt. Jag arbetar andra terminen som lärare i ett tufft område och har haft en riktigt påfrestande hösttermin. Min sambo har peppat mig att vara stark och att inte ge upp.



En Tassimo skulle vara ett fint sätt att visa min kaffeälskande sambo uppskattning och min oerhörda tacksamhet för att han stöttar mig. Nu håller jag tummarna!



Kram Emma

#25 - Lillan

Varför önskar du och din familj er en Tassimo i julklapp?



För att min familj har alltid fått klara sig med samma gamla kaffebryggare, som helt nyligen har börjat krångla, såklart. Jag fick prova en Tassimo på Elgiganten tror jag att det var, och jag har aldrig druckit godare kaffe! Jag fick direkt visioner om hur jag ska bjuda hem alla jag känner på kaffe, för den här vetskapen kan jag inte hålla hemlig! Jag menar, SÅ gott kaffe! Sen har jag tyvärr inte råd att köpa en, dom kostar trots allt mer än ett studiebidrag. Men i alla fall, min familj skulle bli jätteglada för en Tassimo, och alla vi känner också ;)

#26 - Agnieszka-2barnsmorsan

Jag vill vinna en tassimo till mig och familjen så vi ska kunna ha lite Lyx i vardagen. Sambon gillar Espresso men inte vanligt kaffe, och jag önskar att jag kunde göra goda CaffeLatte själv... men kan tyvärr inte det. Så denna makin skulle göra både mig och sambon supernöjda! En varm choklad efter en dag i pulkabacken med barnen skulle inte heller sitta helt fel!



Stora kramar

#27 - Sofia

Jag önskar mig en sån här apparat för att jag kanske kan "lära" mig dricka annat än bara varm choklad.

Rolig tävling och jag önskade mig en sån här i ett inlägg den 2/11 kolla in själv. http://3barnsmamma.bloggplatsen.se/2010/11/02/3874455-jultomten-se-hit/



Mvh Sofia

#28 - Jelena

Vilken kul tävling!!!!!! En god kopp kaffe är ett bra sätt att bli en bättre förälder, som orkar mer och länge. Guuud vad jag behöver en Tassimo. Vore en jätte kul grej att visa sambon att Tassimo inte ngn modegrej som kommer bara skräpa i köket.

#29 - Sophie

Med bebis beräknad till den 23/12 så hade en Tassimo varit guld värt att vinna för att kunna bjuda kommande besökare på ett gott kaffe/choklad smidigt och lätt.

#30 - Anonym

Vilken suverän vinst!! Rabiat kaffedrickare som jag( och sambon) är vore det en underbar present. Föräldraledig och försöker spara för att familjen ska kunna resa och hälsa på vänner och familj i mellanöstern i vår. Med en tassimo hemma skulle många kaffe på stan inte behöva vara en dröm längre - då får vi dem hemma.

#31 - Sara

Med två små barn i familjen blir det rätt rörigt på morgonen när alla ska äta frukost, få på sig kläder och göra sig i ordning till dagis. Vi har en gammal hederlig kaffebryggare som tar en halv evighet att brygga kaffe :-) När kaffet väl är klart glöms det ofta av.... Tänk vad perfekt att med en Tassimo snabbt få klart en härlig kopp på morgonen! Och vilken fantastisk överraskning att ge min man, javamannen! Kram

#32 - Danne Larsson

Hej Bambi och tack för en bra blogg!



Du lottar idag ut vår drömjulklapp! Vi fick vårt första barn den hösten 08 och för två veckor sedan vårt andra barn nu den 20 nov. Vårt äldsta barn har haft en lite annorlunda start i livet, (läs: ingen sömn, i alla fall inte nattetid) :-) Vårt nya lilla under har direkt blivit förkyld och vi har fått sitta upp ett antal nätter för att hon skall kunna andas lite lättare, inget stort eg men snabb har vi hamnat i en Deja vu känsla av vakna nätter och sömnbrist.. Lösningen för oss heter mycket kaffe! Vi har pratat om att köpa en Tassimo till oss själva om vi kan lösa det så nu när vi såg din utlottning kände vi oss uppmanade att delta..

Kram från oss! :-)

#33 - Catti

Vi har länge varit på jakt efter en kaffemaskin men inte funnit någon i vår smak. Efter dina och andras recensioner av Tassimo så kan man inte annat än att önska sig en sådan.

Vi är dessutom inte överens om hur kaffet ska göras, jag dricker bryggkaffe medan sambon kör med nescafe. Skulle vara trevligt om vi kunde bli överens.

#34 - Sophie

Jag o min sambo hade behövt lite varm o mjuk kärlek på insidan av kroppen i form av gott, gott kaffe! Efter att ha lämnat familj, släkt, vänner, jobb i Skåne o flyttat 40 mil uppåt utan någon säkerhet (mer än svärmors hus) så är vi äntligen på plats i vår alldeles egna lägenhet! Det har varit en tuff höst men nu börjar det lugna ner sig o falla på plats. En kaffemaskin hade passat oss finfint just nu! Vi behöver lite omvårdnad. ;)

Tack för din fina blogg! Kram.

#35 - Therese

Jag/vi önskar oss en Tassimo för att jag vill så gärna ge bort den i julklapp till mina fina föräldrar som alltid ställer upp och stöttar!

Deras nuvarande kaffemaskin är under all kritik så de skulle verkligen behöva modernisera sig lite ;) En som både kan göra kaffe och choklad låter ju helt perfekt!



Hoppas på vinst!

Therese

[email protected]

#36 - Sophie

Glömde mailen!

#37 - Katja

Jag skulle jättegärna vilja vinna (såklart). Min sambo är verkligen inte någon kaffedrickare (men precis som du så skulle han inte tacka nej till en kopp varm choklad ;)). Jag älskar kaffe av alla dess slag men pga att sambon inte dricker det så blir det aldrig av att jag kokar till bara mig. Så i dagsläget står vår kaffekokare i ett skåp och jag dricker endast kaffe ute på café eller hemma hos vänner. Saknar att kunna ta mig en kopp när jag blir sugen. Hade därför varit perfekt med en maskin som fixar en kopp åt mig istället för en hel kanna.



Om sambon och jag hade köpt julklappar åt varandra så hade jag önskat mig denna. Vi måste tyvärr prioritera bort julklappar åt varandra i år, barnen kommer först. Så detta hade varit en perfekt julklapp åt både mig och sambon (vad kan vara bättre än att få en överlycklig tjej och varmchoklad? ;)).

#38 - Katja

Glömde skriva med mailen, ups.

#39 - Ida

Jag skulle vilja vinna en Tassimo för att överaska min fina familj med. Jag är gravid och mår skit. Tack varje en underbar sambo och förstående 3-åring fungerar mitt liv ändå. Jag tror att de skulle bli jätteglad för en espresso och en varm choklad

#40 - Anna

Vi har pratat om att 'skaffe',

en maskin till att brygga kaffe,

en tassimo vore perfekt,

snygg är den också, det är en bra aspekt!

#41 - Sigrid

Jag önskar den inte till mig, utan till min underbara storasyster och hennes fästmö. De är gudmödrar till Sixten och de mest fantastiska gudmödrar man kan tänka sig, de älskar honom gränslöst och gör vad som helst för honom. Nu ligger det äntligen, efter många års väntan, en liten bebis i min svägerskas mage och finns det några jag önskar barn så är det dem! De har nyligen köpt hus och lägger sina pengar på att göra iordning det tills bebisen kommer, och unnar sig ingenting lyxigt. Hade jag råd skulle jag köpa en själv till dem, men nu önskar jag att jag kunde vinna den här istället!

#42 - matilda

Jag skulle vilja vinna en Tassimo att ge till min pappa i julklapp. Det hade verkligen varit den perfekta presenten :)

#43 - Becca

Jag vill verkligen ha en Tassimo! Jag älskar latte, choklad, vanligt kaffe, espresso, ja allt! Det är inte så lätt att göra alla dessa sorter hemma och det är dyrt att köpa på kafé också, tyvärr...



Ändå sen du fick hem en Tassimo och skrev om den så har jag önskat mig en, gått och kikat i affären och drömt, men nej, som student så är en kaffemaskin för 2000 tyvärr inte prioriterat... :( Jag hoppas nu att vinna en så jag slipper fortsätta drömma och sukta! Jag älskar kaffe och är trött på vanligt bryggkaffe!

#44 - Linda!

För att jag är värd det!! Haha!



Jag är ensamstående mamma på heltid, 24 timmar om dýgnet, 365 dagar och nätter om året. Har en dotter på 5 år och en son på 18 månader. Min son sover inget på nätterna, har aldrig gjort. Hans stora syster sov inte sin första hela natt förrän hon var närmare fyra år. Jag har den lilla hemma på dagarna och pluggar heltid på kvällar och nätter då barnen sover.



Kaffe är min räddning om dagarna och tänk då att få sitta med en härlig lyx kopp med hett kaffe och känna för en stund att även en stressad morsa kan känna lyx i vardagen!



Jag är värd det!!!

#45 - Terese

Jag är med och tävlar om denna fantastiska Tassimo.

Vi har inte råd att köpa den då min man fick reda på att hans jobb går i konkurs den sista december - Mmhm perfekt nu till Jul och allt. det är inte så att man har mycket pengar iheller som småbarnförälder och mamma ledig :) Det hade varit en perfekt julklapp till min man som älskar Kaffe (även jag) och det hade varit en dröm att avnjuta en och flera koppar kaffe och varmchoklad.



Kram på er!

#46 - Mela

Idag har vi bara ett stort och gammalt åbäke till kaffebryggare där det minsta man kan brygga är typ 6 koppar!! Eftersom vi max dricker 1 kopp så blir det därför aldrig av att vi gör kaffe, alternativt så är vi hänvisade till otäckt pulverkaffe, alternativt det läskiga kaffet från kaffeautomaten på jobbet. Sen att man kan göra god choklad i Tassimon ser jag som ytterligare ett plus!! Om en av oss vill ha kaffe och den andra choklad så kan man snabbt och lätt göra varsin kopp, och alla är glada och nöjda, och husfriden är räddad! :-)

#47 - ammie

Vi önskar oss en Tassimo eftersom vi vill dricka det där extra goda perfekta kaffet. Du verkar så otroligt nöjd med din Tassimo så självklart önskar vi oss också en, vill ha,vill ha, vill ha en Tassimo :-) Allt annat vore ju konstigt !

#48 - e-beth

Jag skulle gärna vinna en tassimo, det skulle inte bara glädja mig och mina tonårssöner utan även vänner och släktingar som under årens lopp fått stå ut med mitt kaffe som varit av väldigt varierad kvalitét då jag inte dricker kaffe själv (te och choklad gllar jag dock mkt!)och därmed inte kan avgöra om det blivit bra. Senaste kaffebryggarn pajja i somras när vi flytta och sen dess har det inte varit pengar över att köpa en ny.

Så vill du glädja många och hjälpa mig få bort mitt rykte som den som inte lärt mig göra kaffe än;-)

så vore det en välgärning nu såhär innan jul! :-)

#49 - Emmelie

För att vi ska kunna bjuda på gott kaffe till våra vänner, jag har alltid en förmåga att bränna kaffet ja ;)

Sen som småbarnsföräldrar kan de vara skönt att ha lite av den där vardagliga lyxen som du säkerligen förstår och de tror jag detta skulle ge mig =)

#50 - Julia

Jag skulle såå gärna vilja vinna! Jag tycker så synd om min man, så han skulle få den av mig i julklapp ifall jag vann! Varför jag tycker synd om honom? Jo, han älskar kaffe, och jag hatar kaffe! Jag dricker aldrig kaffe, men gärna te och varm choklad. Eftersom jag inte dricker kaffe tycker han ofta att det känns "onödigt" att sätta på bryggaren, och han tycker dessutom inte att bryggkaffe blir gott om man bara brygger en kopp. Jag tycker det är så tråkigt att han inte får det goda, fantastiska kaffet som han är värd! Nu dricker han pulverkaffe, och hur gott är det?? Stackars min älskling! Jag har försökt lära mig dricka, men det går bara inte! Hur går det för dig, har du börjat än? =)



En tassimo känns ju helt perfekt för oss, då kan han få en kopp med GOTT lyxigt kaffe, och jag kan ta mig en kopp choklad... =) Hoppas hoppas att jag vinner! =) Så roligt att läsa om dit stundande bröllop, jag och min älskling blev man och fru i september, på Zacks födelsedag faktiskt!



Kram till dig!

#51 - Susanne

Självklart vill jag vinna denna snajsiga maskin :)

Jag är så innerligt trött på vanligt bryggkaffe. Jag kan vara riktigt sugen på en kopp kaffe, brygger mig en kopp... Och jag blir lika besviken varje gång. Nä, nu är det hög tid att vi i familjen får avnjuta en god kopp kaffe, choklad mm. Håller min tumme för vinst :)

#52 - M

Varför jag vill vinna denna till min familj?



Jag dricker vanligtvis kaffe men är nu gravid och avstår på grund av illamående. Jag mår ibland så illa av lukten från perkulatorn då den är igång så min sambo får ställa den under fläkten för att göra sitt kaffe (eller balkongen...). Så, det skulle vara praktiskt med en tassimo så min sambo snabbt kan göra sig en kopp kaffe och jag slipper kräkas (och jag tar mig en kopp varm choklad istället).



Jag har två barn och har mått illa bägge graviditeterna, så efter den här är född vet jag att jag blir sugen på kaffe igen. :)



#53 - Beata

God Kväll! Jag och min make har alltid önskat oss en kaffemaskin och den skulle komma väl till pass nu när vi blir tvåbarnsföräldrar :-D

#54 - Carolina

För att varje dag kunna vakna med ett leende, beroende på hur pissig dag som än väntar så vet man att den alltid startar bra, med en kopp från Tassimo!

#55 - Heiidi

När min fästman går upp redan innan tuppar små

måste han vänta på en kaffebryggare från tjugohundratvå

Den tar på sig eviga tider

Och min gubbe, han lider

Det händer också att han inte hinner

för kaffet så långsamt rinner

Han börjar alltså dagarna surmulen

Snälla, hälp mig rädda denna julen

#56 - Jessica

Jag skulle vilja vinna en sådan, för att jag dels bara hört gott om den (min mor köpte en för någon månad sedan), och dels för att jag gärna vill skämma bort mina vänner som kommer på besök med goda kaffe-typer. (Jag dricker sällan kaffe och har därför bara en gammal billig kaffebryggare, och är man en riktig kaffedyrkare känner man skillnad i smaken har jag hört.)



Så kort och gott: Jag vill lyxa till det och unna mina vänner gott kaffe när de kommer på besök! :)

#57 - Lina

Hej, Jag och min familj vill jätte gärna ha en Tassimo! Efter som det är lätt att bjuda på om man får främmande i stället för att ställa sig vid spisen och börja med en massa grejs. Elr bara göra en snabb chokladdryck vid kalla vinter kvällar. Hela familjen skulle jätte gärna vilja ha en Tassimo men vi är 5 i familjen och har handlat julklappar och allt nu så vi har bara inte råd just nu :(

#58 - Camilla

För att jag dricker alldeles för mycket "ful"" kaffe. Med en sådan läcker apparat brygger man sig antagligen blott en kopp och NJUTER av den.

#59 - Marja

Jag skulle jättegärna vilja vinna en tassimo för vi flyttar till en ny stad och jag dricker inte själv kaffe och kan inte koka drickbart heller, så tänker att det skulle vara trevlig sätt att lära känna folk att bjuda de på lyxkaffe. Också, min man älskar latte och disputerar nästa vecka, så den skulle vara den ultimata presenten.



Kram på er

#60 - Sofi

Jag skulle vilja vinna en Tassimo dels för att min sambo ska kunna ta en kopp GOTT kaffe när han vill (nu blir det mest snabbkaffe). Och dels för att jag vill slippa ha det där stora åbäket till vanlig kaffebryggare stående mitt på köksbänken, har den väl plockats fram tar det en halv evighet innan den ställs in i skåpet igen.



Och sen så tror jag nog att jag skulle behöva en och annan latte efter struliga nätter med lillfia :)

#61 - Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Vi önskar oss en Tassimo därför att man inte bara kan göra kaffe i den, utan även t.ex. varmchoklad :)



Sen för att den är röd och fin!



Och för att det skulle kännas lite extra lyxigt, lite som att ta en fika på stan fast man inte behöver gå längre än till köket!

#62 - Tankgirrl

Jag skulle vilja ge en Tassimo till min älskade storasyster för hon är världens bästa storasyster och moster och dessutom en väldigt stark kvinna! Efter nästan 15 år som sjukskriven och efter en bröstcancerbehandling pluggar hon nu och har siktat in sig på att ta en master inom sitt område.

Hon är både min och min tvååriga dotters förebild och vi älskar henne massor!

#63 - Martina - Tävla hos mig om upplevelsebox värde upp till 1000:-

Ska det nu äntligen vara dags för min lilla familj att få se fadern i huset komma upp i normal tid på helgerna? Kan detta vara vad som kommer locka upp honom?

För att inte tala om vad mysigt jag och dottern kommer ha när vi kommer in från snölekar, varsin kopp varm choklad som inte tar en evighet att göra!

#64 - Martina - Tävla hos mig om upplevelsebox värde upp till 1000:-

Ska det nu äntligen vara dags för min lilla familj att få se fadern i huset komma upp i normal tid på helgerna? Kan detta vara vad som kommer locka upp honom?

För att inte tala om vad mysigt jag och dottern kommer ha när vi kommer in från snölekar, varsin kopp varm choklad som inte tar en evighet att göra!

#65 - Sandra Michelle

Jag bor i ett litet litet samhälle där caféer och konditorier inte existerar. Så jag saknar att kunna få mig en god kopp kaffe... Så en Tassimo vore perfekt! Då skulle jag kunna bjuda hem alla andra i byn så att de får smaka på riktigt kaffe! :)

#66 - sara

en sån skulle verkligen vi behöva. Vår kaffebryggare sjunger på sista refrängen då den är väldigt gammal. Karln fick den när hans farmor dog för två år sedan och enligt honom har hon haft den så länge han kan minnas.

Själv dricker jag inte kaffe, men varm choklad är underbart gott.

Den skulle verkligen behövas hemma hos mig

#67 - Anna

Jag skulle gärna vilja vinna en Tassimo då jag precis blivit av med min kaffebryggare till mitt jobb då vi inte hade råd att köpa en kaffemaskin där. Hemma är det tyvärr bara jag som dricker kaffe så det är ingen hög prioritet på en ny bryggare så en Tassimo skulle vara perfekt både för att göra kaffe till mig och choklad för barnen.

#68 - Julia

Kaffe är inte bara att föredra i mitt hem utan en passion! Gudarnas dryck, det svarta guldet, het svart java. Uppmuntrar, tröstar, piggar upp, firar bemärkelsedagar eller bara "oväntat besök"! Vilken dag jag än har så är det en dag som ska kantas med kaffekoppar och sörplande ljud. En tassimo bör hamna hos en kaffe-dyrkande, nygravid, blivande tvillingmamma som bor i kallaste norrland och har en fablésse för kaffe i alla former :)

Kram på dig!

#69 - Tant Alexandra

Åh jag skulle bli så himla glad om jag vann en Tassimo! I vårt hushåll är det bara jag som dricker kaffe, min sambo tycker att te är godare. Eftersom jag är ensam om kaffedrickandet har det liksom bara blivit så att vi inte har köpt någon kaffebryggare utan jag har fått nöja mig med pulverkaffe. När vi har gäster på middag som vill ha kaffe på maten så har de alltid med sig en termos med gott kaffe. Snacka om att skämmas som värdinna!!



En Tassimo skulle förändra ett och annat! Nu håller jag tummarna!

#70 - Constanza Torres

Julen handlar för mig att umgås med dom man älskar mest. Både familj och vänner. Tänk att samlas framför brasan och dricka kaffe eller varm choklad och bara mysa. Att få äga en Tassimo skulle vara underbart, och särskilt nu under julen eftersom vi kommer att umgås mycket med familjen.

#71 - Marianne

Hej! Jag vill jätte gärna vinna denna kaffemaskin pga jag har en riktig kaffeälskare till pojkvän. Och vill överraska honom med gott kaffe när han kommer till mej=) Jag själv älskar oxå kaffe väldigt mkt. Så jag skulle bli superglad om jag var den som vann=)

Ha de bra.

Kram

#72 - Erika

Hejsan Bambi :) Jag skulle så gärna vilja vinna för att för en gångs skull kunna få ge min sambo något riktigt fint som jag vet att han skulle älska. Vi har haft urdålig ekonomi flera jular i rad - jag har pluggat i flera år - och har prioriterat bort julklappar till oss vuxna. Min sambo är världens bästa pappa och sambo som verkligen är värd något extra fint. Jag håller tummarna :)

#73 - Erna

Vilken fantastisk tävling. Vi har en gammal

kaffebryggare och som en kaffeälskare, student och mamma till tre småbarn skulle den vara verkligen lyx i vardagen att ha den för julklapp:)

Hoppas på tur!

Ha det så bra,

Erna

#74 - Elin

Jag vill vinna den för att kunna ge bort den till världens bästa sambo och pappa. Han vill ha en i julklapp, men då jag inte tjänar så bra vill jag inte lägga så pass mycket pengar på en sån maskin. Jag själv är ingen kaffedrickare så jag skulle ta chokladen istället. :)

#75 - Angelica & Viggo

Jag och min familj skulle vilja vinna denna Tassimo för att det skulle vara så mysigt att få lite av Café känslan här hemma. Min man älskar kaffe i alla dess former och smaker men jag har fortfarande inte lärt mig det hur mycket jag än har försökt. Däremot älskar jag varm choklad och det skulle vara häftigt att testa sig fram med så många olika möjligheter i en Tassimo och förhoppningsvis lära mig dricka kaffe, vilket jag alltid önskat att jag gjorde. Låter som när ni skaffade en Tassimo hemma hos er. =)

Tack för möjligheten du ger oss.

#76 - Jennyli

Jag skulle jättegärna vilj vinna en då jag och mina barns pappa håller på att separera. Det blir mycket utgifter och mycket nytt som ska inhandlas till mitt och barnens nya hem.



Just en kaffebryggare är något jag kommer behöva, så om jag vann en så skulle det underlätta den redan ansträngda ekonomin! Med tre små barn vill jag hellre lägga pengar på deras nya rum, så de känner sig hemma fortare, än att behöva köpa en kaffebryggare,,

#77 - Malin

Jag älskar kaffe men har en sambo som tyvärr inte dricker kaffe, vilket medför att jag nästan aldrig dricker det heller. Känns så jobbigt att göra bara till mig själv. Har därför länge spanat på Tassimon och tänkt att jag gärna skulle vilja ha en, så enkelt att bara göra en kopp till bara mig när jag är sugen. Så, därför håller jag tummarna att det är just jag som vinner för en gångs skull!

#78 - Jonna

Hej! Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Jag skulle ge den till min mamma som är världens bästa mamma till mig och min syster och dessutom en fantastisk mormor till sina fyra, snart fem barnbarn. Hon ställer verkligen ALLTID upp och dessutom är hon en riktig kaffeälskare, trots det dricker hon endast pulverkaffe...

#79 - Anonym

Jamen detta är ju min DRÖM! Vill så gärna ha en så man kommer upp snabbare på morgonen. Bryggkaffet lockar inte lika mycket kan jag säga... Och inte jobbkaffet heller. Så min dröm är en Tassimo så jag snabbt får upp min söta bak ur sängen innan jag snoozat 5 gånger.:)



Kram!

#80 - Rebecka

Jag skulle vilja vinna den för att ge den till min familj som familjejulklapp :) Vi ÄLSKAR te i min familj, så det blir aldrig kaffe här hemma. Nu är det såhär att jag är student och behöver sitta uppe och plugga till tentor, och även om te är gott ger det inte riktigt rätt energi. Jag gillar verkligen latte, så med en Tassimo kanske jag skulle kunna få vettigt kaffe :) Och vettiga betyg :P

#81 - Elisabeth

Jag önskar mig en Tassimo till mig och min sambo. Vi är två fattiga studenter som behöver lite extra lyx i tillvaron, och vad skulle passa bättre än detta när vi båda älskar kaffe?

#82 - ida

jag vill vinna för att ja älskar kaffe! maskinen är snygg, den gör en kopp medans man kissar, å chokladen är underbar!!!!

#83 - Anonym

Jag skulle vilja vinna Tassimon för att kunna ge bort den i julklapp till min fantastiska mamma! Hon har haft en jobbig höst då hon tagit hand om sin mamma, min mormor, sedan hon drabbats av cancer i benmärgen. I tre veckor ägnade sig mamma på heltid åt att sköta om mormor i hennes hem, bara för att hon skulle få dö hemma, vilket var mormors högsta önskan. Min mormor fick det bästa slutet en människa kan få tack vare min fina, osjälviska mamma. Nu vill jag att hon ska få bry sig om sig själv, och krypa upp i soffan med en god bok, och njuta av gott nybryggt kaffe.

#84 - Anna-Carin

Jag önskar den till min älskade man som ställer upp i vått och torrt och alltid finns vid min sida. Han ställer upp för alla i sin närhet och det skulle var så kul att kunna ge honom en riktigt fin julklapp som han önskar sig men absolut inte tror att han kommer att få. Han älskar kaffe så jag vet att han skulle bli superglad över en Tassimo. Och okej, jag och barnen skulle gärna ta en kopp choklad eller en god kopp Twinings Earl Grey ;0)

#85 - Carola

Kaffe är min älskade makes enda last och jag själv avskyr kaffe, till och med lukten av det, så vägrar jag att ens brygga något åt honom till frukost. Han gör ofta frukost till mig. Jag tror att denna maskin stinker mindre, plus att den kan ge också mig lite glädje i form av chokladdrycker, alltså skulle den passa bra här hemma då vi kan dela en sak till, min make och jag!

#86 - frida

Jag önskar mej en sådan för att sedan kunna överraska min mor med den. Hon älskar kaffe på alla sätt å vis =)

Men skulle aldrig ha råd att köpa en sådan med hennes ekonomi. Hon har precis börjat komma ut igen och söka jobb efter att ha varit sjukskriven efter en resa med bröstcancer och deprition.

Så skulle va underbart att kunna överraska henne med en sån här dyr present :D

#87 - Johanna Friman - Tvåbarnsmorsan

Åh, jag är en bigtime kaffedrickare och vi umgås ofta med både grannar och vänner över en kopp kaffe eller tre-fyra koppar kaffe :P



Denna Tassimo skulle helt enkelt sätta lite guldkant på vardagen här ute i grannskapet! Dessutom bor vi utanför en liten byhåla så en latte är inget man får tag i nere på hörnet precis :)

#88 - J I L L I Z

DU har sjukt bra blogg asså!!<3

#89 - J I L L I Z

DU har sjukt bra blogg asså!!<3

#90 - Ullis

Jag vill vara med och tävla, varför vill vår familj vinna? Det är enkelt, för att vi lagt alla pengar till att barnen ska få massor av paket, att man glömmer bort sig själv. Men med denna kan barnen få nytta av den oxå med varm marabou choklad :)

#91 - alexandra

Hej!



Jag och min sambo skulle behöva en sådan. Vi har nyss fått vårat första barn och det skulle verkligen underlätta med en sån här maskin på morgonen. På dagen och kvällen med för den delen. Du vet nog vad det innebär med en nyfödd liten. Det skulle iaf vara guld värt och jag vet att min sambo, som är så snäll och duktig på att avlösa mig skulle uppskatta den till tusen.



tack för en underbar blogg.



kram

#92 - Malin

Åh jag brukar så sällan tävla men nu måste jag vara med =D



Jag skulle vilja vinna denna kaffemaskin åt min fästman i julklapp. Ingen av oss har längre ett jobb utan får jobba extra så fort det finns en chans till det och har därför svårt att unna oss saker, speciellt nu i juletider då pengar måste gå till mycket annat.



Håller tummarna nu =D

#93 - Jenny

Min man förtjänar denna! Han ÄLSKAR kaffe! Det är hans passion. haha. Jag dricker inte kaffe, så han får ha de ifred :)

Han vill ha en sådan, men det är lite dyrt för oss.



Varför han förtjänar det? För att han är så fantastisk! Jag är kroniskt sjuk. Han står ut med att jag har extremt dålig inkomst. (3000 i månaden) och försörjer mig och vårt barn. Han startade nyss eget företag och TROTS det stannade han nyss hemma 6 veckor med mig för att jag har en sådan jobbig graviditet! För att ta hand om vår son på 10 månader. Så pengar har vi inte gott om i dag. Men kärlek finns en massa, men mitt upp i allt med sjukdomar, småbarn, graviditeter osv har jag blivit lite dålig på att visa min uppskattning. Så en kaffemaskin skulle göra honom jätte glad :) Även om jag själv inte köpt den.



Och nu ska han sälja sin käraste ägodel, veteranbilen! för att ännu mer bidra till våran familj och ekonomi! Han kommer göra det med tår i ögat, men han gör det för oss.



Är han inte fantastisk?

#94 - tildan

vi önskar en tassimo eftersom vi då skulle spara massor med kaffe! och på det sättet spara pengar, spara vatten och spara på miljön... låter underligt men så är det, nu gör jag gärna typ 2 koppar för mycket när jag brygger till mig själv, för bara en kopp kan man ju inte göra ;) och snart kommer vi byta av varandra på föräldraledigheten och jag vet att det är då den stora besparingen kommer göras. Jag kommer kunna få min morgonkopp så jag orkar ta mig iväg till eleverna på jobbet och sambon kan ta sig en kopp eller två när han behöver "vakna till" lite under dagen, han kommer vara rätt trött då han även kommer få ta över nätterna...



nog om det, det här blev långt... men jag hoppas verkligen vår önskan slår in!!!

#95 - s*tina

eftersom jag bara dricker te skulle maken go bananas om han som en sann kaffeälskare fick frossa loss i kaffeträsketmed en Tassimo:)

#96 - Madde

Jag är ung (25), men har druckit kaffe i tio år. På tio år har jag nog lyckats göra en god kaffekopp fem-sex gånger, resten blir bara blask eller supersuperstarkt, vilket är himla dumt eftersom jag dricker 2-3 koppar kaffe varje dag. Jag är alltså helt världelös på att brygga kaffe, vilket resulterar i att jag KÖPER kaffe på fik eller sleven varje dag. Himla dumt och nödigt, speciellt eftersom jag alltid är tvärpank.



Jag vill ha en tassimo för att få gott kaffe hemma och slippa springa runt och köpa färdigt.

#97 - Ida

Åh den var fin den maskinen :)

#98 - Emma

Jag hatar kaffe, men min kille gillar det. Tyvärr så tycker han inte att det är värt det att koka kaffe endast till sig, så han dricker det nästan aldrig. Har vi vänner över blir det pinsamt eftersom vi aldrig har kaffe hemma, och typ alla i vänskapskretsen dricker kaffe. Sen är jag ruskigt sugen på att smaka Marabou-chokladen. =P Men min kille är definitivt värd en Tassimo. =)

#99 - Kerstin

Jag skulle vilja ge den till maken, som likt en envis åsna klamrar sig fast vid den traditionella kaffebryggaren. Är övertygad om att han skulle älska Tassimo om han bara fick chansen.

#100 - HannaH

åh jag har kollat in en sådan jätte länge. Jag skulle vilja ha en så jag kan överraska min älskade far, och våran kaffebryggare hemma hos pappa är lite halvkass och gör som den vill, hade ju varit perfekt med en Tassimo. Pappa är en underbar förälder, och han förtjänar verkligen en extra fin julklapp, och eftersom han är svag för kaffe hade verkligen den här lilla makapären underlättat.



Kram

#101 - Stina Svensson

Jag vill så himla gärna vinna en Tassimo till mig själv faktiskt. Jag känner att jag gjort mig förtjänt av det med heltidsstudier samt två jobb inom vården, medan min sambo är jobbsökande. Så här till jul när man haft en hel termin utan lov, skulle det kännas underbart att få hem en Tassimo som kan ge mig lite extra energi och avkoppling. Ett stort plus är att den passar perfekt in i vårt lilla röda kök!

Tack för en bra blogg, och jag håller tummarna för sjukhus!

Kramar

#102 - Maria

Åh! Jag hade så väldigt gärna vunnit en Tassimo för att ge till min mamma i julklapp. Idag gör hon sitt kaffe i en termos bara. Hon dricker kaffet från min Tassimo och hon verkligen älskar det! Hon vill ha en egen säger hon, men hon kommer aldrig att unna sig att köpa en själv. Jag själv fick min i present av sambon och är galet nöjd, mums! Nu vill jag gärna att min mamma ska ha chansen att dricka detta goda kaffe varje dag! hoppas, hoppas

#103 - Mikaela

Hela min familj är smått kaffe-addicted men våran kaffekokare sjunger tyvärr på sista versen så det skulle ju vara ypperligt att kunna vinna en sådan fin (och röd :D ) Tassimo och en perfekt julklapp till hela familjen!

#104 - Susanne N

Åhhh den har jag har faktiskt lagt in som en önske julklapp åt Tomten. Kanske har man turen att vinna, vad snoppen Tomten skulle bli. :) :)

Så perfekt att nångång få lyxa till med en cappucino hemma & med sin sambo. Mer perfekt kan det inte bli :).



Tack för att du låter oss läsare få en chans att vinna en sån lyxig apparat.



Må så gott

Många Lycka till Krammar

Sussi

#105 - Anonym

Hej.

Skulle jättegärna vilja vinna kaffemaskinen.

Vi har 4 barn.Mannen blev arbetslös i augusti och jag har jobbat heltid sedan dess.

Kämpar med arbete, barn och hus och hem!

Vi har haft en tuff period nu och vinsten kaffemaskinen skulle ett stort ljus i tillvaron...

Kram Malin

#106 - nina

Glad mamma med 2 tonåringar, 6 åring och gosig bebipojke, behöver lite mammalyx i tillvaron..Tassimo kan förutom Odd Mollysar hjälpa till...Kaffe behövs i mängd och oftast är det bara en arm ledig...Kram och tack för en fin blogg!!/Nina

#107 - Anonym

Jag skulle vilja en sån kaffemaskin för jag är precis som du och din sambo, jag hatar kaffe han älskar det men orkar inte göra kaffe bara till sig själv. Så jag skulle ge den till honom i julklapp så han får dricka sitt morgonkaffe. Sen älskar jag rött också så den skulle passa bra in i köket :)

#108 - Morfen

Jag vill vinna en Tassimo för att överraska min man med riktigt gott kaffe på julafton och barnen med varm o'boy. Det verkar vara ett snabbt och enkelt sätt att göra goda varma drycker och sprider en ljuvlig doft av kaffe i hemmet.

#109 - SoffiZ-Oliwers mamma

Jag är gärna med och testar lyckan! Jag och min sambo dricker mycket kaffe och varm choklad. Det skulle underlätta i våra liv otroligt mycket. Sen skulle det vara en helt underbar present till min älskade sambo som fyller 30 på julafton:D

#110 - Johanna

Vem vill inte denna kaffemaskin ha och på morgonen genast glad va´.



Få kaffe som smakar som en himmel i mun, istället för en smak ifrån en icke-rengjord brunn.

Vår nuvarande bryggare sjunger nämligen på sin sista sång, man får nästan brygga sitt kaffe med en tång.

Kaffe är ju en njutning i livet, det man inte ska ta för givet. Vardagslyx av bara en liten kopp, och lilla hjärtat skuttar ett extra hopp. Ett hopp av glädje, en trevlig stund . Och morgonstunden har genast guld i mund.



#111 - elin

ååh, precis en sån önskar jag mig i julklapp, men vet att jag ej kommer få nån! jag dricker kaffe varje dag och det är min lilla stund att slappna av ! Just nu dricker jag snabbkaffe och det är ju skandal :(:(

#112 - David B

Överst på min fästmös önskelista

finns drömmen om en egen hemmabarista!

Vill gärna försköna hennes vakna stunder

med hjälp av detta tekniska under.

Med en kapsel och ett enkelt pumptryck

levereras nybryggd välsmakande dryck!

Jag ska henne med glädje servera

härligt doftande koppar flera

och för vännerna på besök briljera!

#113 - Camilla

Jag skulle vilja vinna en tassimo för att jag älskar varm choklad - gärna med skummad mjölk och min sambo är en rejäl kaffedrickare.. Jag skulle tycka det var jättelyxigt att få ha en sådan där fin maskin stå framme och förgylla köket..:)

#114 - Susanne

En Tassimo

Önskar jag mig massimo!

För att få gott kaffe och choklad

Alldeles sådär, tada!

När ungarna skriker och mamma är trött

Skulle en Tassimo; muntra mig upp.

#115 - Anonym

Det finns få saker som är så mysigt som att komma in i värmen efter en kall dag ute i skogen med hundarna och sätta sig i soffan med en kopp varm choklad insvept i en mysig filt (:

#116 - Madde

Jag skulle vilja vinna denna för att kunna ge min fina pappa något fint i julklapp, han hjälper oss alltid med det han kan och skulle vilja visa min uppskattning även om min plånbok inte räcker till!

#117 - Elin

Jag önskar mig en tassimo för att jag skall få kaffe här hemma. Är alltid så gott med kaffe när man kommer till vänner eller på jobbet, men hemma blir det inte bara av. Men skulle man ha en Tassimo blir det ju lite enklare :)

#118 - cissi-mamma till kevin

Hej..ha aldrig haft turen me mej att vinna nått,men jag försöker igen!

jag skulle vilja vinna en tassimo till min sambo,som alltid ställer upp på mej,han har velat haft en sån jätte länge men vi har inte råd tilll en sån,det är verkligen för stora summor för oss!skulle verkligen vilja se han när han få den på julafton av mej,han kommer inte tror sin ögon!det skulle verkligen glädja mej att ser han glad och tacksam för en tassimo som han drömt om!



ha det bra å ta hand om er!!cissi

#119 - Emelie och lilla familjen

Lilla dottern kastade kaffekannan i golvet härom veckan, så nu måste vi ha kannan i vasken när det är kaffe i eftersom den läcker som ett såll. Det känns otroligt oglamoröst att behöva stå där när vi ska hälla upp en varsin kopp. En Tassimo hade varit en fin jul-vinst till vårat hem.

#120 - Ida N

Jag önskar mig denna underbara kaffemaskin så att jag skulle kunna få tiden att räcka till att kunna sitta ner o njuta av en god kopp kaffe med mina nära och kära.

#121 - Anonym

Jag skulle vilja vinna kaffemaskinen. Har en gammal nu som väsnas och lever om. Inte gör den gott kaffe heller! Tänk, en sprillans ny!

#122 - Anne

Har inte kunnat glömma denna ända sedan du skrev att den kunde göra choklad som smakar marabou. Ljuvligheterna ljuvlighet :-)

#123 - Spacegirl

Jag vill vinna en Tassimo därför att jag är less på bryggkaffe, jag vill ha något godare, något bättre.

Blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/vinn-en-tassimo.html

#124 - Fanny

Jag har önskat mig en kaffemaskin i flera år, så en Tassimo vore verkligen den perfekta julklappen. Sedan vi blev föräldrar har min sambo och jag varken hunnit eller orkat gå ut och fika i samma utsträckning som förut. Det här skulle förgylla vår vardag enormt. Hoppas att jag vinner!

#125 - Malin

Hej

Åhh jag vill jättegärna vinna en tassimo för jag älskar varma drycker och jag vill speciellt vinna denna för den skulle passa så perfekt in i mitt kök. Jag har precis flyttat och målat mina köksluckor röda. Så den skulle känna sig som hemma i mitt kök! Tack! Mvh Malin

#126 - Anette

Här ute på bondvischan är man inte bortskämd med

caféer och gott kaffe direkt så en egen kaffemaskin skulle verkligen sätta fart på livsandarna :-)!



Trevlig helg!

#127 - Pernilla

När man är småbarnsförälder försöker man hinna med att unna sig lite vardagslyx mellan varven och vad är bättre vardagslyx än en riktigt god kopp kaffe?

#128 - Pedra Gustafsson

Perfekt när man är ensam att kunna få en kopp gott kaffe. Det kallas LYX.

#129 - Helena Dacker

Vi önskar oss en tassimo för att vi behöver gott kaffe och att kunna göra en kopp bara. Jag hatar att sätta på en kanna kaffe och så blir det massor över eller så står kaffet där och hålls varmt med risk för att något barn ska klättra upp och råka välta det varma kaffet över sig.

#130 - Emma

Hej!

Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att kunna ge min Mamma en julklapp hon verkligen önskat och skulle bli otroligt lycklig över. Då jag studerar och inte har någon stor inkomst kommer mina pengar behöva läggas på julmaten och klappar till min son och vad skulle då passa bättre än få den här möjligheten att göra mamma/mormor glad!

Håller tummar och tår.



Kram Emma

#131 - Sofie

Jag älskar att baka, men till mina små bakverk serveras det antingen saft eller snabbkaffe. Det känns alltid lika pinsamt att bjuda hem vänner, nära och kära på nybakat fikabröd... och Nestles snabbkaffe. Jag vill vinna en Tassimo så att jag kan bjuda mina vänner på kvalitetskaffe till mina hembakade små bakverk. Tror att mina mazariner (som just nu är i ugnen) skulle smaka bättre med en god kopp kaffe från en Tassimo!

#132 - Eva

Vi vill vinna den röda julfina maskinen som serverar både kaffe och choklad till familjens alla tomtar.

#133 - D

Hej !

Jag skulle jättegärna vilja vinna en tassimo och kunna ge mig fru den . Hon önskar sig en men just nu är det lite tufft så pengarna finns inte riktigt.

Med 3 barn hinner man inte alltid slänga på en kanna kaffe så med en kaffemaskin sparar man in dom minutrarna och jag vill så gärna göra henne överraskad med en fin gåva :)

#134 - Maria

Våran vattenkokare överröstar hela huset, tvn och radion måste höjas till högsta volym. Allt detta för att kunna få vattnet varmt och stoppa ner några skedar pulverkaffe som ger ett blaskigt kaffe där smaken ändras för varje gång. Med en Tassimo slipper vi oljudet och får även ett gott kaffe och en smak som passar individen. Tillochmed den som inte gillar kaffe får chansen att dricka choklad. Genom detta kan nu familjen samlas och vi kan avnjuta vårat goda kaffe och slippa lägga ner energi för att få det gott!

Vem skulle inte uppskatta denna julklapp? mina föräldrar hade hoppat av glädje då min ekonomi inte är den bästa som student :)



Kram

#135 - jeanette

Hej

Önskar mig denna i julklapp men som alla andra har jag också annat att spara till. Drömmen är att åka på lång semester med barnen och byta ringar i sommar. Med eget hus som faller ihop mer och mer verkar drömmen långt borta nu.

#136 - Sophie

Jag & sambon brukar inte ge varandra julklappar, så det vore väldigt kul att få en gemensam som dessutom skulle användas flitigt utav oss båda.

#137 - Line

När jag var yngre förstörde jag mina föräldrars kaffebryggare när jag skulle göra cappuccino genom att hälla i mjölk istället för kaffe. Det sa poof sen var skadan gjord. 10 år senare skulle en Tassimo vara den ultimata presenten till dem!

#138 - Anonym

Just i min familj behövs det en sådan maskin. För att min mamma är väldigt aktiv på vardagarna hon jobbar övertid och sen så hinner hon för det mesta inte koka kaffe eller något annat. Efter det så måste hon iväg och träna. Jag skulle verkligen vilja vinna den till min mamma som själv har sagt att hon behöver en sån maskin för vi andra i familjen är också väldigt aktiva. Det skulle vara guldvärt att få vinna en tassimo till vår stora familj.

#139 - Anonym

Just i min familj behövs det en sådan maskin. För att min mamma är väldigt aktiv på vardagarna hon jobbar övertid och sen så hinner hon för det mesta inte koka kaffe eller något annat. Efter det så måste hon iväg och träna. Jag skulle verkligen vilja vinna den till min mamma som själv har sagt att hon behöver en sån maskin för vi andra i familjen är också väldigt aktiva. Det skulle vara guldvärt att få vinna en tassimo till vår stora familj.

#140 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Min familj önskar sig en Tassimo då vi är kaffetokiga hela bunten (även Melvin som är 3,5 verkar tycka det smakar gott... även om han aldrig får en egen kopp).



Vore superkul att vinna en sån här julröd och fin maskin och när man dessutom kan göra choklad också (Melvinfavorit 2) så täcker den upp alla behov.



Har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/december/tassimo-1512.html

#141 - Ingrid

Jag skulle vilja vinna en Tassimo till min underbara sambo! Han ställer upp för mej och tar hand om mej jämt. Nu när hormonerna gör uppror är han så förstående och håller om mej när jag gråter och får mej att skratta när jag är grinig. Han är underbar helt enkelt! Så han förtjänar att få lyxigt och smarrigt kaffe varje dag :)

#142 - Tanja

Det här kanske låter konstigt men vi önskar oss en sån för att vi INTE dricker kaffe själva i vår familj. Är inte ägar till varken en kaffebryggare eller snabbkaffe. Hos oss serveras bara te till gästerna. Så vi önskar oss en Tassimo till våra fikaglada vänner!!!

#143 - Emelie,med elliott o bebis i magen

sambon pratar om att han såå gärna skulle vilja ha en. Men livet som blivande småbarnsföräldrar gör ju att man inte kan unna sig vad som helst..barnen kommer ju alltid först =)

sedan så är det sällan A faktiskt sätter igång några koppar kaffe åt sig själv här hemma eftersom de bara är han som dricker kaffe. Skulle vi ha en sådan där maskin så skulle han ju kunna ta sig en kopp kaffe närsom här hemma.

Sen är det ju ett plus att man kan få varm choklad med- vilket jag är ett stort fan av o dricker istort sätt varje dag =)



hoppas på tur =)

#144 - liselotte

Hej! Vill vinna denna häärliga apparat för den är så vacker och gör tydligen så gott kaffe, skulle passa oss perfekt för vi har olika tycke och smak om vad kaffet ska smaka, sen skulle det vara perfekt för man kan göra bara en kopp när det passar, så man behöver inte tänka på att det blir för mycket och behöva slänga. Vill vinna!

#145 - leopardia

Lite nördigt är det, men mitt kök går i rött och grönt, så den skulle passa in så bra där, i sin fina design! Man skulle även kunna kalla mig kaffekräsen, gott kaffe är som smak av himmelen och ogott kaffe är verkligen urk! Så för den goda smakens skull vill jag vinna!

#146 - Sandra - mamma till Molly

Skulle jättegärna vilja vinna den här åt sambon. Han har haft ett kämpigt år med mycket slit. Första gångs pappa och kömpar för att vi ska ha det så bra som möjligt med ekonomin. I slutet av maj kom vårt första barn och sedan dess har han haft det kämpigt. Tar nätterna ibland och kämpar sig igenom två arbeten och jobbar oftast dygnet runt.

Därför skulle jag vilja vinna den här åt honom. Ge honom den i julklapp och visa hur mycket jag uppskattar det han för för oss som familj. Han är en riktig kaffeälskare och jag vet att han innerst inne verkligen önskar sig en Tassimo fast han inte säger det eftersom vi inte har råd att köpa någon sådan just nu...



+ Har länkast: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/december/tassimo-maskin-1512.html



/Sandra

#147 - camila

Min familj och jag önskar oss denna apparaten 1. för att den inte ser så lika komplicerad som de andra apparaterna som finns i butiker.

2. Den ser ganska snygg ut.

3. Vi brukar ofta bjuda hem vänner och grannar och denna apparaten skulle då komma till användning.



Dessutom önskar min pappa en sån här apparat extra mycket och jag skulle verkligen vilja överaska honom och de andra i familjen.

#148 - Linda

jag vill vinna då jag behöver en lite mindre "bryggare" på köksbänken. Har nu en stor moccamaster men vill ibland gömma den, så denna vore perfekt!

#149 - Johan

jag vill vinna denna då det vore en perfekt julklapp till min sambo som bara klagar över att vi aldrig har någon bryggare som är bra... denna blir hon nog nöjd med!

#150 - Mona

jag vill vinna! behöver en fin liten maskin på köksbänken då det bara är jag här hemma som dricker kaffe, då räcker en sån fin liten maskin!

#151 - Emma

Jag vill ge en sån till min familj i julklapp, dels för att kaffe alltid dricks på olika tider här hemma, vilket innebär att kaffe nästan ALLTID får kastas, eller så får någon dricka det liiite för kallt. Jag som inte är någon kaffedrickare själv, skulle dessutom vilja kunna ta en god kopp med choklad samtidigt som de andra dricker sitt kaffe.



Hoppas du får en fin kväll. KRAMAR!

#152 - Anna L

Eftersom vi är en familj med olika kaffesmak och olika tider vi blir sugna på just denna ädla dryck så skulle var och en kunna styra sitt intag när den känner för det. Att den dessutom har choklad och te gör ju att barnen som inte dricker kaffe också kan ha nytta av den.

#153 - caroline rådahl

hej



jag är med och tävlar om detta fina pris :D



länkar här: http://kaolin.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavlar-om-en-kaffemaskin-fran-tassimo-2.html



varför vill jag vinna? / motivation:



När det gäller vem som förtjänar att vinna så finns det väl egentligen ingen bra motivering. Förtjänar inte alla att vinna? Man kan dra detta långt, men vem förtjänar egentligen att vinna? Klart det finns massor av människor som förtjänar att vinna, så är det alltid.



En sak som jag dock vet är att jag VERKLIGEN VILL vinna, jag skulle bli mer en överlycklig.



Varför jag vill vinna är en annan fråga. Jag vill vinna för att det enda kaffe jag faktiskt dricker är kaffe från en kaffemaskin, jag kan köpa kaffe på ett fik och dricka kaffe hos dem som faktiskt har en kaffemaskin. Jag klarar bara inte av bryggkaffe eller pulverkaffe, det smakar verkligen skit. Så skulle jag vinna dessa vet jag en som kommer att börja dricka kaffe på morgnarna :D. Det lär ju behövas också då vi väntar tillskott vilken dag som helst :D



Så nu håller jag tummar och tår att jag vinsten får.



Lägger till ett litet julrim till min motivation :D



Varför ska jag en Tassimo vinna?

Kanske för att bjuda tomten på kaffe ska hinna

Kanske för att Gevalia är det godaste kaffet

Eller för att kaffesor...ts-utbudet på tassimon är så fett

Man inte bara kaffe kan få att dricka

Man kan även få choklad, the och esspresso på sin bricka

I vårt hem dricks både kaffe, cappuccino, the och choklá

Att kunna göra var sin sort enkelt vore så himla bra

Tänk om en Tassimo fick bo med mig i mitt hem

Så jag till nyår kunde bjuda gästerna på gott kaffe, alla fem

Jag i Tassimon blivit kär

Att ingen ha i mitt hjärta skär

Jag skulle ta hand om tassimon på bästa sätt

För den är så himla söt och nätt'



stor kram .

#154 - Jessika

Tassimo kaffemaskin,

jag vill att den blir min.

Älskar kaffe men känner att,

min kaffebryggare inte hinner ifatt.

Nya krafter, nya tag,

Tassimo skulle absolut göra min dag.



Jag är med och tävlar !! :)

#155 - Maria

Hej! Vilken konkurrens! Men jag gör ett försök ändå, trots att jag inte kan rimma på kaffemaskin. Jag och min man har sex underbara ungar och ingen tid över någon gång på dagen. En Tassimo skulle inte bara vara snygg i vårt kök utan oxå göra det möjligt att fixa en god kopp kaffe när som helst. Eller choklad..Den här vill vi verkligen ha!

#156 - amanda

min käre far,

han är så rar

kaffe älskar han,

kanske mer än mig iblan'

skulle han av mig en tassimo få,

borde han älska mig så

min kaffeälskande pappa,

borde finna denna i sin (jul)klappa.

jag älskar min fader,

han förtjänar dessa rader.



även om jag själv då och då skulle ge mig på att använda den i smyg ;)

#157 - Malin

Hej, [email protected]



http://lovetodance.blogg.se/



jag vill väldigt gärna vinna tassimon.. :) min sambo och jag men framförallt han har velat ha en kaffemaskin otroligt länge, Min sambo har tjatat om att han skulle vilja ha en tassimo vart enda dag från den dagen reklamen kom på tv, funderade på att han skulle kunna få en sådan i julklapp om jag vinner den här! Han skulle bli så otroligt glad om han fick en sådan i julklapp, och jag med om vi fick en sådan till vårt hem=) sitter här och drömmer nu om att kunna ta sig en lattekopp på förmiddagen framför plugget och mysa till det lite i all ansträngning!! Jag dricker inte vanligt kaffe men latte och varm choklad vore ju underbart att kunna göra hemma:)

kram kram från mig! :)

#158 - Lisa - Sockerrus

Just nu har vi inte ens en kaffebryggare hemma då vår gick sönder när dottern skulle överraska oss med nybryggt kaffe (blev inte riktigt som hon tänkt sig ursäktade hon sig med ;-) ). Det är alltså bara pulverkaffe och vattenkokare som gäller här hemma ett tag. Skulle mao vara superduper kul att få vinna en Tassimo så att jag/vi kan börja dricka riktigt kaffe igen - Eller till o med ännu godare =)



Ha en härlig helg!

Lisa

#159 - Sofia Engdahl

Jag vill få denna "vackra" sak i julklapp pga att jag snart ska flytta hemifrån. Och som det är nu så äger jag ingen kaffebryggare. Hela min släkt (med några undantag) är beroende av kaffe. likaså jag =) Så som sagt den skulle passa mig perfekt. De som inte tycker om kaffe kan ju få lite varm oboy istället =)



Nu hoppas jag bara på tur =)

#160 - Elin Jonsson

Hej hej klart att jag är med och tävlar!



Jag skulle vilja vinna den för att verkligen överaska min sambo, han brukar ofta prata om dessa "nya maskiner" som gör gott kaffe. Här hemma så dricker vi gaaaanska mkt kaffe, vi är rediga kaffe älskare! =) Bara de bästa är gott nog! =)



håller tummarna



KRAM

#161 - En pojkmammas vardag ♥

Som en kaffeberoende småbarnsmamma med morgonpigga barn därför står en Tassimo på önskelistan till tomten eftersom den skulle vara en "räddare i nöden" på morgonen! :)

#162 - Sandra

Jag flyttar hemifrån om två veckor tillsammans med min pojkvän och det skulle ju vara en dröm att kunna servera lyxigt kaffe när vi får besök : ) Sen såklart en perfekt julklapp och inflyttningspresent! Håller alla tummar! ;D Kram

#163 - melinda

Hej jag är jättegärna med! Vår familj är en riktig kaffefamilj och speciellt jag är galen i kaffe. Jag gillar all sorts kaffe och tycker att det är döspännande med alla nya kaffeblandningar som kommer så det skulle vara underbart med Tassimo här hemma så man kan välja och vraka bland alla kapslar hihi Kram!

#164 - Joing

Om jag skulle vinna en tassimo så skulle jag överraska frun med en kopp varm choklad för hon har sagt att hon så gärna vill ha en tassimo

#165 - Lotta

Här är vi tokiga i kaffe av alla variationer, både jag, min sambo och två av barnen. Till nyår kommer vårt åttonde barn och hur kul vore det inte att unna sig själv goda kaffevariationer då bebistiden är som allra bäst o man vill njuta så mycket som möjligt av bebisen? Å alla gäster som kommer...tänk att få erbjuda dem annat än bara enkelt svart kaffe?! Hoppas på megatur nu till jul =)

#166 - Therese - Sockenvägens Söta

Jag och min familj bodde tidigare i en stad (umeå) men bor nu 25 mil ut på landsbygden i sveriges minsta kommun (dorotea) här finns ett kafe som serverar kokt kaffe och bryggt kaffe... Så min och min mans abstinens efter "riktigt" café kaffe skulle kanske kunna stillas om vi blev lyckliga ägare till en Tassimo, för 25 mil enkel resa för gott kaffe är liiite väl mycket ler Så jag hoppas Tomten kommer tidigt och gör att vi kan avnjuta rykande hett och GOTT kaffe även här i norrlands inland :-)



KRAM

Therese - Sockenvägens Söta

#167 - care69

Jag är gärna med!

Vill gärna vinna en till min man som jobbar hemifrån och dricker mycket kaffe. Han är rätt kräsen också för det skall vara nybryggt så en kaffemaskin vore perfekt till honom. Alltid nybryggt!



har länkat.

http://care69.blogspot.com/2010/12/15-dec-vinn-arets-julklapp-en-tassimo.html

#168 - Jeanette

Det vi dricker mest av allt här hemma är choklad och kaffe - så en Tassimo hade blivit väldigt välanvänd och uppskattad hemma hos oss!!

#169 - Amanda

Min familj är riktiga kaffedrickare. Vi äälskar kaffe. Och varför inte lyxa till det med denna tassimo maskin istället för vår risiga gamla kaffebryggare...

#170 - Sofia Ider

jeg skulle gärna vilja vinna. Dels för att jag för några år sedan köpte en espressomaskin till min man.. som var så avancerad att den bara står, därför känner vi att man inte kan köpa något som vi redan har, men vi vill så gärna ha en tassimo. Dessutom skulle det underlätta rejält då man får sin kopp klar med choklad eller kaffe.. slipper brygga (och slänga de som alltid blir över) och slipper värma/koka mjölk till barnens varma obo'y.



hoppas på tur!

#171 - johanna-sofia

Jag skulle vilja vinna en kaffebryggare för att jag snart ska flytta till uppsala helt ensam för att studera och jag känner inte en enda i uppsala. Så då kan det ju vara bra om man kan bjuda på kaffe när man försöker skaffa sig lite vänner (;

Kram Johanna-Sofia

#172 - Caroline

Just nu använder vi oss av en gammal kaffekokare där locket oftast faller om man inte håller i det då man häller upp sitt kaffe och varje gång glömmer man det och kaffet far åt alla håll. Då vi har en dotter på 1 år så är den ganska riskabel och jag gruvar mig varje gång jag göra kaffe. Därför vill vi vinna Tassimo.. Skulle vara den perfekta julklappen för oss alla..



Kram Caroline

#173 - Cina

För lite vardagslyx mitt i tvåbarnskaoset - mycket kaos och mycket glädje - och då är det lätt att komma ihåg att njuta av vardagslyx såväl som "riktig" lyx. Och att bjuda över vänner på riktigt gott kaffe är verkligen vardagslyx !

#174 - Christel

Enkelt.. Jag vill vinna en Tassimo för att vi är tre stycken familjemedlemmar och alla gillar olika kaffe. Tänk så mycket det skulle förenkla saker.

#175 - L

Vi använder en prezzobryggare i vår familj och när det är kaffedax så springer alla till köket för att hindra mig från att göra kaffet. Jag älskar starkt kaffe, men det gör inte min resterande familj. De, och många andra, säger att en kopp av mitt måttade prezzokaffe är som att dricka tre på en gång. De studsar runt i flera timmar efterråt, som durasell kaninerna.Men den underbara kaffemaskinen skulle vara som en skänk från himmelen, alla skulle göra sin egen kopp och jag skulle få mitt starka och heta kaffe så ofta jag ville.



God Jul och ett Gott Nytt År önskar Liz från Malmberget.

#176 - Annika - familjebloggen med tävlingar och julkalender

Whoooooooooooooaaaaaaaaaaaa vilken tävling!!! Jag bara MÅSTE vara med!!!! :)

Varför vi önskar oss en Tassimo? Jo för att både jag och sambon är vrålförtjusta i kaffe, och mer eller mindre beroende. Båda måååste ha kaffe på morgonen - men om ärligheten ska fram så börjar man bli aningen trött på vanligt bryggkaffe. Tassimon skulle få kaffelusten tillbaka, genom att man får lite variation och smakupplevelse i det hela.



Med snart fyra barn så önskar man gärna lite lyx i vardagen, vilket en Tassimo skulle tillföra utan problem. Tänk dig själv att gå upp på morgonen och så sköter din Tassimo saken åt dig. Åhh... en dröm!



Länkar också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/bambi-15-dec.html



Kram Annika

[email protected]

#177 - Jessica

Hej!

Är med och tävlar!

Jag skulle vilja vinna denna i julklapp för att jag älskar kaffe en morgon utan kaffe förstör hela dagen.. Alltid kul att vinna med för denna maskin har jag ej råd att köpa själv!

Har länkat till tävlingen, http://www.jezzie1986.com/2010/12/tassimo.html



Ha en trevlig dag!

#178 - Linda Olsson

Åh! Bästa tävlingen! Jag önskar mig en hem till oss eftersom vi är stooora kaffedrickare. Det ska va kaffe hela dagarna, så tänk va smidigt med en sån maskin! Bara sätta i en kapsel! Och jag tror inte ungarna skulle tacka nej till en kopp marabou choklad heller för den delen. ;)



Jag har tipsat om tävlingen på min blogg såklart.

Hoppas!!!

Kram

#179 - Emelie

Den hade blivit perfekt som julklapp till mig & min älskling =) vem önskar sig inte en kaffemaskin i julklapp? Att få avnjuta en super god kopp kaffe när som helst på dygnet. Eller att få bjuda hem familj och vänner på en kopp kaffe för varje smak?



Ja hoppas att ja vinner denna Tassimo så att ja kan få njuta lite exta av julen =) //Emelie



Klart att ja tipsar på min blogg oxå!!



Http://emeliefridhjohansson.blogg.se/

#180 - Nanna

Jag önskar mig en tassimo i julklapp eftersom att jag aldrig hinner fixa mig en kopp kaffe på morgonen. Jag är ensamstående till två små barn, studerar mer än heltid och lyckas få ihop allt ganska bra, bortsett från morgnarna som lätt blir jäktiga. Min förhoppning är att tassimon är smidig och att det går snabbt att fixa en kopp kaffe, så jag skulle kunna starta våra dagar lite piggare och gladare :) För att inte tala om hur glada mina barn skulle bli över en kopp varm choklad på helgen!

Vi har några tuffa år bakom oss, första barnet föddes i v.24 och när andra barnet skulle komma låg jag tretton veckor i sängläge på sjukhus för att förhindra en för tidig födsel. Jag tycker helt enkelt att jag är värd att få lite smidighet i vardagen ;)

#181 - chester

hej,

jag skulle vilja överraska min sambo som är hemma föräldraledig och gör ett fantastsikt jobb med våra killar. Kaffeälskare är vi båda och jag vet att hon dessa månader sparat in på ett antal kaffe för att prioritera killarna.

Själv är jag usel på romantik, blommor och komplimanger så att komma hem med en tassimo kunde kanske väga upp det en smula.

#182 - En helt vanlig Isabell

Vi önskar oss en Tassimo för att dom har så himla gott kaffe och för att jag ska börja studera till våren och nu har jag fått en lååång lista på böcker som jag måste köpa. Har inte ens pengar för dom

så jag hade gärna velat unna mig någonting här vid jul och denna hade varit ett riktigt plåster på såren. Så ge mig denna fina tassimo så kan jag hålla mig vaken och pigg alla långa nätter med plugg och tentor.



Har länkat på min blogg för att tipsa om denna fina tävling: http://belllybus.blogg.se/2010/december/tassimo-1.html



Håller tummarna! :-)

#183 - anna med litet a

Jag skulle vilja vinna för att kunna glädja mina vänner och andra som hälsar på med perfekta koppar kaffe vid varje besök. Just nu är det lite som rysk roulette för dem. de vet aldrig när jag har lyckats och när det smakar skit!

#184 - Zandra Madsen

Jag vill vinna en tassimo för som ensamstående tre barnsmamma kan jag säga att det behövs massa kaffe :) Och att sen få en julklappa oxå är ju inte helt fel. Jag länkar på min blogg. Tack för en fin sida

Mvh Zandra

#185 - Mattias

Jag vill givetvis vara med i din fina tävling!



Jantelag! Släng dig i väggen är du snäll! För detta inlägg kommer jag definitivt få skäll. I Sverige passar det sig inte att säga att man är bra, men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!

Jag är mpappa och oftast en jädrans bra en sådetså, jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på! Förtjänas inte detta att firas så sig? Med en härlig Tassimo för familjen och mig?



Länkar också här: http://villduvinna.blogg.se/2010/december/15-dec-vinn-arets-julklapp-en-tassimo.html



Hoppas på tur!

#186 - Stines Drömhem

Jag skulle vilja vinna en tassimo till min man somälskar kaffe, vi har bestämt att inte köpa några julklappari år, men han skulle bli så överaskad omhan fick den här kaffemaskinen, vi skulle aldrig ah råd att köpaden annars.

Kram

#187 - tessan

jag vill vinna denna till min man, då jag själv inte dricker kaffe, men min man gör, tänk va mysigt att få göra en kopp kaffe med den här på morgonen och ge honom vid sängkanten

#188 - Lina

Åh skulle gärna vilja ha en tassimo. I våran familj är det bara jag som dricker kaffe, karln vill ha te eller choklad o barnen choklad. Toppen ju med allt i en maskin. Måste vara alldeles magiskt ;)

#189 - Viktoria M

Jag skulle vilja vinna för att ge till min mamma i julklapp. Min mamma är tokig i kaffe (hon dricker vanligtvis runt 20 koppar kaffe om dagen, låter otroligt, jag vet! men det är helt sant) och jag tror hon verkligen skulle uppskatta att få en Tassimo i julklapp. Om hon någonsin skulle önska någonting i julklapp så kan jag nog med säkerhet säga att det skulle vara en Tassimo.



Hoppas på tur till min kära mamma!



Många kramar!

#190 - Mickan

Jag har gått och suktat efter den där sen jag testade Tassimomaskinen på Elgiganten för några veckor sedan. Jag smakade Marabous varma choklad och sambon tog en kaffe. Vi blev imponerade båda två över hur gott det var och hur snabbt och enkelt det gick att använda den. Jag har satt en Tassimo högst upp på min önskelista då vi inte är så vidare bra på att koka kaffe när vi får besök. Med Tassimo blir detta inga problem. :-) Så nu håller jag tummarna att ett bud kommer hem till mig.

#191 - Angelica

Hej Bambi! Jag är gärna med och tävlar! Jag vill vinna en Tassimo eftersom jag och min sambo båda älskar lyxigt kaffe, espresso och mumsig latte, men dessvärre äger vi ingen kaffebryggare alls (!) På mornarna är det kaffe på spisen som gäller och jag gillar det verkligen inte :)



Jag hoppas därför på att vi får bli de lyckliga vinnarna av din Tassimo!



länkar här:

http://linchies.blogg.se/2010/december/tavling-hos-bambi.html



kram på dig!

#192 - annica branting

I vår familj älskar vi kaffe allihop, till och med smågrabbarna som är fyra och sex år gamla :) Den skulle passa oss perfekt och superbra att man också kan göra varm choklad. Mums! Detta skulle bli en stor julklapp till vår familj!

#193 - Sanna

Jag vet inte hur många gånger min mamma pratat om den här Tassimo det senaste månaderna eller hur många gånger hon suckat över att hur mycket hon än önskar sig den, så är hon väl medveten om att varken jag eller någon av mina syskon kan köpa den till henne i julklapp.



Trots det tror jag hon kommer sitta vid julgranen på julafton när paketen öppnas och hoppa till varje gång ett litet större paket kommer i hopp om att den kanske ligger under granen ändå..



Därför vore det otroligt roligt för mig att överraska henne med denna julklapp, eftersom jag vet hur efterlängtad den är utav henne och likaså mig som garanterat kommer dricka både en och två koppar chocklad varje kväll.



Det roligaste utav allt är att det är ombytta roller för mig och mamma i år, i vanliga fall är det jag som suckar och längtar efter den där stora prylen som oftast aldrig finns under granen medan mamma nöjer sig med den lilla hon får, men nu är det mamma som kommer sucka när det inte ligger det hon vill ha under granen allra mest, medan jag gott och väl nöjer mig med en chocklad ask Geisha.



Kram Sanna

#194 - Erika

För att vi precis köpt ett hus och inte har råd med någon lyx alls. Blir ingen semester, ingen lyx på något sätt alls.

#195 - Amy

För att ja har sneglat på dena skitsnygga maskin ända sedan den kom ut o vill ha en! Kaffet e supergott!



Och så skulle den passa så sjukt bra in i mitt kök :)

#196 - Malin - Mamma till Alice & Lowe

Åh detta måste jag vara med i! :) Varför just vi i familjen önskar oss en sån? Eller ska jag skriva jag ;) Min dricker inte kaffe, utan det är jag som alltid har en kopp i handen. Så detta skulle vara en perfekt julklapp till mig själv! :)



Barnen skulle nog även älska att få dricka lite god varm choklad på vinter morgonen, eller kvällen!



Hoppas på tur!

Kram

#197 - L I S A

Åh, det är precis den min kära far önskat sig. Skulle sitta fint med en sådan överaskning till pappa, det är han värd! Min pappa är en riktigt kaffe älskare dricker hur mycket som helst så..

Åhh vad jag vill vinna den här tävlingen. Du sa också att man kunde göra varm choklad. Perfekt till mig, som ej lärt sig hur man kan tycka om kaffe ! :D

#198 - Emma

Om jag vann så skulle jag ge den till killen som bor i mitt hjärta. Han får mig att må så fantastiskt bra och bara le. Och jag vet ärligt talat inte hur jag ska kunna ge tillbaka allt som han har gett mig. Så en tassimo skulle vara en bra början. :) Så jag hoppas på att turen är på min sida den här gången. :)

#199 - Jessica- Almas mammaღ

Åh jag vill jättegärna vinna en, som alla andra:)

Vi har precis fått en ny lägenhet och ska börja flytta in om bara en vecka, den skulle passa in så bra i det nya fina köket! Och sen är det ju jättebra att det går fort att få färdigt, gott kaffe!

Håller tummarna super hårt för att jag vinner den!



Här är länk: http://jessicaamandah.blogspot.com/2010/12/tavlar_6929.html

#200 - jessica

Ohh Vill haa!

Älskar Kaffe av alla de slag och denna har fått toppbetyg av en god vän och många därtill :)



Hoppas,hoppas jag vinner den,för med 8 bortsämda små/stora barn lär jag bli yútan julklapp även i år ;)



Kram ,kram



p,s länken från min blogg!



http://familjenkidz.blogg.se/2010/december/tavling-ohhh-den-har-vill-jag-vinnaaaa.html#comment



GOD JUL!

#201 - Mia

Jag skulle vilja vinna Tassimon för att överaska min dotter under fyrverkerierna på nyårsafton då hon fyller år på nyårsdagen. Då kan vi inviga nya året med en god Latte Machiatto.

Vill passa på att önska dig och din familj en riktigt

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

#202 - evamar

Jag har inte "lärt mig" att dricka kaffe ännu.

Älsklingen är en riktig kaffepetter.

Mission impossible?

Nja, en Tassimo kan nog rädda förhållandet. ;)



PS. Du har en länk hos mig också:



http://evamar.blogg.se/2010/december/tassimo-15-dec.html

#203 - Angela

Hej

Jag vill vinna för att kunna ge bort vinsten till min lillebror, mamma och pappa! dom förtjänar verkligen en sån kaffemaskin då dom har haft det väldigt tufft och kämpigt sista året! Min lillebror och min mamma har vart svårt sjuka under årets gång. samtidigt som dom har hjälp och stättat mig som har en liten som även han är svårt sjuk! Dom förtjänar verkligen att få en kaffe maskin som ger dom en ljuvlig kopp kaffe att kunna njuta och slappna av med!



#204 - Liie

Jag vill vinna för att vi inte har någon slags kaffemaskin överhuvudtaget, vi ställer fram en vattenkokare och pulverkaffe då vi får besök! Känns inte sådär jättetrevligt. Min pojkvän älskar kaffe och jag skulle absolut inte säga nej till att göra mig en kopp varm choklad lite då och då, så himla gott! Dessutom skulle den vara en snygg färgklick i vårat annars svartvita kök. Håller mina tummar nu :)

#205 - Drömmare

Hej! Jag vill gärna vara med i denna tävling. Är utan kaffebryggare sedan några månader och skulle absolut inte ha råd att kunna skaffa mig en så lyxig o fin Tassimo. Jag är långtidssjukskriven sen flera år och måste vända på varje slant :( Skulle jag vinna så skulle jag nog börja gråta av lycka, jo det är sant. Obs! skriver ej detta för att få "tyck-synd-om-mig-poäng" utan för att det är min verklighet. Min vardag.

Håller tummarna i varjefall.

GodJul till dig!

#206 - Fanny

Detta hade varit en utmärkt julklapp till min kaffeälskande familj!

#207 - Jenny

Jag är gärna med och tävlar, skulle vilja vinna denna åt min sambo som är arbetsnarkoman, han skulle verkligen må bra av en kopp choklad då och då.

#208 - Suada

Det är svårt att skriva en motivering om varför man ska vinna utan att låta överdriven, falsk och smörig. Men vid sådana här tillfällen går det nog inte att låta bli, för vem skulle inte blivit överlycklig av att få chansen att vinna ett så fin tassimomaskin? Så varför ska jag vinna? Egentligen kommer jag inte på en bättre anledning än de som redan skrivits av andra, utan jag känner väl som de flesta,- att jag hade blivit så grymt överlycklig. Jag har aldrig vunnit någon tävling, ändå medverkar jag i så många varje månad, och jag blir besviken varje gång jag ser de andra namnen som vunnit på tävlingarna men ändå fortsätter jag, för ändå har jag hoppet kvar om att kanske, kanske någon gång blir det min tur att få bli en vinnare. Jag och min festman ska flytta snart till en helt ny stad och vi väntar en son som kommer snart i Februari vi är så oehört lyckliga. Vi har funderat starkt de sista dagarna på en tassimo för vi ser hela tiden reklamen på TV. Jag älskar oehört mycket varma drycker i alla former. Jag har faktist önskat mig en kaffemaskin av min mor föra året och jag fick en men den är redan sönder ju. Min son som är 8 år gammal hade för sig att klätta upp på hyllorna för att hämta ner en tallrik som tur så hände ingeting honom men starckas kaffémaskinen råkade ramla. Nu säger han till mig men mamma nu blir det ingen Chokolad på kvällen:(. Jag är oehört tacksam för den fina tävlingen som du har! Förväntar mig inget .. men man får ju ändå chansa. Jag tycker det är väldigt vackert att läsa allas kommentarer och att så många är med TUMMEN UPP!

God jul och ett gott nytt år!

#209 - Sanna

Jag skulle vilja vinna den här åt min mamma eftersom jag vet hur mycket hon älskar varma drycker. Min mor har ställt upp för mig i vått och torrt och jag kommer aldrig kunna tacka henne nog för det hon gjort för mig - men att få ge henne en sån här fin julklapp skulle vara ett fint sätt att visa min tacksamhet på.



Kram och God Jul!

#210 - Ingrid

Jag lider lite med dig som ska gå igenom alla svar sen. Men vem kan motstå attk ommentera med ett så fantastiskt pris?!



Med sex barn i huset så får ordspråket "Morgonstund har guld i mun" en ny dimension. Dagens första kaffekopp sätter startskottet för hela dagen. Både min make och jag älskar kaffe och tycker det förgyller tillvaron.

Därför vill jag vinna en Tassimo. Att kunna bjuda den som tittar förbi på en extra god kopp skulle bli en bonus -här är alla människor välkomna! Kanske jag även bjuder på en tårtbit till om jag fått tid att utöva min älskade hobby. :)

Länkar i min blogg

http://lagomtnormativt.blogspot.com/2010/12/tassimo-kaffemaskin.html

#211 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Varken jag eller min sambo dricker kaffe. Men vi får ofta besök av våra familjer och dom är riktiga kaffe drickare hela högen ;D Så vad hade varit bättre än en Tassimo? Inte skadar det att den är väldigt snygg heller :) Den skulle man inte skämmas över att ha framme...



kram

#212 - jeanette

Jag skulle vilja vinna tassimo för att jag e gravid nu och kan absolut INTE dricka vanligt kaffe av nån anledning men däremot går det utmärkt med cappochino (stavning) Men det blir tråkigt med påsarna man köper i affären. Så därför vill jag vinna =)

#213 - Johanna

Vilken rolig tävling!

Jo, jag vill vinna denna för det skulle bli en perfekt present till mina föräldrar (och mig) som jag inte haft tid att köpa någon julklapp till. Denna skulle sitta som en smäck ;) Ett knapptryck sen har man en kopp, underbart!

#214 - alexandra

Vi önskar oss en tassimo för att jag är beröende utav kaffe, dricker säkerligen 10 koppar om dagen. Jag skulle verkligen vilja vinna denna och ge den till min flickvän, hon skulle bli otroligt glad. Jag har inga pengar denna jul så hon kommer tyvärr inte att få något, men jag hoppas att jag har en chans så kanske jag kan ge henne något superfint som hon verkligen skulle uppskatta :)

#215 - Tova

Är självklart med och tävlar om den fina Tassimon.

En kaffemaskin är precis vad som står på önskelistan till min familj i år; sen man fick barn har morgonkaffet ljuvlighet verkligen fått en ny innebörd...

Är en sån där som egentligen inte gillar bryggkaffe - helst ska det vara en krämig cappuccino eller espresso machiato - men att gå ut på stan och köpa ta medkaffe är verkligen ingn hit för plånboken...

Så med rykande färskt kaffe direkt i hemmet skulle iallafall en uttröttad morsa som jag bli lite, lite mer sprudlande i vardagen ;)

#216 - olivia

Jag vill vinna denna eftersom att jag är en arbetslös 19åring som inte har råd att överhuvudtaget köpa minsta lilla julklapp till min familj vilket skär lite i hjärtat.. :/

#217 - Tofva. MajBebis

Jag skulle vilja ge den till min man som pendlar. Han kommer hem sent på kvällen och åker tidigt på mornarna bara för att få vara med mig och bebisen i magen:) Det känns som en fin sak att ge honom i julklapp. Sen lär vi behöva den för kommande tidiga mornar..hihi. Hoppas hoppas ! Kramis

#218 - Sandra Larsson

Det skulle vara perfekt att ha hemma när någon kommer på kaffe då jag inte har någon kaffeapparat och inte dricker kaffe själv. Men med denna kan jag både bjuda gäster på supergott kaffe OCH att jag dessutom själv kan använda den när jag vill ha Choklad eller Te.

#219 - Cecilia

Hej.



Jag skulle gärna vilja vinna en tassimo just för att jag har inte ens en vanlig kaffebryggare och kan inte bjuda vänner och familj på kaffe när dom kommer. Denna skulle ju vara perfekt. Jag dricker inte kaffe men jag älskar varm choklad.



Ha det bra!

#220 - Amandalyn

Vi älskar cappuccino i vår familj. Varje gång vi är sugna på det, mås´te vi ta oss till närmaste fik. Inte särskilt kul i en snöstorm. Att ha en kaffemaskon hemma som gör cappuccino skulle vara så skönt, slippa ta på sig flera ton kläder för att gå ut, nu hade man bara kunnat sitta hemma i soffan i bara underkläder med en varm kopp cappuccino i handen. Mums

#221 - elma

jag vill vinna den här till världens bästa föräldrar! De är riktiga kaffe älskare och jag tror inte det går en dag utan att de klarar sig utan kaffe. Just nu så gör de bara tråkig kaffe i kaffemaskinen och jag vill att de ska ha något lyxigare och som student kan jag tyvärr inte unnan dem något sådant här, och jag tycker de förtjänar det :)

#222 - Kristina

Det skulle vara så kul med en kaffemaskin hemma, leka att man jobbar på ett cafe. Skulle bli roligare att bjuda över vänner och familj med en sån i sin ägo, kaffet skulle smaka så gott.

#223 - Simone Hanna

Hej.Jag skulle vilja vinna Tassimo för att jag har ingen kaffe maskin hemma.Jag bakar varje dag,och de flesta recepten jag använder mig av behövs de några matskedar kaffe,så den här låter som en perfekt hjälpreda i mitt lilla kök.Då slipper jag använda kaffe pulver. jag dricker inte kaffe och min man gillar inte och dricka kaffe själv.så den här skulle vara perfekt till vår familj,medans han dricker kaffe så väljer jag en kopp choklad,med en skopa glass i.super gott.Nu hoppas jag att vi vinner,för då blir det här vår julklapp,då vi inte har ekonomi att köpa,vilket jag tycker är så trist.älskar verkligen jul.hoppas på ett bättre år och bättre lycka.tack

#224 - kajsa

Hejsan!

Vi vill vinna den för vi älskar kaffe i alla dess former och smaker (näst intill alla smaker osv). Själv är jag inte superförtjust i kaffe, men däremot i varm choklad, är helt tokig i det!!

Jag skulle ge denna härliga maskin till min underbara mamma i julklapp, då kan vi ha den hemma och alla får nytta av den. Sen har min mamma alltid velat ha en, så det blir ju ännu bättre om hon fick denna överraskningen! :)

#225 - Vicky

hela vårt kök har röda detaljer och kakel, och denna hade passat in perfekt. vi har letat länge efter en röd espresso maskin men ej hittat någon, så det vore en perfekt julklapp till min mamma (och därmed även till hela familjen)



jag har också en julkalender. kika gärna in och tävla :)

http://vicktoriamurawska.blogspot.com/search/label/adventskalendern

#226 - Kashaya

Vi önskar en Tassimo eftersom jag sitter och skriver exjobb och då behövs det verkligen en sådan eftersom det blir en heeel del kaffe.=) Min man är dessutom den största kaffeälskaren här i världen och han har blivit sjuk här under hösten och behöver något som kan muntra upp honom.

#227 - Marcus B

Jag har nyss börjat gilla kaffe, men har dock ingen kaffemaskin hemma. Det blir kaffe hos vänner eller på skolan. Måste ju ha en kopp på morgonen för att vakna till liv, så att jag slipper gå som en zombie hela dagen. Skulle vara så skönt att ha en kaffemaskin hemma och göra kaffe exakt när man vill.

#228 - Amanda

Måste lära min storasyster att dricka kaffe och bli mer vuxen. Hon är inte så glad för kaffe, men med en kaffemaskin som gör gott kaffe skulle hon nog ändra sig och börja gilla kaffe.

#229 - Jennie

Med en tassimo blir vardagen (och festen) så himla mycket lättare (och godare!) jag vill alltid kunna erbjuda mina gäster precis det det som de vill ha. Man vet ju hur det är, barn dricker inte kaffe, vissa gillar inte svart kaffe, en annan vill ha te osv. Det är en himla massa önskemål som man självklart vill uppfylla för alla. Med en tassimo kan jag göra det, med EN ENDA maskin :) En kopp choklad till barnen, en cappuccino till vänninan, en kopp starkt kaffe till morfar, en rykande kopp härligt te till farmor och en stor kopp latte till mig :) Låter perfekt i mina öron :) hehe



Hoppas verkligen på tur!!



kramar Jennie

#230 - Johanna

Så vi äntligen kan bjuda hem vänner och familj på kaffe och kaka utan att skämmas.

Vår kffebryggare gör inget bra kaffe men vi har inte råd med en ny.

#231 - Linda

Oj tänk om jag kunde få vinna denna underbara maskin till min älskade syster!



Hon finns alltid som ett stort stöd för mig. Under många år led jag av panikångest. Hon fanns alltid där för mig och hjälpte mig med allt så att livet blev lättare att leva. Hon har världens största hjärta och är värd det finaste. Då hennes familj bara har en inkomst så kan hon sällan (aldrig) unna sig något extra. Senast igår berättade hon hur gärna hon skulle vilja ha en bra kaffemaskin som gör riktigt gott kaffe.

Tänk om jag skulle kunna få överraska henne med denna!



Jag har ingen egen blogg, men jag sprider gärna din fina blogg vidare på andra sätt. Och självklart vill jag inte missa något här, så jag lägger till dig på Bloglovin!



Kram Linda!

#232 - Maja

Jag vill vara med och tävla om en Tassimo till min sambo som just nu är hemma och tar hand om mig (som är höggravid BF om två dagar) och vår tvååriga dotter. Jag är sen ett tag mer eller mindre säng/soffliggande efter en överjävlig foglossning så han får verkligen göra allt. Alltså är han värd lite gott kaffe!

Hälsningar Maja

#233 - Evelina - Mamma till Meja Lee

Jag är självklart med och tävlar! :)

Jag tänker bara såhär, jag är en riktigt frusen människa och sitter även nu här och fryser. Bara tanken av den där tassimon får mig varm. Vilka mysiga mornar med en varm kopp i handen.

#234 - Olelsi/Nettan

Hallå där!!

Kaffe maskinen skulle förenkla för oss endel och jag skulle kunna leka med barnen ute i snön sen kunde jag trycka på maskinen och i ett kick så kan vi både få varm marabou choklad och kaffe.

Ta en varsin kopp och mysa på stjärtlappar i snökojan.

Hoppas på tur!!



Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

[email protected]

#235 - Sara - Mamma till Max 2 år

Min man är en stor kaffeälskare! Och även jag har haft mina perioder då jag druckit massor av cappuccino. Vi har köpt hus som vi flyttar till den 1 mars och det vore så perfekt att få sitta på vår altan och se solen gå ner på kvällarna och ta en god kopp med kaffe, cappuccino, choklad och allt annat som finns!! Vi skulle älska det! Bättre inflyttningspresent finns nog inte =)



Hoppas på tur nu!! håller alla tummar och tår jag har

#236 - Idun

Hej Bambi!



Jag skulle vilja vinna Tassimon och ge bort till min allra bästa vän. Hon pluggar just nu och är en riktig kaffeälskare. Men varje gång jag kommer på besök blir det snabbkaffe. Därför önskar jag henne en riktigt god jul och ett gott kaffe år :-)



Tack för din blogg

#237 - Pernilla

Jag dricker själv inte kaffe så det är kanske konstigt att jag så gärna vill vinna en sån här maskin.



Jag vill vinna den för alla som kommer på besök till mig. Det skulle vara så kul att kunna bjuda de på riktigt och gott kaffe. Det skulle jag kunna göra med en sån här maskin. Det finns ju nåt för alla. Det är det jag gillar med de.



Hoppas du med får det du önskar dig. En sån kamera hade ju varit bra med tanke på ert livs resa som ni skall göra inom kort.

Håller mina tummar för att tomten hör dig. Det borde han efter det år du (ni) haft.



Kram

#238 - Mimmi

Jag vill vinna Tassimon för att överraska min man som är hopplös att köpa julklappar till. Han är inte så förtjust i vanligt kaffe men älskar varm choklad och mjölkblandade kaffesorter.

#239 - Sandra

Jag vill så gärna vinna Tassimon för att jag är helt kaffetokig! :) Älskar kaffe av alla möjliga sorter, dessutom är min kaffebryggare på G att ge upp! Så den skulle passa finfint hos mig :)

#240 - Sasa Pilavic

MMM vad går upp mot en rykande kopp gott kaffe i morgon ruchen med två små barn... det är alla småbarnsmammor värde

#241 - Ejkej

Jag skulle vinna den fina kaffemaskinen så att jag kan ge den till min svägerska. Som ensambarn har jag, genom min make, fått en syster(två egentligen). Vilken lyx.



Och eftersom hon knappt klarar av att brygga kaffe så vill jag av helt egoistiska skäl ge henne en kaffemaskin så att jag får dricka supergott kaffe när jag är där och hälsar på.

#242 - Amanda B.

Vår familj består av 3 kaffe-glada tjejer, så det vore verkligen toppen med en så häftig kaffemaskin. Just Tassimo verkar så bra, om man jämför med andra som finns ute på marknaden. Jag och min mamma har flera gånger suttit i Vårdcentralers väntrum och avundats deras lilla kaffemaskin. Tänk vilken lyx att få ha en alldeles egen!! Dessutom skulle det kanske kunna bli en liten hemlis-present till min snälla, omtänksamma, duktiga mamma som jobbar och slitar dagarna i enda, är ensam förälder & försörjare till mig och syrran och som sällan (eller snarare aldrig) har råd att unna sig själv någonting. Så faktiskt vore det verkligen jättekul att ge henne någonting extra speciellt i julklapp. Det är hon verkligen värd!



håller tummar och tår /amanda

#243 - Sophie

Hej Bambi. Jag önskar denna underbar lilla kaffe maskin till min fästman. Han gör verkligen allt för vår lilla familj. Jag kan vara ett monster många gånger, skriker och gormar. Glömmer bort att tacka för alla middagar, städningar han gör trots att jag är hemma med vår son och han jobbar heltid. Han ger mig allt jag vill ha kärlek, värme och lite mer där till. Visst ger jag honom allt de - men kanske inte alltid i lika stor skara. Tassimos fina kaffemaskin skulle vara den bästa julklapp han kan få då han älskar att dricka kaffe, men oftast så gör vi de inte hemma då vi tycker de är såå tråkigt (jobbigt) att brygga kaffet. Sen att han brukar ha spel-kvällar med sina grabbar och då dricks de mängder av kaffe, skulle ju inte göra saken sämre med en nya snygging som gör olika former av kaffe. Lite variation förlänger livet, heter väl de? Sen att kaffe räddar liv ;) enligt artikeln är ju bara ett extra stort plus i kanten.

#244 - Linda

Varför jag vill vinna den? För att jag är så himla sugen på en sån där portionsmaskin (har inte haft en sen jag flyttade till Sverige)! Här dricks en massa kaffe, kaffekokaren står på mer eller mindre hela dagen och den börjar se rätt sunkig ut. Sen, åh, så praktiskt att kunna göra kaffe i olika varianter, latte, mokka, espresso med en och samma maskin! Jag blir alldeles lyrisk bara jag tänker på det. Sen gör det ju inget att den är snygg.

#245 - Linda - En Vimsig Mamma

Vi skulle vilja vinna den för att Sambon dricker kaffe som en tok och jag älskar varm chocklad! Vi firar 8 år som förlovade på julafton och jag skulle vilja ge min sambo detta för vi har kollat på en men pengarnaräcker inte till eftersom jag blev utan jobb under föräldra ledigheten =/

Denna maskin skulle hjälpa oss att få fira våran förlovningsdag och njuta på kvällarna fram över!

#246 - Julia L

Super fin blogg du har! Jag älskar kaffe och varm choklad så vad skulle passa bättre än en tassimo!? Tänkte jag skulle köpa en sådan åt mig själv när jag fyllde år.Men tyvärr räckte inte pengarna till både en "kaffemaskin" och nya overaller till mina två barn.Så jag hoppas att jag kanske kan ha turen med mig och vinna en istället! Ha en bra dag & God jul :)

#247 - Anna

Vi dricker kaffe som små blå (eller röda kanske?) sedan vår lilla dotter anlände exakt på dagen två år efter sin storebror i slutet av augusti. Skulle sitta perfekt med ett komplement till vår gamla elbryggare, som för övrigt är av samma charmanta röda färg som Tassimon... :) Avslutningsvis:

T - terapi för trötta föräldrasjälar

A - avkoppling för utmattade morsor och farsor

S - smaskigt till kladdkakorna

S - suverän julklapp

I - ingen tvekan om att den är snygg!

M - mumsigt

O - o, vilken underbar arom!!

S -

S -

#248 - Monica

Hej!

Hade varit så roligt att vinna denna Tassimo eftersom man bara hör så mycket bra om den!

Vore så roligt att få bjuda på olika varianter, då jag inte är någon hejjare på att fixa verken Latte Machiatto, Cappuccino eller, Espresso.

Vi har som tradition att barnen alltid får varm chokladmjölk efter pulkaåkningen. Vore ju underbart att få göra det i en Tassimo!



//Monica

#249 - Susanne

När jag åker hem till mamma och hälsar på, ja då får man dricka vanligt bryggkaffe vare sej man vill eller inte. För ca 2v sedan så hade de Tassimo o provsmakning på varuhuset, och det är klart jag smakade på Cappucinon, och jag säger bara...gu så gott det var! Det trodde jag aldrig det skulle vara!

Så nu önskar jag givetvis att mamma också skall kunna få smaka detta supergoda kaffe, och att jag slipper dricka bryggkaffe när jag är där!

#250 - mariat

Varför önskar du och din familj er en Tassimo i julklapp?



Macchiatto, espresso, varm choklad med mera,

kaffe som går att göra i varianterna flera.

På bara ett ögonblick ja någon sekund,

förvandlas morgonen i familjen till en njutningsfull stund.

Kanske har tomten hittat till oss i år,

och vi en Tassimo maskin äntligen får.

#251 - kissegirl

#252 - Stina

Trodde att jag tävlat här om denna men hittar inte min kommentar så kör ett nytt försök...



Tassimo kaffemaskin

hade gjort sig så himla fin

i den blivande tvåbarnsmammans kök

bland barnmatsburkar och riktigt stök

studerande föräldrar med tiden knapp

en kopp kaffe att slänga ihop hipp som happ

hade suttit riktigt bra

i vår familj var dá



då vi dessutom både kaffe, té och choklad gilla

och slippa med manicker pilla

hade tassimon underlättat och låtit oss njuta

så att vi till barnen mer tid kan skjuta

nu hoppas jag på en massa tur

så att jag kan vinna en sån vacker filur

och njuta av julefriden

och årets dagar mest hela tiden!



KRAM Stina

#253 - Jenny

Åhh vilken kul tävling!



Jag har precis köpt hus och en kaffe maskin skulle passa kanon att ha. Kunna bjuda mina hjälpredare på en god kopp kaffe..



Mvh Jenny

#254 - Jenny

Glömde skicka med länken..



http://smulis74.blogg.se/2010/december/tavling-5.html

#255 - Sofia

Mitt lilla hushåll som jag precis flyttat in i består bara av mig själv, men visst skulle det vara alldeles fantastiskt att kunna bjuda Nära & Kära på allt från A till Ö i kaffe och chokladväg när dom kommer över och kunna fylla allas önskemål. Blir många vändor med min lilla kaffepress just nu! Ett stort plus i kanten att denna underbara Tassimo skulle passa alldeles förträffligt i mitt i övrigt Svart-vit-röda kök :) Håller tummar och tår på den perfekta julklappen!

#256 - Mikaela

Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna denna Tassimo till min pojkvän i julklapp!

Han är en riktig kaffeälskare och han skulle bli så himla glad av att få en sådan här och jag skulle bli så himla glad av att kunna ge den till honom!

han är underbar :)

Vi är båda studenter så vi har ju inte sådär jättemycket pengar över till sådant här lyx annars.

har ändå tänkt försöka spara ihop till den på något sätt, men kommer inte alls hinna det till jul :( Så när jag såg den här tävlingen, var jag ju tvungen att vara med och tävla om den! Skulle bli så glad om jag fick ge den till honom :)

Håller tummarna

Ha det så bra/ mikaela

#257 - Mikaela

haha blev så ivrig att jag glömde skriva min mail :D

(jag skrev om att jag ville ge den till min pojkvän)

#258 - Susanne

Om jag vann Kaffemaskinen så skulle jag ge den till min underbara bonusdotter som älskar kaffe och en Tassimo står högst upp på hennes önskelista.

Just nu har vi inte råd att köpa en då min älsklings jobb gått i konkurs och jag är en av dom som försäkringskassan utförsäkrat :-(

Min bonusdotter sliter som ett djur med 3 barn jobbandes heltid och hon kan behöva lite glädje i sitt liv då allt är lite mörkt för henne just nu.

Så nu håller jag alla tummar för att jag ska ha tur för en gångs skull.

Kram Susanne

#259 - mirka

Hos oss sover vi inte länge för vår 3 åring stiger kl 05 upp på mornarna, före kl 6 har ja druckit en panna kaffe o fortsätter med det under dagen för att hållas igång. Älskar kaffe i alla dess former. Maskinen skulle vara en underlättande faktor samt så skulle den öka livskvaliten hos oss :)

#260 - elin

kolla in min bloppis,

massa rea på nyårs klänningar, skor, toppar, jackor accessoarer med mera! FYNDA PÅ!

#261 - Ville Niskanen

Jag är gärna med och tävlar! Anledning?



Jag älskar kaffe och dricker flera koppar om dagen. Har tröttnat på den vanliga bryggaren jag har hemma och vill ha något mer lättillgängligt i mitt kök. En tassimo skulle underlätta i köket.



Ha en fin onsdag!

#262 - malin - Tultan Linneas mamma

Jag är jätte gärna med och tävlar!

Jag önskar mig en Tassimon i julklapp för i år har jag och min sambo bestämt att vi inte ska köpa några klappar till varandra så då hade det inte sutttit fel med att vinna denna kaffemaskin och vi hade fått en klapp ändå!



Länkar även på min blogg:

http://minbebis.com/blogg/tultaliten/jag-tavlar-hos-bambi/



Kramar

#263 - Gopplan

Jag skulle så gärna vilja vinna den så att jag kan bjuda hem mina vänner på riktigt gott kaffe. Alla mina vänner är kaffeberoende och det vore så kul att kunna överraska dem med kaffe just i deras smak.

#264 - kajsakavat

Jag vill gärna ge denna Tassimo till min älskade pappa så han kan njuta av lyxigt kaffe och tänka på oss. Han bor 50 mil bort och det väntande barnbarnet med BF 7 mars 2011kommer inte kunna träffas så ofta som vi vill och önskar.

#265 - Veronica

Hej!

Om jag vann skulle jag ge bort kaffemaskinen i julklapp till min kära mamma som varit sjuk till och från i över ett år nu. Började med hjärthinneinflammation förra hösten och har bara varit en massa skrutt efter det. I nov förra året fick jag en liten dotter och på grund av sjukdomarna har vi inte träffats så mycket som vi önskat. Nu är mamma/mormor mycket bättre och om vi vann skulle jag och lillan trakassera våran mormor med goda fikastunder hela tiden! Det låter väl underbart!?

#266 - zandra

Jag har precis börjat dricka kaffe. Eller kaffe, latte macciato närmare bestämt. Min sambo dricker kaffe, svart. Jag har svårt för svart kaffe. Denna ursnygga tassimo skulle vara perfekt för oss. Då kan vi dricka det vi själva vill, och dessutom dricka tillsammans. Då vi dessutom har en 5månaders liten son behövs en fikastund i lugn och ro ibland. Nu hoppas vi, vinner jag ska jag överraska min sambo med en god kopp kaffe.. Han kommer bli överlycklig då det inte händer så ofta nu tyvärr.



#267 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag önskar mig en tassimo för att kunna överraska min fantastiske man med varm choklad m.m. på morgonen innan han ska iväg å sortera sopor och skotta snö vilket snart knäcker honom.

#268 - Sanna

Hej!



Jag vill vinna för att kunna överaska barnen med äkta marabou varm choklad, dessutom kan jag göra gott kaffe till mig själv. Blir lite synd om barnens mormor bara eftersom denna maskin kommer göra godare choklad och kaffe än hennes. Eller så blir hon glag över att ha oss hängandes där nästandagligen och hon får äntligen ha sin kaffemaskin ifred...

#269 - Linda

Hej Bambi!

Mina underbara, kaffeälskande svärföräldrar har varit gifta i 40 år och har fått fem barn tillsammans. Nästa år går min fina svärmor i pension och tanken var givetvis att hon skulle varava ner och njuta av livets gyllene år med sin man. Men nu blir det inte så. Cancern har kommit ivägen. Min svärfar har bara månader kvar.

Om jag vinner Tassimon skulle jag med glädje ge den till dem, så att de kan njuta av lyxigt, gott kaffe och varandra, den tiden som finns kvar.

#270 - Petra

Jag skulle gärna vilja ge min mamma en Tassimo. Hon finns alltid där för oss barn(6st) men nu på senare tid har hon blivit sjuk, hon förtjänar en helt enkel! En super jul klapp!

#271 - Norea

Då jag själv inte dricker kaffe så ofta pga av att min mage inte riktigt klarar av det ibland, då jag har IBS(kallades tidigare collon irritable,känslig tjocktarm) så blir bryggkaffet ofta för gammalt innan det dricks upp, vilket jag inte alltid själv tänker på hur länge paketet stått öppet...och lite pinsamt när man har gäster och kaffet smakar illa:(

Så det vore perfekt att kunna bjuda på en fräsch kopp kaffe när man får gäster.

Just mångfalden av smaker på kapslarna gör ju att alla kan hitta sina favoriter.

Jag själv skulle gärna prova chokladen, låter såå gott med Marabouchoklad och jag såg att de nu hade min favorit Cote D'Or och så perfekt att det även nu finns tekapslar! Längtar verkligen efter att prova att dricka dessa godsaker!



#272 - Jempajenny

Jag vill vara med och tävla!



Jag och min familj önskar oss en Tassimo i julklapp eftersom att vi i början av januari blir 4 i familjen. Som småbarnförälder med bebis och en nästan tvåoch etthalvtåring kan det behövas lite vardagslyx och dessutom ett bekvämt sätt att snabbt och enkelt få sig en delikat kopp kaffe, choklad eller vad man nu är sugen på. Vi vill helt enkelt kunna sätta lite guldkant på tillvaron som tvåbarnsföräldrar. Att en röd Tassimo dessutom skulle passa som hand i handske till vårt alldeles äkta, röd- och svartblommiga 70-talskakel är bara en bonus!



Nu håller hela familjen alla tummar och tår vi har för en välkommen julklapp!

#273 - Erika Johansson

Jag önskar mig och min familj en tassimo för att mina föräldrar är gamla som gatan. Vi kör på kokkaffe, dvs en 30-år gammal kaffekittel. Där slänger vi i kaffe och kokar på spisen. Detta går väl än, men vet man inte när man ska sluta dricka så får hela munnen full med sump. Och det är inte lika gott. En fin lätt och röd tassimo skulle höja vårt kaffedrickande och den skulle passa in så fint med vår röda kitchen aid. :)



Kram

#274 - Jennie

En Tassimo hade varit den bästa julklappen till mig och min sambo och även den perfekta inflyttningspresenten! Vi håller just nu på att renovera vårt första hus ihop och vi inväntar vårt första kärleksbarn om 6 veckor! Vi har faktiskt önskat oss en espressomaskin. Perfekt nu när det kommer komma folk på besök titt som tätt för att kolla bebisen och det nya huset. Hoppas tomten hör min önskan i år : )

#275 - Sofia Tegebäck

Om jag skulle vinna den här så skulle jag ge den till min ena syster - hon har tjatat om att hon önskar sig en sån i flera månader... Vi har bestämt oss för att inte köpa julklappar till varandra, utan bara till barnen (eftersom vi har 3 barn var) men om jag vinner en Tassimo så har jag ju inte köpt den...

Hon behöver tillgång till gott kaffe med tanke på att hon pluggar på högskolan (till lärare i matematik) och samtidigt tar hand om sina tre små pojkar mellan 2-6 år :-)

#276 - Marie

Det kallt i huset när jag ur sängen stiger, jag önskar elpriset snart niger.

Jag första kaffet sätter på, men det blir kallt om finger och tå.

Tänk vad härligt att bara på en knapp trycka. Åh! En tassimo kan man tycka. Vilken lycka!

Sådan är min önskan och mitt tänk, en underbar tassimo på min bänk!



:D

#277 - josefin

Jag dricker inte så mycket kaffe, men andra varma drycker är alltid gott! Och det hade varit skoj att kunna bjuda min sambo på en kopp då och då :)

#278 - Anna L

Gubben o jag har inte längre samma kaffesmak,

skulle underlätta samvaron kolosalt!!

#279 - Amanda

Skulle vara så kul med en kaffemaskin hemma, bjuda över vänner på en god fika. Bara sitta och mysa i vintermörkret och drömma sig bort till solen

#280 - Petra - Mamma till Kevin & Nathalie

Hej hopp!

Jag vill vinna denna till min kaffe galna mamma. Hon ställer ALLTID upp för mig och mina barn, nyligen gav hon oss sin soffa bara för att vi skulle ha en snygg bekväm soffa, fatta lixsom jag blev hur glad som helst. Så denna vinst skulle jag verkligen vilja vinna till henne, hon skulle bli super glad och hon skulle njuta varje morgon innan jobbet. Detta är det minsta jag skulle kunna ge henne tillbaka för allt hon gjort för mig.. SÅ nu håller jag tummar och tår och hoppas på vinst!!



Kram Petra!

#281 - Cizzi

Det skulle vara perfekt att ha en tassimo-maskin hemma eftersom det endast är jag som dricker kaffe i familjen. Sambon har dock suckat efter just en tassimo en längre tid, för han tycker att Marabou-chokladen ser så god ut!

Sedan så ska vi har vårt första barn om ca 1 månad och då vore det verkligen underbart att ha en kaffemaskin. Dels för mig själv och dels för att kunna bjuda på underbart kaffe när släkt och vänner kommer på besök.

#282 - Janette

oj, som mamma till två små (J 2007, O 2009) precis åter i arbetslivet (heltid), med en man som flyger bort i veckorna, räcker tiden på morgonen ibland inte riktigt till. Oj vad trycka på knappen skulle vara lyx, riktig mammalyx på morgonen. Så min motivering - drömmar och önskan om egenlyx mitt i underbart-älskat-kaos :-)

#283 - Dante

jag behöver vinna denna eftersom Elvispen vid sin ringa ålder av 22 månader önskar ge en sådan till sin hård arbetande gymnasielärarmamma vilken verkligen gjort sig förtjänt av denna fantastiska maskin. Dessutom anar jag att även Elvispen kommer gilla den -tänk att få leka med en teknisk maskin som resulterar i något man faktiskt kan stoppa i munnen!



God jul och lycka till till mig :)

#284 - Malin och lilla Oliver

Med en höst av mängder av sjukhusnätter med en sjuk liten kille har det blivit på tok för mycket fruktansvärt sjukhuskaffe.

När man väl är hemma blir man lätt sugen på en god latte tex och med en infektionskänslig liten kille så ger mig sig alldeles för sällan ut till ett fik. Ååå vad jag saknar caffe latte!!!

#285 - MIA

Är gift med en man som inte alls förstår sig på min tjusning till kaffe....En Tassimo skulle vara perfekt för att leda honom ner i "kaffeträsket"! ;)

#286 - a-k

Ojj! För att min nuvarande perkulator är helkass, jag får ofta skämmas när jag bjuder på kaffe för den gör det inte i den styrka det är planerat till och för att jag verkligen ÄLSKAR kaffe! :)

#287 - Camilla

Med en Tassimo i mitt kök

känns vardagen som ett lyxigt cafébesök!

#288 - Gunilla

Ja, jag vill vinna! Eller, mest är det för barnens skull faktiskt. Detta eviga värmande av mjölk för att röra i O'boy.... Jag blir galen på det! Tacka vet jag Marabous choklad som man kan göra i Tassimon; den är god, går snabbt att göra och det blir inte slabbigt som när man gör på det "gamla" sättet. Jag vet, för jag har provsmakat i en affär när de demonstrerade maskinen. Och sen är den ju snygg att ha på köksbänken också. Alltså en riktigt perfekt julklapp till hela familjen!

#289 - Pia

Hej, detta är verkligen min önskepresent, vore underbart att ha denna lilla "goding" i köket och kunna välja kaffe efter behag eller varför inte en kopp varm choklad nu när vinterkylan har tagit sitt grepp över vårt småländska landskap.

Mina chanser är små men försöker ändå.



Pia

#290 - Jenny P

Hej! Jag älskar kaffe i alla dess former och är dessutom gravt beroende pga mitt nattjobb. Hemma har vi således oftast olika tider så det är sällan vi får sitta ner och dricka kaffe tillsammans. I och med det blir det oftast pulverkaffe, ids inte pressa kaffe "bara till mej". Oj vad lyxigt att få vakna med en sån här maskin tillgänglig, gott kaffe på nolltid -den skulle nog bli den högst älskade maskinen i hela köket håller tummarna

#291 - Karin

Jag vill jättegärna vinna en tassimo för jag har hört en massa bra om den och så är jag i behov av ett gott kaffe som piggar upp. Sambon är tråkig och drcker inte kaffe och det är såå trist att dricka själv...kanske att en tassimo kan göra det hela liite roliagre och kanske, kanske finns det nåt som sambon också drickder?

#292 - Bella

Jag skulle bli så fruktansvärt glad om jag fick ge denna till min kära sambo! Som är en riktigt kaffeälskare, och pratat enheldel om denna Tassimo!Han jobbar och sliter, är världens bästa pappa och sambo! Jag är hemma och är mammaledig med våra senaste tjej, och har inte direkt 2000kr över för en lyxig kaffemskin.

Håller tummarna! :)

#293 - Caroline

Jag önskar mig en tassimo maskin för jag är en sån som älskar kaffe med alltid glömmer att koka och har jag väl kokat kaffet så glömmer jag diska ur den. Jag önska mig alltså en maskin så jag kan dricka mitt kaffe utan att behöva tänka på om jag stängt kokaren eller om kannan är ren. är helt enkelt en virrpanna

#294 - Mama Malin

Med mycket jobb och stort bestyr finns ej tid att bli kaffeyr. En liten bebis och en liten hund snor Mama Malins dagliga kaffestund. Att kaffe snabbt i koppen få ger mig tid för mina små. För lugn och ro i julestök ställ en Tassimo i mitt kök. Färdigt kaffe bums smakar självklart mums!

#295 - Mama Malin

FAAAN såg nu att tävlingen avgjordes igår och jag som satt en timme med mitt bidrag.. Surt =P

#296 - Ammis Holmlund

Jag är på det klara med vad familjen tycker,
om hur tillredning ska ske av varma drycker.
Bäst det är när det går fort som katten,
helst vill vi bara hälla i en kopp vatten.
Men visst, vi tar ner från hyllan en ampull, bara för styrkan och den goda smakens skull.
Vi älskar rostad dryck med lite sötma i, som intas kärleksfullt.