bambi

Vinnaren av Tassimon!
Oj, va svårt det var att utse en endaste vinnare av alla bra motiveringar. Jag önskar att jag hade haft 293 kaffemaskiner och dela ut till var och en. Men tyvärr får jag bara förgylla en persons dag... och det blev:


Postat av: Annica

oj en tassimo! jag upplyste min oupplyste käre make häromdagen att det finns en produkt som heter tassimo...
Varför skulle vi vilja ha den i julklapp... jag och storsonen (snart 4 år) älskar choklad, där ingår också varm chokladdryck :) Maken dricker väldigt gärna kaffe men då han är den ende i familjen så har det blivit så att han får nöja sig med pulverkaffe. En tassimo skulle ge min make en god kopp kaffe i olika utformanden om jag förstår rätt och så skulle tassimo ge mig o storsonen en god kopp varm choklad, dessutom såg jag att det finns Milka choklad till denna tassimo. Behöver jag säga att Milka choklad är min favorit choklad :) Ja kort o gott det skulle bli en härlig o uppskattad julklapp till mig och min familj.

2010-12-09 @ 17:47:03



Jag känner igen det där med att den som dricker kaffe får dricka pulverkaffe (eller vara utan). Så jag hoppas att du och din familj får njuta av den drycken var och en tycker om mest!

Grattis Annika!!
#1 - Annica

oj vad kul!!! Tack så mycket! jag sitter på mitt jobb nu och var tvungen att snabbt ringa min man o tala om att vi kan dricka goda drycker framöver! Tusen tack! kram

#2 - cissi-mamma till kevin

hej..jag undra vem det är som ha fixat så du kan dela ut en tassimon??ha det bra/ cissi

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

cissi Det är samma pr-byrå som kontaktade mig och frågade om jag ville ha en egen Tassimo :)

#4 - cissi

okej...vad gulligt av dem!

okej vilka är det då??

men vad menar du me prbyrå??



vad söta barn du har!

cissi



#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - snart bröllop och föräldraledig i Thailand!! ♥ ♥ ♥

Cissi Jag fick testa Tassimo-maskinen under en tid och eftersom jag tyckte om den så fick jag behålla den. Eftersom så många utav mina läsare också blev sugna på Tassimon så fick jag möjligheten att lotta ut en också :)