bambi

80 dagar kvar till BF
Är helt sjukskriven nu en vecka framåt. Känns skönt att få vila upp sig i en hel vecka för det har varit väldigt påfrestande för fogarna dom dagarna jag har jobbat.

Jag ska snart iväg till sjukgymnasten och få akupunktur och TENS, sen blir det till att vila innan plutten ska hämtas på dagis.

Dagis har stängt (pga planeringsdagar) måndag och tisdag. Det har varit bestämt sedan ett tag tillbaka att Zacks farfar ska komma hit då och ta hand om honom och det ska han ändå göra även fast jag är hemma och sjukskriven. Jag har en del läkarbesök och sjukgymnastbesök inbokat dom dagarna så det är skönt att Zack då kan vara med sin farfar. Jag har verkligen världens bästa svärföräldrar som alltid ställer upp, det är skönt! Dom har alltid varit en del av Zacks liv och har alltid velat ta hand om honom när vi träffas och så. Därför är det också en självklarhet att det är dom vi kommer att ringa när bönan vill titta ut!

Tänk att jag redan har varit gravid i 200 dagar!!

#1 - Nina

Härligt med sånna svärisar

#2 - Plusresan

Åh vad härligt! nu börjar det alltså närma sig! =)

Hur känns det? Förutom det tråkiga med fogarna?



KRAM

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Plusresan Det börjar kännas bra. Förut var jag mest deppig och frustrerad men nu börjar jag längta efter att få puss på en nyfödd :)

#4 - Vanilla

Inte långt kvar nu! :-) Ha en bra helg!



Kram

#5 - stina

hejja rosemarie! Snart är det dags.

tack för din fina kommentar på min blogg!



KRAAAAAAAAAAM

#6 - Mig

Istället för att "klaga" på att du har ont, kämpa istället. Så kommer du nog vinna det. Och så blir nog jobbet gladare. Hade!

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Mig Det märks att du aldrig har haft foglossning. Det går inte att "kämpa" för ibland kan man inte ens gå. Min sjukgymnast vill sjukskriva mig 100% men för jobbets skull så är jag bara sjukskriven 50%, men man kan inte alltid bara tänka på sitt jobb. Man måste faktiskt sätta sig själv och sin familj främst, för dom blir väldigt drabbade av min foglossning också.