bambi

Dejt ikväll!
Zacks farfar är här några dagar eftersom dagis är stängt måndag och tisdag. Så dom var iväg till öppna förskolan på förmiddagen och sen så har dom lekt hela eftermiddagen. Det var länge sen jag hörde Zack skratta så mycket. Så härligt att dom har så roligt tillsammans och att Zack tycker om sin farfar så mycket.

Så jag har passat på och rätta lite uppsatser och vila. Och ikväll ska jag och sambon på dejt. Det var evigheter sen vi gjorde något tillsammans, bara vi. Så vi passar på medans Zacks farfar är här.

Vi ska gå på bio och se Vägen. Jag hade hoppats på middag (är så sugen på Tapas!) innan bion, men det verkar som om sambon har för mycket på jobbet för att hinna komma ifrån så tidigt.

Jag tycker att det är väldigt viktigt för ett förhållande att fortsätta och dejta även fast man har varit tillsammans i många år. Innan Zack föddes så gick vi ut och åt ett par gånger i månaden och försökte komma iväg på bio eller shower någon gång ibland. Det känns viktigt att då och då hitta på lite roligare saker och bara ägna tid åt varandra. Jag hade jättegärna velat sett Kvarteret Skatan som går här på Rival, men det är ingen föreställning dessa dagar som Zacks farfar är här, så det får bio istället.
#1 - Ina

ja det tror jag också är jätteiktigt annars trampar man bara på i samma fotspår som mamma och pappa och glömmer bort sig själv. Det handlar ju inte om att man inte gillar sin roll som förälder utan snarare att man behöver lite andrum och lite tid att ägna åt bara varandra. Hoipps ni får en riktigt trevlig kväll!!

Jag och Peter åker upp till Stockholm tillsammans nu vid OM träffen utan barn. Visserligen blir det att han får roa sig själv endel men det blir ändå mysigt att komma iväg lite och han ser fram emot att bara slappa, titta på tv, sova länge och äta gott. Sen är det resan fram och tillbaka då man får gott om tid att prata och vi älskar båda att åka/köra bil.

Kram Ina

#2 - pernilla

hejsan.



Har mailat dig angående tradera..



Mvh. pernilla