bambi

Envisa Bambi


Fick ett sms förut av sambon om att jag är envis som jobbar även fast jag inte mår så bra. Men jag skulle aldrig palla att vara helt sjukskriven igen. Jag är van vid att ha mycket att göra, så jag skulle bli så rastlös och jag trivs bra på jobbet även fast jag är helt slut efter arbetsdagen.

Nu är det snart sportlov så då får jag vila upp mig ordentligt ändå. Sen har jag inte tänkt att jobba efter påsklovet (förutom lite hemifrån) och det är ca 2 veckor före BF. Sen om Bönan är som sin storebror så kommer hon nog inte titta ut förrän 2 veckor efter BF... så då har jag ändå 4 veckor där att vila upp mig inför förlossningen.

Jag är inte särskilt nervös inför förlossningen. Jag hade ju en väldigt bra förlossning sist, men samtidigt så har flera nära och kära varit med om läskiga förlossningar sen dess... och jag kan inte låta bli att tänka på det som har hänt dom ibland. Det är ju så mycket som kan gå fel! Men jag ska försöka att inte tänka på det. Jag var lugn inför förra förlossningen och jag tror att det bidrog en del till att det gick bra också.

#1 - Apan trimmar och slimmar med start 105 kg

Kommer du föda på SÖS eller Södra BB? Jag är så himla nöjd med SÖS. Båda förlossningarna var fantastiska. Alla barnmorskor som passerade har varit toppenbra. När jag födde Lovan nu i höstas badade jag skumbad med tända ljus i ett jättebadkar. Så himla mysigt.

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Apan Jag har inte bestämt mig. Vi bor ju 5 minuter från SÖS, men när jag väntade Zack så tyckte vi att vi fick ett sånt otrevligt bemötande av en läkare på SÖS så vi kände att vi inte ville alls föda där då. Men nu så känns det mer som att vi hade nog bara otur då vi träffade den läkaren, så det blir kanske SÖS ändå...



Kul att höra om dina erfarenheter, låter ju inte helt fel med skumbad!

#3 - Apan trimmar och slimmar med start 105 kg

Måste även säga: Vilket gulligt sms. Jag hade blivit jätteglad om jag fått ett sådant.

#4 - Apan trimmar och slimmar med start 105 kg

Vad trist med läkaren! Hu, de är verkligen ett släkte för sig. Det kan tyckas att en människa i den yrkeskategorin skulle vara på ett visst sätt. Men jag har mött många läkare som är helt oslagbara. Skriver fult gör de också...



Jag tycker du ska ge SÖS en andra chans. Vi måste ju trots allt utgå från att lillbönan kommer ut som hon ska. Då räcker det ju med barnmorskan.

#5 - Anna

Var hittar du denna nerdräkning/hur långt gången du är?