bambi

Hello sun!


Det blev att åka bil hem till Stockholm för i stort sett alla tågen var inställda. Konstigt att SJ inte hade fått ordning på allt nu när det inte har snöat på ett dygn.

Men solen har lyst upp dagen väldigt fint idag, så då känns det inte lika jobbigt med allt snö och kyla (-18 grader imorse).

Igår kväll och imorse så spelade Zack så fint för oss på farmor och farfars piano. Han har ju alltid varit musikalisk, vår son  :)

#1 - Starmama ♥

Visst är det konstigt att varken SL eller SJ räknar med att oväder faktiskt kan förekomma här i Norden... de har ju samma problem varenda vinter, att de aldrig lär sig ?!

#2 - stina

Vilken underbar bild!! Han är sååå fin!!

#3 - Anonym

Hej hej! Jag kontaktar dig för din hjälp =) Du verkar vara expert på Odd Molly. jag letar förbrilt efter en klänning som heter (Tror jag )Odd Molly uncorporated. Tror det är nr 326 och att det också ska stå ( Distracting the convention) Men jag vill se en bild på den och jag har googlat och jag har sökt på alla möjliga sidor men jag hiitar ingen :( Vet du möjligtvis någonstans där den kan finnas? Jag har för tillfället en blogg där jag säljer en plattång hoppas på svar från dig där =) Tackar dessutom för en underbar blogg som jag nu ska börja följa! =)