bambi

Helst så ska jag inte kunna sova sen på kvällen...


Efterlyst
firar tydligen 20 år! Det är ett av mina favoritprogram, men inget jag absolut måste se men jag tycker att det är bra när jag väl ser på det. Det knäppaste är när jag envisas med att se det när jag är ensam hemma och så skrämmer jag upp mig själv och sitter och tittar då och då mot dörren och känner att alla fall som dom tar upp kan faktiskt hända mig!

Jag gillar tvprogram som är baserade på verkliga händelser och som kan skrämma upp mig. T.ex. så var jag helt beroende ett tag av Seconds from disaster som gick på Discovery och som handlade om flygkrascher, även FBI-files och Forensic Detectives som löser riktigt läskiga mordfall. Desto läskigare desto bättre  ;)

Men jag träffade faktiskt Leif GW Persson för ett par månader sen och han berättade en del roliga saker om programmet. T.ex. så frågade en annan honom om det inte kändes bra att Efterlyst tog fram det goda i människor, att människor ville hjälpa till och lösa brott? Men då berättade han att det är faktiskt mestadels andra brottslingar som anger andra brottsligar och tycker att "nu ska den jäveln få"... så det handlade inte så mycket om godhet tyckte han.
#1 - chatte & sofia

härligt!

#2 - Johanna - mamma till Leia

efterlyst är riktigt bra! :)