bambi

Ooops, I did it again!
Åh, va dum jag känner mig! Jag har gjort det igen!!! *ångest*

På väg efter från dagis så kommer en påtagligt stressad kvinna fram till mig och frågar:

-Känner du till det här området?

-Ja, jag bor precis här. svarar jag.

-Åh, va bra! Vet du vart Högbergsgatan ligger?

-Ja, men det är precis där nere! säger jag glatt (för jag tänker att det vet jag ju precis vart det ligger) och pekar åt det andra hållet än det hon var på väg åt.

- Åh, men vilken tur att jag frågade! Tack! säger hon och rusar åt det hållet jag precis pekade.

Sen i hissen på vägen hem så funderade jag och kom på... men var det inte precis Krukmakargatan jag pekade ut åt henne? Jag som var så säker på att det var Högbergsgatan? Hmm.... jooo... jag skickade den stackars stressade kvinnan åt helt fel håll! Hon var ju på väg åt rätt håll! Förlåt! Jag ska aldrig mer hjälpa folk som frågar efetr vägen.... jag lovar!
#1 - Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥

Åh, men du, gräm dig inte över detta. Har hänt mig massvis med gånger och lägg där till att jag är grymt dålig på höger och vänster, så det finns nog några stackare som kommit helt åt fanders.



Trevlig helg

KRAM Camilla

♥ ♥ ♥ ♥

#2 - Elins

Jag vet hur det är, man vill ju så gärna hjälpa till! Jag är ny i Stockholm och bor dessutom bara här på deltid så jag hittar typ ingenstans, men i helgen så frågade en kille mig om vägen till Maria-torget och jag blev jätteglad att jag faktiskt kunde hjälpa till för det är typ det enda jag verkligen vet var det ligger :-)

#3 - K a j s a j i . c o m

Haha :) Du får nog gömma dej om du ser henne igen!