Pusskalas!

Sötnosen började säga en massa nya ljud idag, "majja" och "balla" lät det som. Känns som om han testar en massa nya ljud, så nu kanske hans pratande är på gång?

Han var så himla söt ikväll när han badade. Jag kom in i badrummet där sambon passade Zack och pussade sambon. Zack såg detta och ville då också ha en puss, och en till puss, och en till... blev nog säkerligen en 6-7 pussar ikväll. Han smackar liksom med munnen när han vill pussas, så sött! :)

Men oftast så får jag tjata till mig pussar från Zack. Jag brukar fråga "får mamma en puss?" och då brukar han vanligtvis skaka på huvudet, men ibland har man tur och får en massa pussar från sötnosen  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Jennifer
2010-02-17 @ 20:23:52 Blogg: http://inteklokihuvudet.blogg.se/

ska vi följa varandra på bloglovin?? :)

Sol
2010-02-18 @ 13:04:01

Du ska se att pratandet kommer igång, det är ju så individuellt, min lilla tjej som är lika gammal som Zack har börjar sätta ihop flera ord till små meningar men så har jag en kompis som har en dotter som är som Zack, men det kommer.

Apan trimmar och slimmar med start 105 kg
2010-02-18 @ 15:34:55 Blogg: http://guldgris.wordpress.com

Hej fina Bambi!

Vad mysigt det är att följa din graviditet och lilla Zack. Toddo är 2,5 år men Lovan kommer ju så småningom komma in i Zacks ålder. De är så ljuvligt med pussar från sitt barn.Vet du om man kan få lärarvick som obehörig?

Jenny
2010-02-18 @ 17:36:36 Blogg: http://jennyn.blogg.se/

Hej tjejen, nu är det inte långt kvarför någon av oss längre, är du nervös?Svårt att förstå att man snart är två barns mamma:-D Hoppas ni har en mysig eftermiddag/kvällKramar

Erica ung fru och tvåbarnsmamma
2010-02-18 @ 20:18:00 Blogg: http://erica.myshowroom.se

Men åh vilken sötnos han är!! jag har precis gått igenom webbshoparna i jakt på fina OM nyheter, och då kom jag på att jag ju måste kika in hos dig också=) Hoppas allt är bra!Kom precis på en sak, visst vore det häftigt om odd molly gjorde barnkläder? Små söta tunikor och klänningar osv, nu har jag ju pojkar, men iallafall...?=)

Kram

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet