bambi

Sju saker du inte visste om mig
Söta Malin hade en rolig utmaning på sin blogg. Tänkte att det kanske kunde vara skoj att dela med mig av sju saker ni inte visste om mig:

  • ♥ Jag har varit piercad i tungan. Hade piercingen i flera år men tog ut den för ca 6 år sen.

 

  • ♥ Jag har fobi för fästingar. Jag hatar tanken av att ha något som sitter fast på mig och att inte kunna få bort den. Jag har sagt flera gånger att jag kommer ta livet av mig om jag får en fästing.

 

  • ♥ Jag är inte så duktig på att sjunga, men jag kan känna igen låtar bara genom att höra dom första sekunderna på en låt... har väldigt lätt för att komma ihåg namn på låtar och grupper. Så lite musikalisk är jag kanske ändå? :)

 

  • ♥ Jag klarade uppkörningen på mitt 6:e försök, men teorin på första.

 

  • ♥ Jag samlade på gosedjur när jag var liten. Jag hade hela sängen full och när vi flyttade hit till Sverige (när jag var 9 år) så hade jag 3 stora kartonger fulla med gosedjur med mig.

 

  • ♥ När jag började plugga på högskolan (direkt efter gymnasiet) så påbörjade jag sjuksköterskeprogrammet. Jag gick det i ca 2-3 veckor men kände att det inte riktigt var min grej.

 

  • ♥ Jag har alltid varit extremt närsynt (hade -5,50 på mina linser), men för 5 år sen så opererade jag ögonen och har haft perfekt syn sen dess. Bland det bästa jag har gjort!
#1 - Yenny

Där ser man!



Jag brukar få absolut minst 10 blodsugare (fästingar)på mig per sommar, och någon sommar hade jag omkring 30 stycken!

Innan jag flyttade till gotland hade jag inte haft en enda, av naturliga skäl förvisso...

De gotländska fästingarna älskar mig helt enkelt, men lite lustigt är att min urgute till sambo bara haft några enstaka i hela sitt liv.



Jag var också livrädd till en början men nu har jag gett upp, det skulle vara handikappande annars.



:)

#2 - Jyoti

Hejsan!

Jag är väldigt nyfiken på det här med ögonoperationen! Jag skule gärna vilja göra det också, men har aldrig vågat.Är rädd att det inte ska fungera eller att min syn ska förändras under en graviditet och att jag aldrig ska kunna ha linser igen om det inte fungerar.. osv osv.

Kan inte du berätta lite om det?