bambi

Tees á la Odd Molly


Mina mest använda Odd Molly plagg måste nästan vara mina Hatehate tees. Jag har två stycken, som är från förra vårkollektionen och dom har använts flitigt! Dom är otroligt sköna i mjukaste bomullen och långa så att dom täcker magen ordentligt  :)

Dom har tvättats många gånger (någon gång i 60 grader till och med) och ser ändå ut som nya, förutom att den svarta har ett litet litet hål på nedre delen av magen.

Vissa tycker att det är knasigt att köpa så dyra basplagg (dessa kostar 699 kr) och köper hellre då finkläder av Odd Molly. Men jag gillar att blanda och jag tänker också att det är väl bra att plagget används flitigt när det kostar lite mer än att det används någon enstaka gång och hänger mest i garderoben?

Jag köpte aldrig någon tee i höstas eftersom jag gillade inte dom så mycket... men dessa i vårkollektionen är himla läckra! Är bra sugen på en i powder och kanske en svart  :)
#1 - M - Bloggar om personlighet, skönhet, mode och foto!

Hej! :D

Jag är med i en tävling där man ska få så många bloglovin följare som möjligt och för tillfället ligger jag på fjärde plats, så nu undrar jag om du kanske skulle kunna hjälpa mig och följa min blogg i bloglovin?

#2 - Victoria

#3 - Erika

Jag håller me dig. Basplagg gör inget att köpa dyrt om man vet att kvaliteten är bra! Jag har en munkjacka för nästan 900:- (ja tyckte det var dyrt då...) som ja köpte för säkert 5-6 år sen som jag använder flera gånger i veckan. Den har hållt formen men är dock inte lika tjock som den borde. Men jag har verkligen fått valuta för pengarna!