bambi

Vecka 5 - #230 Fonda dress

Denna veckas Odd Molly är den otroligt populära #230 Fonda dress. Som är en plyschklänning i 80% bomull och 20% polyester. Fonda dress finns i färgerna pink, blue, chalk och almost black.



Fonda dress är en utav Odd Mollys mer enkla plyschklänningar, vilket gör att den fungerar väldigt bra till vardags. Enkla detaljer så som snörning under bysten och i urringningen, mollydollars, spets runt urringning och i slutet av ärmarna. Den klassiska fjärilen på ryggen går ton i ton med färgen på klänningen, tidigare plyschklänningar har haft en (större) vit fjäril på ryggen, vilket har varit väldigt utmärkande.

Klänningen sålde slut nästan överallt direkt och man förstår verkligen det direkt när man får på sig klänningen. Den är otroligt mjuk och skön att ha på sig. Den är också väldigt smickrande för figuren och är så otroligt användbar.

Trots en stor gravidmage så var det inga problem för mig att få på mig min vanliga storlek (storlek 2), så jag skulle säga att den är normal i storleken. Priset för en Fonda dress ligger på 1700 kronor.

Färgen på min Fonda dress är blue, men den är rätt så mörk (som ni ser på bilderna). Inte riktigt lika klarblå som på produktbilderna tycker jag.

Den kommer att vara väldigt användbar nu under graviditeten men även efter då man vill klä sig bekvämt men samtidigt snyggt, vilket verkligen sammanfattar denna klänning.

Min Fonda dress kommer från Lisen, som sponsrade mig med denna klänning. Den kom i ett sånt fint lila paket med en sån söt klädnypa. Om ni skriver "Lisen" i kommentarsfältet när ni gör en beställning så drar dom av 50 kronor på frakten! Tusen tack till Lisen för den fina Fonda dressen!



Har du en Fonda dress (eller kanske till och med flera)? Vad tycker du om den? Använder du den till jobbet eller mest hemma? Hur tycker du att den är storleksmässigt?

#1 - Theodora

Har tåv fondor. En svart och en pink. Tycker faktiskt att pink är finast, detaljerna syns bättre på denna. Dock är det väl så att man kommer tröttna på den och att den svarta är den som funkar bäst i längden.

Kram på dig!

#2 - Madeleine

Hej! Japp, jag har t.o.m två (!). Köpte först en i chalk och blev sååå förtjust i den så när jag hade turen att hitta en i pink i min lokala butik så fick den följa med hem den också. Jag älskar dessa, de är så användbara både hemma och på jobbet, så fina och sköna! Är t.o.m så tokig så jag skulle vilja ha en i svart också...men Spirit of Maya gör också fina velourklänningar i ekobomull (finns bl.a hos Hildur och ElinMaria) så det kan mycket väl bli en därifrån istället, för att bryta mönstret lite... Du är superfin i din! Kul att höra att den funkar under graviditet också, jag som funderar lite åt det hållet igen... Kram

#3 - Filippa

har en i pink o älskar den! Har den på mig nu, och hade den ute på restaurang i helgen, så med rätt accessoarer funkar den till både vardags o fest!

#4 - exklusivvardag

Har en i vit och älskar den! En klar favorit som jag har både till fest och till vardags! kramar

#5 - Sofia

Jag har en i Pink, tycker den är helt underbar, mjuk och skön.



Kram Sofia

#6 - Nena

Har köpt en blå. Tyckte ockå att den var lite mörkare blå än produktbilden, men detta innebär också att den matchar banden i två OM tröjor jag har. Perfekt! Ligger mellan 2 och3 och tog en trea i den här. Tyckte den kändes trång när den kom, men den töjde sig snabbt, så om man provar denna innan köp ska man tänka på det!!! Köp inte för stor alltså!

#7 - Camilla

Jag beställde hem en fonda coat i färgen chalk, samma material men ändå så olika! Ska hämta ut den idag och hoppas hoppas hoppas den är bra!