bambi

Vecka 6 - #233A Crochet lovely knit cardigan

Denna veckas Odd Molly är min nya favorit, #233A Crochet lovely knit cardigan. Som är en virkad kofta i 100% bomull. Vårens Crochet lovely knit cardigan kommer i färgerna dark powder, love och chalk.


Denna skönhet är helt handgjord(!) och är en ganska enkel kofta med enkla detaljer. Det är ingen text på ryggen (som t.ex. på Tenfold knit) utan den är helt enfärgad. Det är ett enkelt knytband fram som man stänger koftan med. Den är virkad i ett väldigt fint mönster.

Jag är helt kär i denna och förstår inte att jag inte har skaffat en Crochet lovely knit cardigan tidigare!! Kanske har det varit priset som har avskräckt mig, vårens kostar 3300 kr, men det känns som en bra investering. Den känns nästan som en kavaj och kan både användas till vardags och till fest eftersom den är så enkel men snygg.

Jag som älskar färgen lila tog förstås den i färgen love. Jag har fått flera färger om färgen. Jag har försökt att ta ett kort som stämmer överens med den verkliga färgen, ni ser kortet här nedanför.

Jag skulle säga att Crochet lovely knit cardigan är normal, kanske till och med lite stor, i storleken. Jag tycker att den sitter bra på mig trots att jag är höggravid.



Har ni en Crochet lovely knit? Vad tycker ni om den? Har ni tänkt köpa någon av vårens Crochet lovely knits?

#1 - Agneta

#2 - Agneta

Underbar kofta så fin och användbar. Hade en i stl 3 men insåg att den tyvärr va för stor just denna kofta töjer sig så jag tycker man ska ta den mindra stoleken om man tvekar. Synd att den är så pass dyr.

hälsningar agneta