bambi

Dagens outfit

Det blev en enkel (strechig) svart klänning idag. Magen syns så väl i den, är nu i 26:e veckan (v25+2). Tror att jag har gått upp runt 5 kg nu. Till den har jag idag på mig min Long Cardigan i royal, som tyvärr inte har blivit använd så mycket.
#1 - Dr Molly

Vilken fin mage! Tänkte höra med dig om du vet hur bråttom man måste ha att beställa från nya kollektionen? Brukar saker verkligen ta slut? Vad brukar i sådana fall ta slut först?



Tack för hjälpen och för en fin blogg!

#2 - Linn

Vilken jättesöt liten mage!



Måste be så mycket om ursökt för kommentaren jag skrev när du precis fött Zack. Den angående anknytningen. Det var verkligen jätteklumpigt skrivet av mig. Ibland är det lätt att uttrycka sig mer oförsiktigt på internet än vad man hade gjort irl. Du verkar vara en jättefin mamma iallafall.

#3 - Elina

Gud vad fin magen är nu :) Nu ser man ju att du ska ha en liten tös :) Grattis igen :)

#4 - Ina

Åååh vilken söt mage du har nu, älskade mina bebismagar!! :-) Tyvärr kan jag inte säga att jag älskar min nuvaranade mage lika mycket hi, hi. ;-)

Kram Ina

#5 - Dr Molly

Tack för hjälpen!

#6 - Tina

Söt mage!



Kram

#7 - karin

fint med mage:)

#8 - alexandra

åhh nu får man se din härliga mage!=) den har varit lite gömd på bilderna innan när du haft tunikor. Det kanske har synts i verkligheten, men på bilderna blev det svårt.



Underbart fint iaf! grattis!