bambi

Dåligt järnvärde?
Igår hade vi besök från lunch och framåt kvällen, så därför blev det inte så mycket bloggande. Jag var så himla trött så jag skulle lätt ha kunnat somnat vid kl. 19, likadant var det kvällen innan. Så jag börjar undra om jag har dåligt järnvärde, vilket man lätt kan få när man är gravid. Förra graviditeten så åt jag rätt så starka järntabletter mot slutet. Men jag ska nog börja lite med Hemofer som jag gjorde sist, lite äckligt är det dock när man tänker på att dom är gjorda av grisblod!

Jag ska börja svara på era frågor som ni har ställt under frågestunden, så dom kommer senare idag!

Ha en underbar söndag!  :)
#1 - Olelsi /Nettan

Jag har lågt järn men hittade till min förvåning ett rör på ICA i från FRIGGS . Med järn och c vitamin, brustablett som man blandar med vatten. Svartvinbärs smak.

Den var god men få se om det hjälper, jag är fortfarande så himla trött, så det kan e för lite.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

#2 - Lena -Chokladmamman

Prova med blutsaft annars. Det funkar jättebra! Jag åt järntabletter när jag var gravid med Alfons men mina järnvärden steg ingenting knappt. Men när jag började dricka blutsaft var det minsann andra bullar, då fick jag bra järnvärden igen. Jag brukar använda det när jag misstänker att mina järnvärden är för låga. Går att köpa på vanliga mataffärer vid hälsokosten.