bambi

Deprimerande besök hos sjukgymnasten
Idag var mitt första besök hos sjukgymnasten. Jag har ju haft ont i höfterna ett tag nu, men oftast går det att stå ut med smärtan. Men jag tänkte att sjukgymnasten kunde kanske hjälpa till och lindra smärtan.

När jag kom dit så klämde och kände hon lite på mig och jag fick visa hur jag står och om jag kunde lyfta på benen, osv. Efter undersökningen så berättade hon att hon tyckte att det såg allvarligt ut, att jag verkade ha väldigt ont och att jag borde bli sjukskriven. Jag sa då direkt att jag helst inte ville sjukskriva mig, men hon trodde att jag nog skulle i allafall behöva sjukskriva mig deltid annars kunde det bli mycket mycket värre.

Men vi skulle testa behandling i 2-3 veckor först, sen får vi se hur det blir med sjukskrivning. Men jag vill ju inte sjukskriva mig!!! Men sambon sa att det är ju inte så bra om jag jobbar på i nån månad och sen kanske inte ens kan gå (kanske till och med hamnar i rullstol) sen. Men det känns ju så overkligt, har svårt att tänka mig att det skulle bli så allvarligt!

Eftersom hon tyckte att det var så allvarligt så satte hon igång direkt med behandling. Jag fick akupunktur på en massa ställen och även TENS, medans jag låg på sidan. Jag ska få samma behandling två gånger i veckan.

Men jag blev rätt så nedstämd efteråt och var på väg att börja gråta på vägen hem. Det känns så deprimerande och värdelöst att behöva bli sjukskriven igen.
#1 - MamsTrams

Bra att du går hos sjukgymnast. Förstår att du inte vill bli sjukskriven, men det handlar om att du ska kunna må så bra som möjligt. Har själv haft bäckenuppluckring med ett av mina barn, och var sjukskriven ganska tidigt i graviditeten. Men det gjorde så fruktansvärt ont. Hade faktiskt jätteont i flera år efteråt. Så det bästa är att tänka på dig och gå hos din sjukgymnast (jag hade ingen sjukgymnast.), för det som är viktigast är ju faktiskt att din kropp mår så bra den kan :)

#2 - Noretstar

Tråkigt att behöva vara sjukskriven, jag vet, men nu är det viktigaste att du ta hand om din hälsa. Vore onödigt att få komplikationer. Överväg sjukskrivningen ändå, tycker jag. Sköt om dig!

#3 - Anonym

Ursäkta mig för att skriva denna kommentar under detta inlägg när det inte har något med inlägget att göra! Men tack vare dig har jag börjat gilla Odd Molly, eller iallafall vissa plagg. Men vart ligger själva Odd Molly butiken? Tacksam för svar! Ha en bra fredagskväll!

#4 - Anonym

Jobbigt med foglossning :-(



Tabby

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Stackare, så jobbigt du haft det den här graviditeten. Och jag vet precis hur motigt det är att bli sjukskriven, men samtidigt så måste du ju ta hand om dig och orka vara mamma åt Zack också. Dessutom finns det ju som mamstrams skriver ovan många som har problem med foglossning långt efter en förlossning, så jag tycker verkligen att du ska lyssna till sjukgymnastens råd om du inte blir väldigt hjälpt av behandlingen!



Kram på dig!

#6 - Trulsa

Ta det ett steg i taget... Förhoppningsvis så blir du bättre av akepunktur, jag får det 2 ggr i veckan, kan knappt lyfta mitt vänster ben, når inte ner till golvet när jag satte mig ner på toalätten när jag skulle ta upp tvätt från golvet och kan inte vända mig i sängen ordentligt, men som sagt, det har slutat bli värre sen jag började få akepunktur... Se till att få glidlakan, använd alltid bältet, testa om TNS funkar på dig och ta det lugnt med små steg och undvik trappor... Antagligen har ni redan gått igenom allt men det är lika bra att jag tar upp det min sjukgymnast lät bli att säga till mig när jag var där (har haft en annan innan som tog upp det men den här var helt värdelös) Jag håller väl med om att det känns värdelöst att fogarna ger upp och om du skulle behöva gå sjukskriven igen, det är inte så kul att alltid gå hemma precis...



Förresten, har du fått nån förklaring på varför kom ihåg mig knappen inte funkar på din blogg??

#7 - Odd Molly

Kolla in denna Odd Molly Blogg! Det är ett måste =)

http://oddmollylovesyou.blogg.se/

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

anonym: Den ligger på Humlegårdsgatan, vid Östermalmstorg!