bambi

Ekologiska byxor

Eftersom jag är med i EcoLocos bloggpanel så fick jag hem två par byxor till Zack att testa och recensera! Tusen tack!  :)

Dom två byxorna som jag fick hem var ett par Bamboo Baby Jeans och ett par Serendipity velour baby byxor.

Bamboo Baby Jeans är jeans gjorda i 100% bambu! Häftigt va? Jag älskar dom röda sömmarna som blir en sån snygg kontrast mot den blåa denimen. Jeansen är små i storlekarna. Först fick Zack hem ett par i storlek 12-18 månader men dom var för små, så vi bytte till 18-24 månader och då passade dom bättre (han är snart 16 mån och har storlek 86 annars).

Men Bamboo Baby Jeans är ett par snygga jeans som kan användas vid lite finare tillfällen. Härligt att även kunna ha ett par jeans som är 100% ekologiska!



Serendipity velour baby byxor blev både jag och sambon helt kära i! Det första sambon sa var "Finns dessa i vuxenstorlek?". Härligt mjuka och gosiga!

Tänk att så underbara byxor dessutom är 100% ekologiska OCH fairtrade! Dom håller bra efter tvätt och är något stora i storleken (Zack har storlek 80 på sina). Dom är perfekta mys och lekbyxor.

Jag tror nog att Serendipity har blivit en av mina nya favoritmärken när det gäller barnkläder! Det finns även en vinteroverall, tunikor, klänningar och andra kläder från Serendipity hos EcoLoco.
#1 - Carolina

Så otroligt fina - Bella har en Bamboo Baby-kjol - underbart mjuk och fin!