bambi

Kattmynta - en kärleksdrog
Vi har hållt på och rensat nu i städskåpet så att städerskan ska kunna hitta något där inne. Det var extremt rörigt och mycket slängdes.

Längst in så hittade vi denna "Catnip Spray", spray med kattmynta. Jag trodde att den inte skulle fungera så bra eftersom den är rätt så gammal. Men vi testade och sprayade lite på mattan och Hera började genast stryka sig mot mattan och rulla runt där.

Hihi, jag fick en idé om att man kanske skulle spraya lite på Zacks kläder? Hjälpa deras vänskap på traven lite.  ;)


Kärleken mellan Zack och Hera.
Bilder på när Zack och Hera kramas.
Filmklipp på hur Zack brukar kramas med Hera.
#1 - Linda

Hihi, katterna här hemma blir som galna av kattmynta! :-)

#2 - Nena

Ja vad är det med kattmynta. En gång blev vår katt som tokig när vi hade tagit fram vårt TP. Hoppade ner i lådan och rullade runt och åmade sig. Då visade det sig att det låg LITE gammal torkad kattmynta i botten av lådan. Grannarna hde kattmynta i en rabatt och där ville han ju alltid ligga och rulla sig förstås!

#3 - Nena

Ang. odd molly-färger. Hade royal funnits med hade den definitivt fått min röt. Jösses vad jag förköpt mig på royal i höst!

#4 - Stephanie

Hej! Tack för en fin blogg.. Jag har en fråga, vill så gärna ha en parker coat i färgen chocolate från vinterns kollektion i storlek 1... Men jag hittar den ingenstans och vet inte vart jag ska leta:( Har du något tips? Vore väldigt tacksam för svar. Mvh Stephanie

#5 - linda

fin blogg och rolig läsning

kolla gärna in min blogg :D