bambi

Lördag


Jag har redan hunnit med en trevlig lunch med en vän och en fika idag (med supergoda, gigantiska kanelbullar). Så eftersom jag har varit ute och rört på mig en del så ska jag ta det lugnt resten av dagen, annars kommer jag att få så ont!

Jag är egentligen sugen på att åka och prova allt som har kommit in från Odd Mollys vårkollektion, men det är inte så mycket jag vill ha från denna leverans. Så jag skippar nog det denna gång. 

Vi har en hel del att fixa med här hemma eftersom på tisdag kommer dom och storstädar här hemma. Ska bli så skönt att få en städerska som kommer hit en gång i veckan. Men det som måste fixas innan är att vi ska plocka undan alla julsaker och så måste vi handla lite städgrejer som måste finnas här hemma.

Jag har fått några frågor angående städfirman. Det är Hemfrid som vi har anlitat och det kommer att kosta ca 2700 kr/månaden för 3 timmars städning en gång i veckan. Hoppas att vi kommer att känna att det är värt pengarna!

Ha en trevlig lördag allihopa!
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Låter som väldigt mycket pengar tycker jag, för att få städat (men jag är ju en av dem som inte skulle kunna tänka mig att ha städerska så länge jag inte bor i ett slott eller nåt). Hoppas verkligen att det är värt det och att ni blir nöjda! Smarriga bullar föresten, blev väldigt sugen...:)

#2 - camilla

Påtal om nästa odd molly leverans... vet du när de kommer? :}

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

camilla: Den ska komma runt den 5-10 februari!

#4 - Fru Evelina - HappilyEverAfter.se

Skönt att få hjälp med städningen ;-)! Själv skulle jag aldrig lägga så mycket pengar på städhjälp, möjligtvis flyttstäd för DET är ju bara för tråkigt haha!