bambi

Nyår
Jag tog en liten bloggpaus igår, det behövs ibland. Ibland blir det nästan som ett "jobb" att blogga en massa varje dag och komma på intressanta inlägg. Så det var skönt att helt koppla bort bloggen igår.


Nyårsafton tillbringade vi tillsammans med några goda vänner som kom hit och åt middag. Diskussioner om kändisar som har dött under året (ovanligt många från vår generation tyckte vi?) och genus (varför tjejer "ska" ha långt hår, någon hade hört nåt om att flickor föds med mer hår?). Sen så blev det att spela lite spel och sen stupa i säng runt 01.30 (jag som annars somnar runt kl.22 var helt slut!).

Hoppas att ni alla hade en lika trevlig nyårsafton som vi!  :)


Nyårsdagen
igår så tog vi det bara lugnt och myste. Vi tog bort spjälorna på ena sidan på Zacks säng, tyckte att det var dags. Det är ju tänkt att lillasyster ska ta över spjälsängen om ca 4 månader (kanske lite längre om hon vill samsova med oss, men det ville ju aldrig Zack...). Så då om ca 4 månader så kommer nog Zack få en "växa-säng" så då kan det vara bra att han vänjer sig lite vid att sova i en säng utan spjälor runt om.

Zack tyckte det var mycket spännande när sambon byggde om hans säng. Det var inga problem igår kväll när han skulle somna i den och imorse så satt han upp i sängen och väntade när vi kom in.

Idag så ska sambon ta med Zack ut och åka pulka, men jag får inte följa med. Har blivit beordrad (av sambon) att vila höfterna... lite tråkigt för jag hade ju gärna följt med och tittat på i allafall... men inte ens det fick jag!

Hoppas att ni alla får en mysig lördag!  :)

#1 - Rebecka

Gott nytt år, hoppas att det nya året blir jättebra!



Om någon är sugen på Odd Molly Lovely Knit eller knästrumpor så kolla in mina annionser på Tradera:

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2102150&listtype=1

#2 - Q

#3 - Ina

Ibland tryter verkligen ämnena men jag tycker du är duktig på det att variera dig och skriva om lite allt möjligt. Det kan vara skönt att ta paus i alla fall för jag håller med dig ibland känner man press och då är det inte roligt och då är fantasin ännu sämre.

Kan nog vara bra för dig att vila höfterna, ingen hit med foglossning. Hade det vid båda mina graviditeter, i den första redan från vecka 13 och den andra efter en blindtarmsoperation i vecka 27, då kom det som ett brev på posten och jag var ganska dålig.

Nästa gång kanske du kan följa med!

Kram Ina

#4 - Sandra

hej hej hoppas allt är bra nu efter nyår ? :) Och att du får ett toppen bra år :D

#5 - Johanna ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Oh låter bra det, och bloggpauser behver vi alla ibland. :)



Hoppas ni får en fin dag"