bambi

Odd Molly skvaller
Ni har väl hört att Odd Molly ska börja med herrkläder till nästa höst? Det ryktas nu att märket kommer att heta Post fire dew, spännande!

Märket har förstås en massa härliga citat, precis som Odd Molly alltid har: "a loner at times, yet a man of the world, living atop his own footprint"

Hemsidan finns här, men där avslöjas tyvärr inte mycket!
#1 - Karin

kul:) det blir spännande att se hur kläderna kommer att se ut...

#2 - Sara C

Spännande!!



En annan fråga, håller du på med uppdateringar på bloggen för man kan bara klicka på flikarna odd molly och molly mall längst upp på sidan. När jag har försökt att klicka på de andra så som Zack, favoriter eller bra inlägg händer det inget.



Ha en skön söndag kväll.

Kram

#3 - Josefine, Blåeld

Ja det ska bli kul att se vad det blir för typ av kläder för männen! (Ser ju bilder av kaftanaktiga varianter med fjärilar på!) : )



Kul att läsa dina svar på frågorna nedan - gillar särskilt din inställning till kläder och genus! Där har vi väldigt lika åsikter, tyvärr nog inte så vanligt...



Kram!

#4 - Martina

Ja, inte var de särskilt generösa med information på hemsidan, inte... :P Men det ska bli kul att se hur kläderna kommer se ut!

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Sara C "Odd Molly" och "Molly Mall" är ju direkt länkar, dom andra har en rullmeny under sig och därför kan man inte klicka direkt på rubriken utan bara på länkarna under.

#6 - Linduz

Hej, jag har ingen erfarenhet av Odd Molly, men jag skulle skriva en annan grej. Du & din familj bor ju i sthlm. & jag ska till sthlm om några veckor & jag skulle vara glad om du kunde ge mig lite tips vad man kan göra för trevligt, om du har något favorit café, mus´seeum. Jag har skrivit att ni som läser min blogg kan ge mig tips (skrev inlägget nyss, rubriken är Äntligen).

Läser din blogg fortf. & den är lika bra än.

/Linda

#7 - Jag

Hej! Jag har nyss startat en lite annorlunda stilblogg. Kika gärna in!