bambi

Odd Molly undersökning
Nu när det är rea-tider så tycker jag mig nästan bara se storlekar 0 och 1 på Odd Molly plagg jag vill ha. Så jag börjar fundera på om det är så att väldigt få Odd Molly-fans har dessa storlekar?

Jag har tänkt ett tag att ha lite omröstningar och undersökningar på bloggen. Så igår startade jag en angående just detta med Odd Molly storlekar. Skulle vara kul att se vilken den vanligaste storleken är. Jag tror att det är min storlek, storlek 2, eftersom jag tycker jag alltid får slåss om plaggen (eller vara supersnabb). Men det kanske bara inbillning? Ska bli kul att få se...

Så var gärna med i undersökningen, som finns i högermenyn, om du är en Odd Molly-fan!
#1 - Zun

Hm, jag tycker precis tvärtom att strl 1 (min storlek) ALDRIG finns, vare sig i butik eller i nätbutikerna. Där är det mest bara 3 och 4 kvar i sortimentet och strl 0 verkar inte ens tas in många gånger.



#2 - Anna

Håller med om att det kan vara ont om plagg i stl 1.

#3 - Malin

Detsamma tycker jag! Ofta slut på st 1 som jag har.

#4 - Grethe

Jeg har problemer med å finne str.4. I norge er det tillogmed en webbutikk som har sluttet å ta inn str.4, og en som bare tar i str.4 i noen plagg! Likevel synes jeg at det er str.0,1og noen ganger 2 som henger igjen i butikkene - aldri str. 3 eller 4 :-(. Er det noe jeg har veldig lyst på må jeg sette meg på liste og legge av.

#5 - Sara c

Själv har jag storlek 0 möjligtvis 1 i några enstaka fall. Jag har problemet att väldigt få butiker tar in storlek 0. De butiker som tar in 0 får in väldigt få. Är det ett poppulärt plagg så måste man vara berädd vid datorn vid släppen för att hinna få det man vill ha. Jag hade detta problem igår. Folkart hann bara släppa sin Molly sen var Fonda dress slut i pink 0. Men jag var 100% berädd på ajabajas sida så jag lyckades få klänningen där. En timme senare var klänningen slut just i den storleken och färgen.



Men jag kan tänka mig att de som går åt fortast är 1,2,3



Ha en riktigt bra helg// kram

#6 - Anonym

Tycker det är vanligast med st 2 och 3 på rea.



Tabby

#7 - Sara C

Något gick fel så jag provar igen. Jag mena att i Sverige är nog de vanligaste storlekarna 1,2,3

#8 - Linda

Jag tror det kan vara lite olika i olika städer med, och olika plagg, vissa plagg kanske sitter snyggare i större storlekar och andra i mindre, så man kanske är intresserad a ungefär samma typ av plagg när man är i storlek 3-4 eller samma sak när man är i storlek 1-2. Kanske.



Jag letade efter en check me dressless på rean och hittade en, det fanns många såna kvar i den butiken även om det var för en vecka sedan då rean nästan är slut. Jag har storlek 1 men kan tänke mig att den inte är lika populär i större storlekar, däremot var check me andress, vilken jag också letade efter helt slut i alla storlekar



#9 - Sofi

Dom plagg jag har, har jag stl 0 på :)

#10 - Emma

Jag upplever mest att det är 0:or som finns kvar, för mej hade det gärna fått vara 1:or kvar på REA eftersom det är min vanligaste OM storlek. Så jag håller med föregående kommentarer att så är nog inte fallet. Kul med en undersökning i vilket fall som helst, jag har svarat :)



Ha en trevlig helg!

#11 - Rövarmamman♥

Jag har st. 1:) passar mig perfekt. Har deltagit nu i din undersökning.Kram trevlig helg!

#12 - Rövarmamman♥

Jag har st. 1:) passar mig perfekt. Har deltagit nu i din undersökning.Kram trevlig helg!

#13 - karin

3 röstade jag men ibland 4.

#14 - karin

men apropå vad som finns i affärerna.... ser mkt sällan storlek 4. tror inte att det är så många web-affärer som tar in storlek 4 och om de gör det så är det inte så många ex.

#15 - Anonym

Grethe: kan du tipse meg om hvilken norsk web-butikk som har mye OM i str 4?

Takk!

Hilsen Ingrid

#16 - Natali

Jag är 0 eller 1. Vissa plagg kan jag ha 0 men vissa som är smala över ryggen måste jag gå upp en stl. Visst är det perfekt att vara 1 och 0 det finns ofta kvar på rean av just dessa stl.

#17 - Heléna Kämpe

Jag har hittat en del 0 på rea, men jag har också prpblem att hitta nya plagg i 0, det är trist...dels borde det finnas många tjejer i min storlek och framförallt alla som är riktigt smala...å andra sidan kanske de tycker att Odd Mollyplagg blir för "stora". Jag menar alltså att alla som är smalare än mig och de som är i min storlek borde ju slåss om 0...Kramis