bambi

Olika modeller?
Jag märkte en sak nu när jag kollade igenom vårkollektionen idag. Några utav plaggen ser väldigt annorlunda ut beroende på vilken färg det är. Har dom använt så olika modeller när dom har fotat kläderna? Vissa ser nämligen så smala ut, medans dom ser tjockare ut i en annan färg (även fast det är samma style). Och vissa ser ut att ha stora bröst medans andra ser ut att ha väldigt små bröst. Då vet man inte om det beror på plagget eller om det verkligen är så stor skillnad mellan modellerna som visar kläderna. Detta påverkar ju en som köpare ganska mycket tycker jag. Jag har väl blivit så van vid att det har varit samma storlek på modellen som har visat alla Odd Molly kläder tidigare, lättare att jämföra mellan olika plagg och färger då tycker jag.

Tjockare och smalare version av Sumthing tunic

 

Stora bröst och små bröst versionen av Secrets l/s



En större och en mindre version av Saloon strap dress

#1 - Molly Fantast

Hej Bambi! Jag håller med, det ser konstigt ut. Jag har också reagerat. Men det ser bättre ut men tjejen som är lite rundare, alla plagg sitter bättre på henne tycker jag. Men man kan ju undra varför dom inte använder samma tjej till samma modell av plagg??

#2 - Malin - brandteknologen

Det kanske är för att visa upp hur plaggen sitter på olika kroppstyper? Så att de tar olika modeller för olika färger, så att man kan hitta en modell med kroppsform liknande ens egen. Så att man ser hur det funkar med stora/små bröst till exempel. Alla är ju inte "modellsmala", och färgen blir ju inte annorlunda för att man har olika kroppsform.

Har ingen aning, det var bara en tanke.

#3 - Martina

Jag reagerade också på detta när jag bläddrade igenom bilderna. Men jag måste säga att jag tycker kläderna gör sig bättre på modellen med lite mer former, helt klart!

#4 - TAbby

Tycker det är bra att de har mer olika kroppar nu för då kan man ju se hur plaggen sitter på olika människor..



I höstas och i vinter hade oxå olika modeller. Ena var exremt smal, medans en annan var mer modell smal.



Tabby

#5 - Bina - everydaymolly

klickar på gilla-knappen

#6 - Eva

Det tycker jag bara är bra, jag vill se kläderna på lite större tjejer så man får en uppfattning om man själv skulle kunna ha plagget.

#7 - Ina

Har inte tänkt på detta men visst har jag tidigare sett att de har olika modeller på produktbilderna. Inget som stör mig alls och det ser bra ut på båda tycker jag. Vi är ju alla olika så det kan vara bra att man kan se kläderna på olika modeller tycker jag.

Kram Ina

#8 - Erika

Jag håller med alla, kläderna sitter finast på den spm är "minst smal", om man säger så.

#9 - karin

jag tycker det är bra att de har olika modeller, man kan se hur kläderna sitter på en som har lite större bröst än de vanliga modellerna brukar ha..



:)

#10 - Frusna flickan

Jag såg det direkt när jag började titta igenom kollektionen och blev jätteglad. Äntligen kan man se samma plagg på olika kvinnor. För mig som är lite rundare med större byst är det toppen med lite frodigare modeller också så att man kan jämföra hur olika plagg sitter på olika personer. Tidigare har man ju fått gissa sig til hur ett plagg sitter på en med stor byst. Att färgen är olika spelar ju ingen roll. Man förstår ju att modellerna är olika. Tummen upp säger jag!