bambi

Russinfrälst

Det var trevligt med besök. Vännens dotter och Zack lekte lite tillsammans, men mest kanske bredvid varannan. Zack blev också jagad lite grann av henne då hon ville honom i handen, men han verkade inte riktigt med på noterna...

Dom hade med sig russin, något som Zack inte har ätit tidigare och han fick smaka och blev helt frälst. Så han sprang runt och ville ha russin hela tiden! Han blev helt kär i den där russinasken, så jag blev tvungen att gömma undan den till slut (vilket inte var så populärt!).

Nu ser vi fram emot nästa besök av Zacks farmor och farfar som kommer imorgon. Jag ska även klippa mig imorgon, verkligen väl behövligt!
#1 - stina

Tja !

Ska ni till eskilstuna i veckan?? KRAM

#2 - Therese - Eira min ögonsten

tänk på att russin innehåller sjukt mycket socker!

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Therese: Det är lite därför han inte har fått dom tidigare...

#4 - stina

Okej!

Hoppas vi ses snart. KRAM

#5 - Jacks mamma *Ung, högskolestuderande mamma*

Tack så mycket =). Vill ju göra en sån lista på jack med..

#6 - Nina

Förlåt men så otroligt töntig kommentar av Thesere här ovan. Som att du inte visste det. Sånna där icke efterfrågade små "tips" är sällan uppskattade.

#7 - Linda

Skönt att få komma iväg och klippa sig, man känner sig så fräsh efteråt. Men jag hade en liten, liten fråga. För ett tag sen så läste jag här på din blogg om en fotokalender, du hade visst beställt därifrån. Kan du ge mig länken igen? Vet att jag surfade in på sidan, och sparade den som favorit, men tydligen så vart den inte sparad ändå. Skulle bli mycket tacksam om du ville göra det. God fortsättning på det nya året!

#8 - Matilda -90a & Snart 2barns mamma!

tack ;) jobbar du med odd molly eller så ? :O