bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 10 dagar kvar!

Bloomersen som kommer till våren kommer även i två metallic-varianter. Alltså två stycken med metallic-trådar, dark powder och lite pink. Dom kommer vara lite dyrare än dom vanliga bloomersen, men det kan dom väl vara värda? Så snyggt med dessa metallic-detaljer som genomsyrar vårkollektionen!
#1 - Ina

Jag gillar då det glittrar lite så dessa ser jag fram emot att se, jag gillar även den längre varianten så ett par av varje skulle sitta fint!:-)

#2 - Erika

De är söta men hur och när använder man dessa byxor, som värmare när det är kallt eller...om de är av ull alltså. När det är kallt så brukar åtminstone jag vilja ha något mer rörelsevänligt typ ett par merino hotpants smartwool eller funktionsmaterial i clean modell och inte något fint med volang. Tycker att Odd Mollys kläder är estetiska men de verkar inte vara något för personer som typ rör sig mycket. Mest sitta stilla å va fin i typ...

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Erika: Dom passar jättebra på kyliga sommarkvällar eller vår/höst under klänningar. Sticker fram lite grann så där snyggt. Mycket användbara och känns som cykelbyxor tycker jag!