bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 3 dagar kvar!

En storsäljare till våren kommer nog att bli #261 Remix blouse. Den är slående lik den gamla godingen #329 Light cotton embroidered l/s, med sin bomullsvoile, broderier och knytband fram. Remix blouse kommer i dom härliga färgerna lite powder, lite green, apricot och indigo och kommer att kosta 1000 kr.

Två systrar till remix blousen med metallictrådar kommer också och dom heter då #261A Sparkly remix blouse och kommer i färgerna chalk och lite pink. Sparkly remix blouse kommer att kosta 1300 kr.


Det är svårt att välja bara en favorit av remix blousarna! Mina är: indigo, apricot och lite pink. Har du någon favorit?

#1 - Grethe

Hei,



Vet du om #200 Kettle coat kommer i flere farger enn de to du viste?



Mvh

Grethe

#2 - Bina - everydaymolly

Tänk om denna kollektionen kunde vara några cm längre än den äldre.. modellen gör att jag känner mig höggravid =( synd för den är verkligen ursöt med sitt knytband och smockbroderierna.



Favorit på 329 powder.. eftersom jag ser att jag vill ha en 327 i indigo.

#3 - chatarina

hej igen! Känner du till webshoppen "Blue lawn? Såg att dom hade tunikan jag söker där,men vet inte riktigt hur storlekarna är..10 motsvarar det 2?

Tack för att du alltid svarar på frågor:)

#4 - Sofie

Dom är jättefina. Håller dock med Bina om att dom borde vara några cm längre. Känner mig ofta som ett hus i den modellen tyvärr :-(

#5 - Sandra

Hej!

Vet du när Odd Molly butiken kommer att få vårkollektionen? Tror du de har den uppe tills nästa helg?



Ha en trevlig helg!

Mvh Sandra

#6 - Innerjoin

Jag som inte gillar blått föll handlöst för Indigo!! Hoppas den är lika fin färgton som på bilden.... Håller också med Bina, modellen är lite skum.

#7 - Ina

Är inte överväldigad av denna blus och kommer inte köpa någon men skulle jag göra det skulle det bli den rosa med lurextråd.

Kramis

#8 - Natali

Rosa med guld är min favorit eller lite green. Men jag tror det blir den rosa med guld jox.

#9 - Terese

Jag älskar den rosa sparkling!

Hur vet du så mycket om odd molly?