bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 7 dagar kvar!



#249 Nymph l/s dress heter denna underbara skönhet. Svårt att bestämma sig om man ska ha en i dark cherry eller en i dark blue, eller kanske båda? (Kommer även att finnas i multi, men den är inte lika fin.) Visst är dom ljuvliga? 

Hela toppen är i elastisk smock så det sitter hur fint som helst på, plus att den är väldigt forgiving om man har större byst. Silkestyget är av finare och tjockare kvalité än vanligt.

Den vanligaste frågan som jag får angående vårkollektionen är priserna, tyvärr så har jag bara en lista på inköpspriserna men jag kan utifrån det få en någerlunda uppfattning på vad butikspriserna kommer att ligga på. När det gäller denna, Nymph l/s dress, så tror jag att den kommer att landa lite över 3000 kronor.

Kommer även att finnas som: #250 Nymph strap dress, #251 Nymph blouse, #252 Nymph skirt, #253 Nymph s/s dress och #254 Nymph nosleeve dress.
#1 - Ina

Detta är en klänning som jag föll för direkt då jag såg vimmelbilderna från ss visningen. Då hade Julia Holknekt den på sig i multi. Jag gillar samtliga färgställningar men den blå gåt bort då jag inte tycker jag klär så bra i blått, den i multi tycker jag är fin då den har ett guldaktigt tyg på livet vilket ser läckert ut men jag kommer köpa den i rouge för den är mest jag. Den kommer att kosta typ 3800kr det fick jag veta efter att jag varit i kontakt med en återförsäljare...

Kram Ina

#2 - Emma

Ja den är verkligen helt otrolig på också. Superfint fall och väldigt klädsam för figuren. Prislappen är som sagt inte lika rolig - 3799 ut i butik:( Fast jag tror att denna kommer gå som smör i butikerna ändå, helt klart snyggast i vårkollektionen tillsammans med style 229 och 230.

#3 - Nina

Jag röstar på den blåa!

#4 - Juristen

Jag har gjort en förbeställning och hostat upp 4700 kr.