bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 9 dagar kvar!
Tyvärr har jag inga bilder på 327:an som kommer till våren. Det var ju inte tänkt att den modellen skulle komma denna vår, men efter många protester blir det så ändå! Så därför är det lite svårare att få tag i bilder (men om det är någon som har ändå så får ni gärna maila mig dom! Vore jätteroligt att få se!).

Men 327:an ska komma i dessa färgställningar:

  • indigo body w/ lite lilac embroideries
  • lite pink body w/ chalk embroideries
  • chalk body w/ dark navy embroideries


För min del så blir jag lite sugen på den första kombon, låter fint med blått med ljuslila broderier. Någon ni blir sugna på?

#1 - filippa

Absolut den första!!

Jag som älskar rosa skulle egentligen valt den rosa, men har alldeles för många rosa molly i min garderob nu, ska satsa på "nya " färger...o den första lät jättehärlig, året om!

#2 - Ina

Nja, jag har en 327a och den är jag jätteglad för, det var min första OM som jag fick helt spontant av min man.:-) MEN jag har svårt för kortärmat då jag har lite komplex för mina överarmar och jag tycker inte heller det är så bekvämt med kort ärm... Färgkombinationerna låter dock onekligen ljuva, färgkombinationen som tilltalar mig mest är nog den rosa(som vanligt);-)

Kram Ina

#3 - Karin

Har en i lila med rosa broderier och är sugen på en blå, så den första kombon lät spännande:)

#4 - Innerjoin

Nix, inget som föll mig i smaken alls! Absolut inte mina färger...och chalk/navy är ju inget nyskapande precis....

#5 - Nena

Den första lät klart spännande, men jag är ändå lite tveksam. Tyckte det var betydligt sämre kvalitet på den jag köpte förra våren jämfört med äldre versioner. Tyget har noppat sig i armhålan och kanten på ärmen repade upp sig så den fick jag laga...

#6 - Livet i byn

Jag tycker 327:an är fin, men på mig sitter den inte riktigt bra. Den är så rymlig i storlekarna. Har nu beställt en nolla och ska se om jag lyckas få till något snyggt. Däremot gillar jag att de har EN blus under tusenlappen i alla fall :0)



God fortsättning!



~Livet i byn

#7 - gt

#8 - Tina

Kommer köpa mins en... men vet ej vilken ännu...



Kram

#9 - Frusna flickan

Jag kommer absolut att köpa den rosa!!! Hurra!