bambi

Söndag
Zack har blivit förkyld med mycket snorig näsa och hosta om nätterna. Så han har nog inte sovit så bra dom senaste nätterna. Idag så låg han och vilade på mig i vår säng riktigt länge, det var mysigt  :)

Han har inte heller riktigt ätit som han brukar, hans matlust är väl inte heller som den ska. Så han kanske blir hemma från dagis imorgon.

Sambon har ägnat dagen åt att försöka få igång bilen (igen). Först har han varit ute och skyfflat bort snö (han fick först åka och köpa en snöskyffel), men så startade förstås inte bilen... så nu är han iväg och köper en bilbatteriladdare. Vi lånade en sån av en kompis förut, men det känns som om vi kan behöva ha en egen. Så det kommer nog bli prat om att sälja bilen (igen) ikväll... men jag tycker nog ändå att det kan vara bra att ha egen bil när man har två barn. Speciellt när vi har en hel del släkt och vänner som bor på andra ställen än Stockholm.

Hoppas att ni har haft en bättre söndag än oss!
#1 - Dr Molly

Visst är det jobbigt när de små är förkylda... usch! Så synd om dom! Vi kör hårt med koksaltsdroppar, nässug och näsdroppar om de är supertäta. Febernedsättande brukar vi ge om de är riktigt dåliga eller äter dåligt och verkar ha ont. Hoppas han kryar på sig snabbt!



Kramar

#2 - Stina

Fast vad är det för lönt att ha en bil som inte funkar när man ska använd den? Om ni nu vill ha bil så kanske ni ska köpa en ny, ni kan ju intee ha din pappas gamla bil resten av livet om han vill "bevara" den så får han äga dn själv då.



Jag tror ni skulle klara er utan bil och bara hyra när i ska väg längre stunder.