bambi

Torsdag
Har haft fullt upp dom senaste dagarna, med jobb, barnmorskebesök och sjukgymnastbesök. Sen har jag varit så otroligt trött, sover ju inte så bra när det gör så ont att vända sig i sängen och så...

Men nu ska det nog bli bättre, för nu har jag bestämt med arbetsgivaren att jag ska jobba 50% och vara sjukskriven 50% (sjukgymnasten har ju rekommenderat att jag ska vara sjukskriven minst halvtid) från och med nästa vecka.

Jag känner mig helt slutkörd och lektionen jag hade innan lunch så kände jag mig svimfärdig flera gånger, fick sätta mig ner flera gånger under genomgången. Så denna sjukskrivning är välbehövlig!

Hoppas att ni alla får en bra torsdag!
#1 - Sofie

Usch, det låter verkligen besvärligt att du ska behöva må sådär dåligt. Vad kan det bero på? Är det slumpen som avgör huvida man får en "bra" graviditet eller inte?

Jag lider med dig..



För att få tankarna på annat så kan jag berätta att jag just nu utkämpar ett litet inofficiellt krig mot min katt Doris. Hon tycker att hon inte vill äta torrfoder (köpt på djuraffär - mycket pengar!) utan bara äta "kletmat". Saken är den att när man tror att hon är hungrig och duttar ut lite kletmat ur påsen så visar det sig att hon bara slickar bort såsen och lämnar resten! Humpfh! .. Skitkisse! :)

#2 - Rövarmamman♥

O vad bra att d blev sjukskriven. Är det fogarna som bråkar? hur långt är du kommen? Hoppas du får vila nu iaf!

Kram