bambi

Tråkiga bebiskläder

På lunchen idag så handlade jag även lite barnkläder, både till Zack och till bönan. Denna gång så tänkte jag försöka att nästan bara ha omlottbodies eller kläder som man inte behöver dra över huvudet på bebisen när hon är nyfödd. Jag kommer ihåg att det kändes så jobbigt att dra över trånga halsöppningar över Zacks nyfödda huvud. Nej, så vi slängde till och med nåt plagg eftersom det var så trångt! Så inga såna plagg denna gång!

En sak som är synd när det gäller kläder till nyfödda är att dom oftast är ganska tråkiga. Oftast inte så färgglada och tråkiga mönster. Det blir desto roligare att handla kläder när dom kommer upp lite i storlekarna. Som denna söta Cookie monster tröja som jag hittade till Zack.

Det blev lite nostalgi för mig, eftersom jag växte upp med Sesame Street i USA. Såg jämt på det när jag var liten.
#1 - Nina

MEN HALLÅ!!! Är det KAKMONSTRET jag ser. Jag ÄLSKAR kakmonstret. Jag IDENTIFIERAR mig med kakmonstret. Den där tröjan MÅSTE jag köpa. Hoppas vid Gudrun att den finns på HM här på ön.

#2 - Carolina

De där från PoP är så fina.. Har klämt lite på dem, men har så mycket i de minsta storlekarna redan. Slog till på ett par färgglada tröjor istället. :-)

#3 - Evalena

Jag älskar kakmonstret och Elmo! Elmo fick jag en kram av i NY t o m - Lycka!!

#4 - Apan Slimmar & Trimmar med start 105 kg

Lovi har POP-kläderna från bilden ovan. De är hur fina som helst! Jag som har ett vinterbarn älskar att klä bebben i pyjamas med fötter. Så smidigt. Enkelt att klä på och man slipper strumpor.