bambi

Bästa sortens Odd Molly plagg
Jag håller på och kollar igenom vilka plagg som jag är sugen på att köpa från Odd Mollys vårkollektion och då försöker jag även tänka lite på vad jag redan har så att man kan matcha lite. Det jag inte alls har från Odd Molly är byxor och jeans, jag har knappt heller några accessoarer och kjolar (bara 2 stycken).

Däremot så skulle jag kunna ha hur många koftor och basplagg (linnen och t-shirts) som helst från Odd Molly. Jag gillar även deras tunikor väldigt mycket. En del blusar och klänningar har jag hunnit samla på mig också. Jag har två par trosor också, men dom är köpte för halva priset, underkläder är nog inget jag skulle betala fullpris för.

Jag tycker nog att det som Odd Molly gör bäst är koftor och tunikor. Sämst är dom nog på accessoarer och byxor, enligt mig och jag tycker att denna vårkollektion är ett bra bevis på detta:



Håller ni med? Vilka sorts Odd Molly plagg är era favoriter? Jag har startat en liten omröstning här till höger, var gärna med och rösta!
#1 - Martina - följ mina bravader som högskolestudent! ♥

Jag kan inte annat än att hålla med! De där.. "kragarna" blev jag riktigt fundersam över? Varför, liksom?

#2 - Lotta

Jag håller med. Älskar blusar, koftor och tunikor och vissa klänningar. Tycker ofta att kjolarna är för överarbetade och att det är finare med något enkelt till Odd Mollys överplagg typ Nygårdsanna för att få balans. Assecoarerna är orimligt dyra i mitt tycke. Byxorna har jag int ens tittat på. Hälsningar Lotta

#3 - erika

den där kragen eller vad det är är verkligen ful undrar vem som kommer att köpa den. en del grejer i de senaste kolektionerna har jag svårt att tänka mig gå hem på den svenska marknaden.

jag tycker att det är tråkigt att de börjat göra så tantiga grejer. gillar gamla kolektioner bäst och tror att det skulle sälja bättre på lång sikt om de gjorde mer enkla saker faktiskt. tror att de kanske kommer att få en svacka och att det är därför de inriktar sig på mer dyra saker som få köper...

#4 - erika

förlåt min gräsliga stqvning ovan, jag har ätit för många ipren mot mensvärk idag, det heter kollektioner med två l jag vet...kom också på att de där byxorna kanske varit rätt ok i en annan färg.

#5 - Anonym

Ja inte skulle jag ta på mig något av ovanstående. Undra vem som gör det. Sedan finns det inte tillräckligt av andra plagg ex. fondan. Undrar hur OM tänker.

#6 - Anna

Dessa är inte vackra...... men jag gillar årets armband och även förra årets pärlarmband. Tycker också om vissa väskor och skärp!!! Och strumpor (utan fransar), mössor och vantar!!!