bambi

Vecka 4 - #5 100 gr frill l/s top

Denna veckas Odd Molly är en av mina absoluta favoriter, 100 gr frill l/s top. Den hade premiär i höstas i tre färger och är även med i vårens kollektion i färgerna white, grey, rose och dark lilac. (Den finns även i färgen pink, som inte finns på produktionsbild men som man kan se på egen bild hos Minzo.) 100 gr frill l/s top är i 100% bomull.



Toppen har "frill" i sitt namn just på grund av dom fina "frillsen" framtill (finns det något namn på dessa på svenska?). Den har även söta knappar framtill och en liten rosett på ena ärmen. Med 3/4 ärm och skärning under bysten så är den väldigt figursmickrande.

Varför denna top är en favorit hos mig? Det måste nog vara för att den är så figursmickrande, men också för att den är gjord i så mjuk bomull. Den är jätteskön att ha på sig och en väldigt bra vardagstop.

Den har samma pris som i höstas, 799 kronor. Vilket jag tycker gör att den är väldigt prisvärd (billigare än #327:an t.ex.), för jag har använt mina väldigt mycket och dom är fortfarande lika fina efter flera tvättar.

Den är normal i storleken tycker jag (även vårens). Jag har min vanliga storlek (2) på mina och tycker att dom sitter bra.

Jag har inte köpt någon av vårens färger ännu, men det kommer nog bli åtminstonde en! Dom som jag redan har är i färgerna almost black och cherry.



Vad tycker du om 100 gr frill l/s top? Har du någon av höstens eller vårens? När och hur använder du den/dom helst? Hur tycker du att den är i storleken?

#1 - Frida

Den är jättefin och jag ahr tänkt att köpa en, men har tidigare inte köpt några trikåplagg från OM, just för det känns som att deras trikå är sådan som snabbt blir svettig, kall och är svårt att få helt ren=börjar lukta illa med en gång. Är det så?

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Frida Nej, jag upplever den inte alls så. Den är ju i 100% bomull och bomull andas väl bra?

#3 - Maria

Hejsan! Har en frill i almost black från hösten, jätteskön, användbar top. Men tycker att den töjer sig lite, så jag gick ner en storlek nu till 1, köpte en dark lilac, väntar på den nu!! / Maria

#4 - Mirva ♥

Jag köpte den i höstas både i vitt och almost black och den i almost black har redan fått ett hål i ärmen så den går inte att använda längre (blir inte snyggt att laga hålet!). Jag använder den oftast inte till vardags utan bara när vi ska nånstans... :-) Jag tycker att den är rätt normal i storleken och man behöver absolut inte gå upp i storlek (om man velar mellan två storlekar) bara för att den är rätt stretchig.



KRAM Mirva

#5 - Marih

Sååå himla fin. Men jag tycker det är dyrt trotts allt! Man är en snål mamma kanske, borde unna sig själv mera...men men

#6 - Dr Molly

jag har en i cherry som jag gillar skarpt! Är jättesugen på en i dark lilac i vår.



Men igår spillde jag RAPSOLJA över hela framsidan av den!!! Och fläcken är kvar fast jag kastade den i tvättmaskinen direkt! Någon som har tips???

#7 - Anna-lena

Jag har den ljusrosa från spring 2010. Supernice!!! Jätte skön och så enkel men ändå så fiiiin.

#8 - Malin

Nu har jag också införskaffat mig en, i färgen Cherry (du ser den i min blogg) Har dock inte börjat använda den ännu , så det får bli ett litet utlåtande senare /Malin

#9 - Nena

Har den i cherry sen tidigare. Nu har jag köpt två från vårens -dark och lite lilac. Lite lilac var en glad överraskning att den fanns - älskar den färgen sen tidigare! Finns ju inte med bland produktbilderna och är så snygg.