bambi

Ytterkläder från Molo


Snart dags för dagis igen och då måste man se över alla kläder och sånt som ska finnas till hösten och vintern. Känns lite avlägset men så fick jag ett mail från Babyshop idag om dom fina ytterkläderna från Molo. Nog allt är jag lite sugen på att köpa en overall från Molo i år, förra året hade Zack en från Po.P. och den var vi nöjda med. Får se vad det blir för overall i år...

Någon som har haft en vinteroverall från Molo och kan rekommendera deras overaller?


Jag tyckte att den här kappan från Molo var ju såååå fin! Fanns inte kvar i så många storlekar så jag verkar inte vara den enda som gillade den  :)

Kalasande hela dagen


Idag var det dags att fira mina kusins barn som nyss fyllde 3 och 4 år. Kalaset var vid deras sommarställe där det finns en stor pool, så det var lite utav ett poolkalas!


Jag vet att en del pojkar får en "snoppfixering" men Zack har en extremt navelfixering istället. Om han har en tröja (och alltså inte body som han brukar ha) så drar han upp den och pillar sig i naveln och förstås om han inte har någon tröja alls så pillar han i den hela tiden...

Den söta NallePuh-morgonrocken har Zack fått av sin moster i present! Den är så söt med sina öron på luvan (syns inte så mycket på bilden)!

Tyvärr så ramlade Zack från en bänk och landade rätt på ansiktet stenunderlaget vid poolområdet! Han har aldrig ramlat så där förut så både jag och sambon blev lite skraja. Jag tänkte direkt "blod! näsblod! bruten näsa!", men tydligen så tog han emot sig med pannan. Tur att han kunde trösta sig med lite godis...  :)Zack var så söt när vi skulle åka hem och jag sa "Vi ska åka hemåt nu" och han lite nervöst frågade "Godis mää?"  :)

Dagens outfit


Mrs Rogers top (bikini top som är veckans odd molly)

Mrs Rogers bottom (bikini shorts är veckans odd molly)

Mrs Rogers beach coat
Halsband från Tiffany's
(2 ½ vecka sen operationen, tycker att det inte syns så mycket längre)