bambi

#344 & #345 Mrs Rogers top & bottom



Förra veckan så kom det ett paket från DeepFling som sponsrade mig med sommarens snyggaste bikini som heter #344 och #345 Mrs Rogers top med tillhörande bottom. Materialet är 80% cotton 20% polyester och bikinin finns i färgerna chalk, love, rouge och dark powder.


Denna bikinin passar mig som är lite av en badkruka utmärkt eftersom den är kanske inte den bästa bikinin att simma en massa i. Men den är supersnygg att ha på sig och låta toppen sticka fram när man har på sig sin Mrs Rogers beach coat.


Det går att reglera storleken en del också. På sidan av byxorna så kan man reglera storleken med ett knytband och toppen har ett knytband i ryggen. Men jag valde att ta toppen i en storlek större än min vanliga för att vara säker på att få plats med bysten (speciellt nu när jag ammar). Men jag skulle säga att bikinin är normal i storleken.

Bikinitoppen är strechig under bysten men det går tyvärr inte att reglera axelbanden. Men bikinin är bekvämt och jag gillar verkligen den starka röda färgen. Man kommer ju synas på stranden i den i allafall  ;)

Tusen tack till DeepFling som sponsrade mig med denna snygga bikini!



Någon annan som har en Mrs Rogers bikini (eller bara en av delarna)? Vad tycker ni om den?

#1 - Jenny

Hej. Jag har överdelen i lila och båda i chalk och jag tycker mycket om dem. Man kan ju bara gå och vara snygg i trädgården med dessa på. Kram

#2 - Mia

Jag har överdelen i chalk, som sagt man gå och vara snygg i trädgården...Jag använder även överdelen som en topp under mina tunikor....ska även köpa byxorna till men väntar på rean...kram Mia i Kba