bambi

Äckligt Littorin
Direkt när jag hörde Littorins ursäkt om varför han skulle avgå så sa jag att han ljög.

Bullshit att det var pga barnen. För bara ett år sen så kunde han bara ha sina barn varannan helg pga jobbet, då minsann var inte barnen så viktiga.... men nu så skulle dom vara det? Nee... usch och fy va äckligt att använda sina barn som ursäkt när man egentligen har köpt sex!!!
#1 - Sandra af Munkakvarn

Ja han är verkligen genomrutten. Har alltid ogillat honom.

#2 - Lindas stil

Fast har han gjort det? Bevisen är väldigt svaga och Aftonbladet, sossetidningen, är de som först gick med det hela. Kan lukta korruption här. Men är det sant är det ju förfärligt. Och är det en korrupt valpryl är det också förfärligt.

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Lindas stil Jag vet inte om han har köpt sex eller inte... men jag tror inte alls på att han avgår pga barnen när han inte alls prioriterade dom förut.

#4 - Lindas stil

Nej gud, det tror inte jag heller. Men allt är skitskumt, hur just Aftonbladet väljer att blåsa upp allt med så knappa bevis NU. Är han skyldig hoppas jag att han åker dit så det ryker!

#5 - Mollie

Många tror att det är Littorins ex fru som ligger bakom smutskastningen. Aftonbladet är inte direkt kända för sin journalistik. Tycker att det i sådana fall är värre än om littorin köpt sex.

Bara för att det står i aftonbladet så behöver det inte sant!

#6 - Paulaochpernilla



NÄRKONTAKT AV TREDJE GRADEN PÅ ARBETSMARKNADEN



Nu har storyn med Sven-Otto Littorin, vår fd Arbetsmarknadsminister nått ytterligare en dimension eftersom han ( i sitt ev sexköpsbruk) kan ha mött konsekvensen av sin egen arbetsmarknadspolitik. I dag har vi arbetslösa som ställer sig på gatan för att kunna betala sina räkningar…….det är den nakna sanningen.



A-kassan är inte 80% för en normalinkomsttagare utan snarare 35%….. och det betyder max 9500 kr/månad. 1 miljon människor slåss om 50 000 lediga jobb och bakom kulisserna frodas hårresande upplevelser som inte är tänkt att synas eller tas fram i dagsljus. När vi skrev boken: Jobbigt – så fungerar jobbSverige, så var det tänkt att dra ner brallorna, inte bara på Littorin utan på hela politikerstaben, och avslöja för vanligt folk vad de faktiskt sponsrar med sina skattemedel……Efter det blir det nog svårt att få fram en krona till – vare sig det gäller bränna pengar på bål eller grilla en minister……Svenska folket är smartare än vad politiker tycks vilja tro och har svårt för dumhet.



Vi som ska rösta kräver ministrar som har huvudet på knoppen och vet var de hade snoppen sist.



/PAULA JACOBSSON, PERNILLA WADBORG